Dat is een garantie voor 80-90% vals-positieven. Zo creëer je een pandemie.

De PCR test, waar het hele coronabeleid op gebaseerd is, is uitermate onbetrouwbaar en levert tot wel 90% vals-positieven op, omdat uitslagen na meer dan 28 cycli al geen besmettelijkheid meer bewijzen.

En nu blijkt dat Nederland zelfs 40-45 cycli hanteert.

Het hele Coronabeleid is gebaseerd op besmettingen die geen besmettingen zijn. Het is geen virus-pandemie, maar een PCR-test-pandemie.

In Duitsland berichten zelfs de MSM inmiddels dat we belazerd worden met de PCR-test:

https://twitter.com/MarcVegt/status/1407013655267483649

https://twitter.com/MarcVegt/status/1407672475597606923

Nu de Nederlandse MSM nog.

Een PCR-test alleen was sowieso al niet genoeg om een besmetting aan te tonen maakte de WHO bekend op de dag van de inauguratie van Biden, maar met CT-waarden zoals Nederland die hanteert is het opzettelijk bedrog.

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Berlijnse Senaat bevestigt coronafraude van de staat: PCR-tests kunnen infectie niet aantonen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stephan Reisig
Stephan Reisig
1 jaar geleden

Omdat het om technocratische psychopathische globalisten gaat, die dus hopeloos aan de ongeneeslijke ziekte Empathie-deficiëntie lijden en die deze Covidiaanse CultTheater geïnitieerd, geïnduceerd en gecultiveerd hebben, is stoppen óut of the question’ en stappen terug doen ook. Zoals men in de sociale wetenschappen het een extreme vorm van Pad-afhankelijkheid zou noemen, dan kunnen we begrijpen dat een weg terug voor deze terminalen idd onmogelijk is. Als ‘onze’ topcrimineel Mark R. het woord ‘samen’ bezigt dan wordt de bovengenoemde groep bedoeld en niet de bevolking. Indien je als ‘topfunctionaris’ flink hebt meegedaan met De Grootste Hoax Ever, dan is ermee stoppen of zelfs toegeven dat het een mega-scam betreft, pure zelfmoord. Je wordt acuut opgeruimd. Dat was in die bedrijfscultuur voor deze zgn. crisis ook al zo. Ik moet zeggen: zgn. Gezondheidscrisis, want het is zeer zeker wel crisis, maar geen gezondheidscrisis. Nu iedereen mbv de injectie vermoord moet worden is er wel weer sprake v/e gezondheidscrisis.
Omdat deze cult-collaborateurs [ met de vele namen ] dus moreel terminaal zijn stevenen ze àllemaal af op een door henzèlf gecreëerde afgrond.
Dat is prachtig, als je erover na wilt denken, maar het enige nadeel is, dat zulke antimensen er altijd ook voor zorgen – omdat dat nu eenmaal kenmerkend is voor hun staat van zijn – dat ze zoveel mogelijk onschuldige medeburgers de afgrond in mee wensen te sleuren. Zoals de Nazi’s, die op het einde vd WWII – terwijl de geallieerden op de stoep stonden – nog zoveel mogelijk landgenoten – waaronder dus ook kampgevangenen – geëlimineerd moesten worden. Dit gaf hun voor die allerlaatste keer nog dat laatste beetje serotonine, dopamine, endorfine en oxytocine.
Deze groep is dermate terug geëvolueerd, dat elke voor ons normale procedure – de rede, logica en de menselijke maat – niet meer van toepassing kàn zijn, omdat zij zichzelf als het centrum vh universum zien. Elke benadering door stervelingen als wij ervaren zij als een enorme belediging! De rede heeft geen enkel vat op deze lieden en moeten we overgaan op methoden, die bv voor razende hondsdollen van toepassing zijn. Deze compleet uit het lood geslagen razende hondsdollen maken deel uit van een zelfvernietigend systeem, maar omdat het meesleuren van burgers inherent aan hun systeem / mind set, etc is, moeten we aan Damage Control doen en hen dus vòòr zijn. 24/7 blijven bewijzen ( en delen) dat al hun maatregelen EXACT het tegenovergestelde beogen en bewerkstelligen.
Zij hebben hun hobby ‘Het burgertje pesten en vermoorden” en wij hebben onze ‘hobby’ : Het 24/7 ontkrachten van hun zgn. wetenschap’ .
Moge er snel een eind komen aan deze Politieke PCR-plandemie.