Het is barbecueseizoen – maar een ongesneden kalf in een open vuur gooien, direct onder een naaldboom, is een bereidingswijze die nu in Gaißach bij Bad Tölz de politie ter plaatse heeft geroepen en brandgevaar heeft veroorzaakt.

Het was een bizar tafereel dat zich woensdagavond laat afspeelde in Gaißach bij Bad Tölz: Een Afrikaan grilde daar op een zeer ongebruikelijke – en in deze vorm niet toegestane – manier een compleet kalf. De zaak houdt de politie om verschillende redenen bezig, niet in het minst omdat de immigrantenbarbecue een aanzienlijk brandgevaar opleverde, meldt Anonymous News.

Getuige ziet Afrikaan een compleet kalf barbecuen – recht onder naaldboom

Volgens de politie hadden omwonenden omstreeks 22.30 uur opgemerkt dat een man een heel kalf, in grotere stukken gesneden, direct in een open vuur aan het grillen was in een bosgebied niet ver van de dorpsweg, vlak onder een naaldboom. Ze hebben de politie ingelicht. Een getuige naderde de “barbecueplaats” en sprak met de man. Voordat de politie ter plaatse kwam, pakte de man zijn barbecuegerechten in een kinderwagen en verliet het bosgebied in de richting van Bad Tölz.

De agenten troffen hem kort daarna aan in de buurt van het bergreddingscentrum. In feite zagen zij dat hij verscheidene grote stukken gegrild vlees in de kinderwagen vervoerde. Er zat ook een gevilde kalfshuid in. Zoals de politie bij navraag heeft verklaard, gaat het om een 43-jarige man van Afrikaanse afkomst, die in Bad Tölz woont.

Afrikaan legt uit, dat hij het kalf had gekregen van kennissen

Intussen had de getuige de brand, die ongeveer twee vierkante meter groot was, zelf geblust, zodat de brandweer niet meer hoefde te worden opgeroepen. De politie onderzoekt nu verschillende mogelijke misdrijven. Aan de ene kant is het onduidelijk waar de man het kalf vandaan had. De 43-jarige vertelde de agenten dat hij het dier van een kennis had gekregen.

Verboden te barbecueën in Gaißach: Waar komt het kalf vandaan?

Dieren mogen echter alleen op de veemarkt worden verkocht van boer tot boer of aan slagers of fokkers. Normaliter moet een kalf na de geboorte worden aangegeven bij het fokregister en moet het worden gechipt aan het oor. Aan de hand van de chip, zou de herkomst traceerbaar zijn. In dit geval, echter, ontbrak de kop van het dier. De politie kan worden bereikt op 08041/761060 voor informatie over de herkomst van het kalf.

Maar de politie onderzoekt ook andere aspecten. Derhalve moet worden onderzocht of de regels inzake het slachten en de bescherming van dieren die daarbij kunnen worden gehandhaafd, zijn overtreden. Bovendien moet het vlees vóór de consumptie om voedselhygiënische redenen naar behoren worden gekeurd. De barbecue in het bos zorgde bij het huidige droge weer ook voor een groot brandgevaar.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Moslims voeren beestachtig moordritueel uit midden in woonwijk – Schaap wreed afgeslacht

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maja
Maja
1 jaar geleden

Wat een monster