Hoewel iedereen die tot een Covid-risicogroep behoort nu een vaccin tegen de ziekte heeft gekregen, rekenen de Britse autoriteiten dit najaar op een krachtige nieuwe Lockdown van de samenleving. De verklaring is dat verkoudheidsvirussen in de winter kunnen toenemen.

Regeringsdeskundige Calum Semple voorspelt dat kinderen en ouderen tegen het einde van het jaar kwetsbaar zullen zijn voor andere “besmettelijke virussen” dan Corona, wat een nieuwe Lockdown rechtvaardigt, meldt Sky News.

In een interview met Times Radio zegt hij dat het een soort “vierde golf” wordt van veelvoorkomende virussen die zich niet hebben kunnen verspreiden toen mensen tijdens de coronacrisis afstand van elkaar hielden.

Susan Hopkins, hoofd van de speciale instantie voor volksgezondheid in Engeland tegen covid-19, zit op hetzelfde spoor.

‘Mogelijk hebben we deze winter opnieuw Lockdowns nodig, afhankelijk van of de ziekenhuizen overvol raken of niet‘, zegt ze.

Hou dan eens op met ziekenhuizen te sluiten, zorg af te schalen, IC-capaciteit te verlagen, invasiemigranten binnen te halen, die de krimpende zorg extra belasten in een vergrijzende maatschappij.

Lockdowns, afstand houden en maskers hebben niets gedaan om het Coronavirus te stoppen, maar ze hebben wel ons immuunsysteem verstoord. En dat geldt speciaal voor jonge kinderen, die in hun eerste levensjaren voor de rest van hun leven hun immuunsysteem opbouwen door continu te snotteren en proesten vanaf het moment dat ze samen geplaatst worden met hun leeftijdsgenootjes en dan letterlijk de hele dag op en over elkaar heen tuimelen. Ze vreten uit dezelfde zandbak, lebberen elkaars speelgoed af en pulken in elkanders oor, enzovoort. Zo, bouwen ze al millennia hun immuunsysteem op.

Het VK is na Israël, waar de besmettingen nu weer toenemen, het zwaarst gevaccineerde land ter wereld.

En in plaats van dat alle beperkingen gisteren zijn opgeheven zoals beloofd was, heeft Boris Johnson een uitstel van vier weken aangekondigd wegens toenemende gevallen van de Delta-variant. De Delta-variant is niets anders dan de Indiase variant waar ons tot nu toe angst mee aangejaagd werd. Omdat India ongelukkig was met de naamgeving is de naam aangepast en nu doen machthebbers alsof het de zoveelste nieuwe variant is waar we bang voor zouden moeten zijn.

Komende winter gaat het VK dus in Lockdown voor de griep, net als de hele wereld het afgelopen jaar was, maar nu wordt het beestje tenminste bij zijn echte naam genoemd. Als je dat twee jaar geleden gezegd zou hebben, had iedereen je voor gek verklaard. Nu zullen velen het klakkeloos accepteren, terwijl 34 staten in de VS al maanden bewijzen dat er niets aan de hand is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Geen afstand, geen maskers en geen vaccinatiepaspoort in de V.S. – 34 van de 50 staten hebben alle Coronamaatregelen afgeschaft

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties