Het is ongelofelijk hoe hoog het aantal doden is door Corona-vaccinaties. In de VS, waar elk jaar honderden miljoenen mensen tegen griep worden ingeënt, was het hoogste aantal tot nu toe 609 doden in 2019. Dit jaar zijn er al 5.993 door de Covid-vaccins, plus nog eens 130 doden door andere middelen om het totaal op 6.123 te brengen.

Deze week is het aantal gemelde ongewenste bijwerkingen in alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccinaties de 350.000 gepasseerd, volgens gegevens die vrijdag door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn vrijgegeven, meldt TKP. Hier is de trend in het aantal gerapporteerde sterfgevallen van 1990 tot 2021:

VAERS is het door de Amerikaanse overheid gefinancierde systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins in de VS en is gelijkwaardig aan de EMA-databank van de EU. Elke vrijdag publiceert VAERS alle meldingen van ongewenste voorvallen met vaccins die tot een bepaalde datum, meestal ongeveer een week voor de publicatiedatum, zijn ontvangen. In ieder geval is de VAERS-databank veel professioneler dan die van het EMA, die nu zeer moeilijk te evalueren is omdat zij het volume van de gegevens niet aankan.

Uit de gegevens die deze week zijn vrijgegeven, blijkt dat tussen 14 december 2020 en 11 juni 2021 in totaal 358.379 ongewenste voorvallen aan VAERS zijn gemeld, waaronder 5.993 sterfgevallen – een stijging met 105 sterfgevallen ten opzichte van de voorgaande week. Er waren 29.871 meldingen van ernstig letsel, een stijging van 1.430 ten opzichte van de week ervoor.

Van de 5.993 sterfgevallen die tot 11 juni zijn gemeld, vond 23% plaats binnen 48 uur na vaccinatie, 16% binnen 24 uur, en 38% bij mensen die binnen 48 uur na vaccinatie ziek werden.

In de VS zijn tot en met 11 juni 306,5 miljoen doses COVID-vaccin toegediend. Daarvan zijn 128 miljoen afkomstig van Moderna, 167 miljoen van Pfizer en 11 miljoen van Johnson & Johnson (J&J).

Europese Economische Ruimte

Dit is vergelijkbaar met de gegevens tot 12 juni 2021 uit de Europese Economische Ruimte, zoals verzameld door de Duitse basispartij deskundigen:

Aantal gevallen binnen de landen van de Europese Economische Ruimte

We zien dat 187,5 miljoen gevaccineerde mensen in totaal 4.511 sterfgevallen hebben opgeleverd. 15.431 moesten na vaccinatie in het ziekenhuis worden opgenomen.

Gegevens van Italië

Italië publiceert hier ook enkele gegevens met mooie grafieken. Tot 26.5. waren er 66.258 vermoedelijke gevallen van ernstige bijwerkingen bij 32 miljoen gevaccineerde doses (Pfizer 68,7%), waarvan 71,8% veroorzaakt werd door Pfizer.

Verrassend hierbij is het enorme aandeel van vrouwen onder de getroffenen.

En de grafiek hieronder laat zien – hoe jonger hoe meer bijwerkingen, omgekeerd evenredig met het risico op infectie:

Bij al deze gegevens mag men niet vergeten dat er een groot aantal niet-gemelde gevallen is. Slechts 5 tot 10 procent van de gevallen wordt gemeld, en zelfs in het geval van sterfgevallen worden de meldingen om uiteenlopende redenen opzettelijk onderdrukt of gewoon niet gedaan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
1 jaar geleden

Het moge duidelijk zijn. De plandemie is jarenlang zorgvuldig voorbereid door machtige netwerken achter de schermen, met onnoemelijk veel macht en oneindig veel geld – omdat ze het geldscheppend bankwezen in hun zak hebben. De enige hoop voor enig mens is het openen van de ogen voor de werkelijkheid van het boek Openbaring, waarin al 2000 jaar terug werd voorspeld wat zich nu wereldwijd ontvouwt. De geheime genootschappen, die in stilte alles jarenlang hebben gepland en georganiseerd en nu alles coördineren met al hun agenten op sleutelposities, worden daar voorgesteld als vier ruiters. De ruiters van de Apocalyps. Deze ruiters komen voort uit de ruiters van de Middeleeuwen, de ridders van de tempelorde, die sinds de aanslag op hun bolwerk door de Franse koning in de dertiende eeuw, ondergronds zijn gegaan en zijn gebleven tot op de huidige dag. Ga je nog verder terug dan is sprake van uitlopers van het Romeinse rijk, samen met de RK-kerk. Maar hun macht is groter dan ooit vanwege een conglomeraat van samenhangende geheime netwerken. De hoogste bazen van die netwerken willen de wereld voor zichzelf en zijn begonnen de rest van de mensheid uit te roeien, van onder af. Velen in de netwerken zullen het ook niet overleven, alleen weten ze dan nog niet. De verraders verraden – een bekend verschijnsel in de geschiedenis, waar verraders steeds weer intrappen. De vier ruiters van de Apocalyps zijn zeer duidelijk herkenbaar:
(1) Wit paard: misleiding, is al eeuwen aan de gang maar neemt sinds Covid monsterlijke vormen aan (boog = angst zaaien; kroon = corona??)
(2) Rood paard: Groepen tot bloedens toe tegen elkaar opzetten, langs tal van scheidslijnen door de samenleving. Een belangrijk ingrediënt is de toestroom van vluchtelingen, die zullen worden opgezet tegen de autochtone bevolking. Maar ook oorlogen tussen natiën staan op het programma ‘volk tegen volk en koninkrijk tegen koninkrijk’, zoals Jezus zei in Mt.24.
(3) Zwart paard: Afknijpen van de toevoerlijnen van voedsel, zodat er schaarste en honger ontstaat. Kijk maar eens naar al die schepen voor kusten, de lege schappen en de aanwakkerende inflatie.
(4) Vaal paard: Dood en verderf door al het voorgaande én door ‘een groot zwaard’, de guillotine zal van stal worden gehaald, en ‘besmettelijke ziekten’, geen onschuldig griepje, zoals in 2020 maar een demonisch elixer van gif, gif en nog eens gif met eindeloos veel (bij-) werkingen.

De bedoeling is: Binnen enkele jaren iedereen dood behalve het illustere gezelschap dat van zichzelf vindt dat ze de juist genen heeft om de volgende stap in het zogenaamde evolutieproces te maken, met oneindig leven in het verschiet.
Echter: God gaat hun plannen dwarsbomen. Een wereldwijde aardbeving, verwoestend vulkanisme en amok makende meteorieten vernietigen een groot deel van de opgebouwde infrastructuur. Met wat nog over is mogen ze op kleine schaal, onder leiding van Satan, nog drie en een half jaar een feestje hebben met de cultus van hun afgod, de belichaming van ‘Lucifer’, in de Bijbel ‘het beest’ genoemd, waarbij je alleen genodigd bent met een speciale ‘tattoo’, namelijk met 666. Daarna is het afgelopen en maakt Jezus Christus er voorgoed een eind aan. De kopstukken gaan direct voor eeuwig naar de hel – mogelijk hebben ze door AI en al hun gen-manipulatie intussen een oneindig bestaan. Maar dat wordt dan een oneindig bestaan in een poel van vuur. Alle andere tegenstanders van Jezus worden gedood en na een duizendjarige regering in vrede en gerechtigheid geoordeeld.

Dit gaat allemaal gebeuren. Wie had twee jaar geleden gedacht dat wat nu gebeurt mogelijk zou zijn? In dezelfde mate zal ook de hele rest van Openbaring werkelijkheid worden, tot en met Openbaring 20:15! Er is voor ieder mens slechts één rationele optie: bekering tot God en geloof in Jezus Christus. Allen die in Hem geloven worden niet geoordeeld maar zijn uit de dood overgegaan in het leven en zullen tot in eeuwigheid met Hem mogen leven, delend in zijn heerlijkheid. Wij weten dat als Hij geopenbaard zal worden wij Hem gelijk zullen zijn want wij zullen Hem zien, zoals Hij is. Zou u dat niet willen? Waarom zijn aanbod dan niet aanvaard?