Vier jonge en gezonde piloten van British Airways zijn onlangs overleden en de luchtvaartmaatschappij beweert dat er geen verband is met het Covid-19-vaccin.

De foto van de vier condoleanceregisters die naast ingelijste foto’s van de piloten zitten, werd op Twitter geplaatst en door Reuters geverifieerd, meldt The gateway Pundit.

“Reuters legde de beweringen voor aan British Airways, die zei dat ze ongegrond waren en dat dergelijke gesprekken met de regering niet aan de gang waren. De woordvoerder bevestigde echter de authenticiteit van de vier condoleanceregisters, aangezien vier piloten van de maatschappij onlangs waren overleden. “Onze gedachten gaan uit naar hun familie en vrienden,” zeiden ze, eraan toevoegend dat geen van de sterfgevallen in verband werd gebracht met vaccins.”

Een (onbevestigde) opname van een man die de sterfgevallen bespreekt, circuleert op sociale media

“Ze hebben de derde BA piloot laten sterven in de laatste zeven dagen, ja? Derde piloot dood in de afgelopen week,” zegt de man die in de opname te horen is. “De eerste twee waren in de veertig en vijftig; deze man, midden dertig, perfect fit, geen onderliggende aandoeningen. Hij krijgt zijn tweede prik en hij is binnen een paar dagen dood, precies hetzelfde als bij de eerste twee.

“Daarom voert BA nu crisisbesprekingen met de regering over de vraag of gevaccineerde piloten wel mogen vliegen. Het probleem daarbij is natuurlijk dat ongeveer 80%, volgens mijn vriend bij BA, 80-85% is geïnjecteerd.”

AUDIO:

British Airways bevestigde de sterfgevallen in antwoord op vragen via de sociale media, maar ontkende dat er een verband was met het vaccin.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties