Ons wordt al meer dan een jaar verteld dat we op grote schaal gedwongen maskers moeten dragen, ook al kan niemand bewijzen dat ze enig voordeel opleveren en dragen wereldleiders ze zelf ook niet.

“Het kan toch geen kwaad?” zeiden ze. “Het is maar een klein ongemak”, blaten ze. “Als het één leven redt, is het het waard!” dringen ze aan.

Ondertussen zijn wij van Team Realiteit niet alleen blijven wijzen op gegevens uit de echte wereld die aantonen dat maskeren volledig ineffectief is, we hebben ook volgehouden dat gedwongen openbaar maskeren, vooral op lange termijn, negatieve maatschappelijke en zelfs gezondheidsgevolgen heeft die de machthebbers maar al te graag negeren als het er om gaat hun schapen te muilkorven.

Het is niet meer dan logisch dat een van die gevolgen voor de gezondheid het feit is dat miljoenen mensen, vooral kinderen, gedwongen zijn stukken stof te dragen waar ze urenlang doorheen moeten ademen, meldt Townhall. Welke ziektekiemen kunnen er op de loer liggen op deze walgelijke dingen die onophoudelijk worden vastgehouden, in zakken worden gestopt en gedachteloos op boeken, tafels en bureaus worden gegooid? Nou, een groep ouders uit Florida stuurde een partij maskers die door hun kinderen gedragen werden naar een lab om dat uit te zoeken.

Via press release:

Gainesville, FL (16 juni 2021) – Een groep ouders in Gainesville, FL, bezorgd over mogelijke schade door maskers, heeft zes gezichtsmaskers voor analyse naar een laboratorium gestuurd. Uit het rapport bleek dat vijf maskers besmet waren met bacteriën, parasieten en schimmels, waaronder drie met gevaarlijke ziekteverwekkende en longontsteking veroorzakende bacteriën. Op de maskers werden geen virussen aangetroffen, hoewel de test wel in staat is virussen op te sporen.

Bij de analyse werden de volgende 11 verontrustend gevaarlijke ziekteverwekkers op de maskers aangetroffen:

 • Streptococcus pneumoniae (longontsteking)
 • Mycobacterium tuberculosis (tuberculose)
 • Neisseria meningitidis (meningitis, sepsis)
 • Acanthamoeba polyphaga (keratitis en granulomateuze amebische encefalitis)
 • Acinetobacter baumanni (longontsteking, bloedstroominfecties, meningitis, UTI’s – resistent tegen antibiotica)
 • Escherichia coli (voedselvergiftiging)
 • Borrelia burgdorferi (veroorzaker van de ziekte van Lyme)
 • Corynebacterium diphtheriae (difterie)
 • Legionella pneumophila (veteranenziekte)
 • Staphylococcus pyogenes serotype M3 (ernstige infecties met hoge morbiditeit)
 • Staphylococcus aureus (meningitis, sepsis)

De helft van de maskers was besmet met een of meer longontsteking veroorzakende bacteriën. Een derde was besmet met een of meer meningitis-veroorzakende bacteriën. Een derde was besmet met gevaarlijke, antibiotica-resistente bacteriële pathogenen. Daarnaast werden minder gevaarlijke ziekteverwekkers geïdentificeerd, waaronder ziekteverwekkers die koorts, zweren, acne, gistinfecties, keelontsteking, parodontale aandoeningen, Rocky Mountain gevlekte koorts, en nog veel meer kunnen veroorzaken.

De onderzochte maskers waren nieuw of pas gewassen voor het dragen en waren 5 tot 8 uur gedragen, meestal tijdens persoonlijk onderwijs door kinderen van 6 tot 11 jaar. Eén masker werd gedragen door een volwassene. Een t-shirt dat door een van de kinderen op school werd gedragen en ongedragen maskers werden als controles getest. Op de controles werden geen ziekteverwekkers aangetroffen. Eiwitten die op het t-shirt werden aangetroffen, bijvoorbeeld, zijn niet pathogeen voor mensen en worden algemeen aangetroffen in haar, huid en grond.

Een ouder die meewerkte aan de studie, mevrouw Amanda Donoho, merkte op dat deze kleine steekproef wijst op een behoefte aan meer onderzoek: “We moeten weten wat we elke dag op het gezicht van onze kinderen smeren. Maskers bieden een warme, vochtige omgeving voor bacteriën om te groeien.”

Deze plaatselijke ouders hebben een contract met het lab gesloten omdat zij zich zorgen maakten over de mogelijke besmetting van de maskers die hun kinderen de hele dag op school moesten dragen, door ze op en af te zetten, op verschillende oppervlakken te leggen, in de badkamer te dragen, enz. Dit bracht hen ertoe de maskers voor analyse naar het Mass Spectrometry Research and Education Center van de Universiteit van Florida te sturen.

De onderstaande tabel, die door de groep ouders is opgesteld, laat de potentiële gevaren van elk pathogeen zien:

Smakelijk, hè? Natuurlijk zal niets van dit alles de extremisten in de maskersekte afschrikken, waarvan sommigen nu voor altijd maskers op scholen willen zien.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Geen afstand, geen maskers en geen vaccinatiepaspoort in de V.S. – 34 van de 50 staten hebben alle Coronamaatregelen afgeschaft

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stephan Reisig
Stephan Reisig
1 jaar geleden

Wederom is dit artikel weer een goed bewijs vh feit dat ALLE coronamaatregelen EXACT het tegenovergestelde bewerkstelligen . . .en ook dus nog veel erger dan wat je je zou kunnen voorstellen.
Google eens voor de grap : ‘vier mondkapjes over elkaar dragen” , dat tref je artikelen aan die de absurdheid zelve zijn.
Xandernieuws (punt) net zegt bijvoorbeeld in een van hun artikelen dit:
“Bij drie mondkapjes kunnen we echter amper nog ademhalen, zo waarschuwde dr. Dave Hnida, medisch redacteur bij CBS. ‘Ik zou drie of vier mondkapjes opzetten,’ zei dr. Scott Segal tegen NBC News. ‘Dat filtert beter omdat er meer lagen stof tussen zitten.’. Eén masker zou 50% bescherming bieden, twee 75%, en drie 90%. . .”
Je kunt meteen aanwijzen welke ‘experts’ de gekochte experts zijn .

Dus DEEL dit artikel en soortgelijke artikelen met zoveel mogelijk ouders met jonge opgroeiende kinderen.