Geneesmiddelen die ook werkzaam zijn tegen virussen zijn uiterst zeldzaam. Het is met name niet mogelijk gebleken een geneesmiddel tegen coronavirussen te ontwikkelen. Maar er zijn twee oude geneesmiddelen gevonden die zeer effectief zijn, namelijk hydroxychloroqin en ivermectine. Het enige probleem is dat zij niet langer gepatenteerd zijn en daarom zeer goedkoop als generieke geneesmiddelen kunnen worden aangeboden. Daarom vechten de farmaceutische bedrijven er fel tegen met de hulp van de WHO en agentschappen als de FDA en het EMA.

Overal waar ivermectine wordt gebruikt, zijn er duidelijke successen. De bekendste voorbeelden zijn India en Mexico, maar ook een aantal landen in Europa hebben het vrijgegeven of zelfs aanbevolen. De situatie in Argentinië is interessant, omdat verscheidene provincies er gebruik van maken, maar andere niet, meldt TKP.

Vertaling:
Dagelijkse sterfgevallen per 100.000 inwoners. Buenos Aires en zijn provincie (blauw en oranje), identieke curven. In het zwart, de 5 provincies die eind januari het gebruik van IVERMECTIN hebben goedgekeurd: Corrientes, La Pampa, Misiones, Tucumán en Salta. In het grijs, de rest van het land.

In Argentinië is ook een studie uitgevoerd waaruit het verband blijkt tussen de concentratie van ivermectine in het lichaam en de afname van de virale belasting van SARS-CoV-2: Antiviraal effect van hoge-dosis ivermectine bij volwassenen met COVID-19: een proof-of-concept gerandomiseerde trial.

Uit het collegiaal getoetste artikel, gepubliceerd in Lancet, blijkt dat het gebruik van ivermectine in hoge doses leidt tot een aanzienlijke vermindering van de virusbelasting in de nasofaryngeale afscheidingen van zieke personen. Deze resultaten zijn bevestigd in andere studies die over de hele wereld zijn uitgevoerd en waaruit blijkt dat ivermectine bijdraagt tot een gunstige klinische uitkomst voor Covid-19.

Er is aangetoond dat het antivirale effect van het geneesmiddel concentratie-afhankelijk is. Volgens recent gepubliceerd werk garandeert het gekozen doseringsschema een hoge blootstelling zonder bijwerkingen voor de behandelde patiënten. Tenslotte wordt ivermectine al tientallen jaren miljarden keren toegediend zonder dat er problemen bekend zijn.

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


India klaagt WHO-hoofdwetenschapper aan wegens het achterhouden van gegevens over Ivermectine voor de behandeling van COVID-19

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
1 jaar geleden

Weet je wat ook goed werkt is kruidnagel. Dat doodt ook parasieten,schimmels, bacteriën en virussen en het lost slijm op. Het spoelt als ware je bloedvaten schoon. Het is overal te koop voor weinig. Daarbij behoef je maar een stuk of 10 à 20 kruidnagels in een halve liter water 10 tot 15 min. te koken. Daar kun je voor de smaak kaneel en/of citroen toevoegen. De kruidnagels eruit zeven en eventueel af laten koelen en je behoeft maar een klein kopje te drinken per dag. Een kuurtje van 4 à 5 dagen en je bent van je griepje af. Deze huis,tuin en keukenmiddeltjes uit grootmoeders tijd, werken meestal heel goed. Maar omdat hier voor commerciële bedrijven niets aan te verdienen valt, raken dit soort hulpmiddeltjes in de vergetelheid bij het volk. Zo is ook de variant warme Glüwijn erg goed tegen verkoudheden.