Mark Tomlin en Lucy Taberer verheugden zich erop hun coronavirusinjecties te krijgen om te beginnen met de planning van hun huwelijk en weer ‘normaal’ te worden. Maar in plaats van een vreugdevolle verbintenis moest de heer Tomlin de begrafenis van zijn verloofde regelen nadat zij was overleden aan complicaties die waren veroorzaakt door haar AstraZeneca-prik.

Hij zei: “Lucy’s begrafenis was op de datum waarop we wilden trouwen, 4 mei. Ze was een Star Wars fan, en die datum is speciaal voor fans – “May the force (4th) be with you”. De 4e had voor altijd gelukkig moeten zijn, maar is nu gevuld met verdriet.

We hadden besloten om te trouwen tijdens de lockdown, we waren zeven jaar samen.

We keken er echt naar uit om te gaan trouwen, we waren er alleen nog niet aan toe gekomen. Nu wou ik dat ik dat wel had gedaan, meldt The Conservative Woman.

Lucy, 47, een moeder van drie kinderen uit Leicester, overleed na een ernstige bijwerking van de bloedstolling als gevolg van de AstraZeneca-prik. Dezelfde reactie zou ook BBC-presentatrice Lisa Shaw (44) en moeder van drie kinderen Tanya Smith (43) het leven hebben gekost.

Italië heeft onlangs de AZ-vaccinatie voor mensen onder de 60 jaar opgeschort nadat de 18-jarige Camilla Canepa, een veelbelovende basketbalspeelster, bloedstolsels kreeg en overleed na haar eerste AstraZeneca-vaccinatie. Om onverklaarbare redenen beveelt het Verenigd Koninkrijk de vaccinatie nog steeds aan voor 40-plussers. Uit de laatste cijfers van het UK Yellow Card Scheme blijkt dat van de 1.295 sterfgevallen die naar verluidt door vaccins zijn veroorzaakt, 863, of tweederde, aan de AstraZeneca-vaccinatie zijn toe te schrijven.

Mark Tomlin, 57 jaar, is er kapot van. Hij zei: ‘Lucy was zo opgewonden om het vaccin te krijgen, ze kon niet wachten. Ik had het mijne al een paar weken eerder gehad, ik had het Pfizer-vaccin, dus toen Lucy een sms’je kreeg om te zeggen dat ze het hare kon krijgen, aarzelde ze niet.

Ze was leidster in een peuterspeelzaal en wilde de kinderen waar ze voor zorgde beschermen. Ze had ook twee stiefkleinkinderen die tijdens de lockdown waren geboren, nu zes maanden oud en vijf maanden oud, en ze kon niet wachten om hen te knuffelen.

Ze had ze alleen gezien toen ze op bezoek kwamen in de auto en ze wilde ze niet aanraken voor het geval ze hen Covid zou geven. Ze had geen Covid, niemand van de familie heeft het gehad. Ze was heel streng geweest tijdens de lockdown, liet niemand in het huis toe.

We hadden onze zoon Orson, vijf jaar, in september van school gehouden, om hem veilig te houden. Dus het vaccin was haar kans om vrienden en familie weer te zien.

Ze keek er naar uit dat Orson naar school zou gaan, maar ze heeft zijn eerste dag niet gezien. Het was twee dagen nadat ze stierf. Ze zou zo trots op hem zijn geweest.

Miss Taberer’s familie zei dat ze geen onderliggende gezondheidsproblemen had en omschreef haar als ‘gezond, vol leven en geliefd door iedereen. De heer Tomlin, een metaalbewerker, zei: “Ik weet dat iedereen dat zegt, maar in Lucy’s geval was het echt waar. Ze was een lekenpredikant voordat we bij elkaar kwamen, ze hield van lezen en las elke dag een ander boek. Ze had een prachtige zangstem, ze hield van knutselen en haakte mooie babydekens.

Als we de 100 meter naar onze plaatselijke winkel liepen, duurde het 20 minuten omdat de mensen wilden stoppen en met haar wilden praten.

Mevrouw Taberer kreeg het AstraZeneca-vaccin op vrijdag 19 maart tijdens een pop-up kliniek op de parkeerplaats van het Peepul Centre in Leicester. Haar stiefdochter Leanne Tomlin, 33 jaar, zei: “Het ging heel snel, ze stelden haar niet veel vragen en ze kreeg een folder mee waarin stond dat ze last kon krijgen van hoofdpijn, een pijnlijke arm en koorts. Ze kreeg te horen dat als die te lang aanhielden, ze naar de dokter moest gaan.

Miss Taberer ervoer onmiddellijk na de vaccinatie milde bijwerkingen, maar op maandag 29 maart werden die ernstiger, hoewel ze niet dacht dat haar symptomen verband hielden met de vaccinatie.

De heer Tomlin zei: “Ze begon zich slecht te voelen en had pijn in haar zij. Ik ging met haar naar de huisarts, en die dacht dat ze misschien nierstenen had.

Toen verscheen er een grote blauwe plek op haar arm en ze was erg moe en voelde zich misselijk. Ze was meestal vol energie, maar moest ‘s middags een dutje doen op de bank. Ze was echt bang, niet wetend wat er aan de hand was en omdat het zo ernstig aanvoelde. Ze zei: “Mark, ik voel me vreselijk.”

Ze deed haar best om het te verbergen en gewoon door te gaan met de dingen, maar ze nam foto’s van een uitslag op haar gezicht en nek om naar de dokter te sturen.

Daarna verscheen er uitslag op haar zij, waarvan haar moeder en het ziekenhuis dachten dat het mazelen was, en daarna begon haar tandvlees zwart te worden.

Op donderdag 1 april adviseerde de 111 call service haar naar het ziekenhuis te gaan na het zien van foto’s van haar uitslag. De heer Tomlin bracht haar met spoed naar het Leicester Royal Infirmary met bloedstolsels, blauwe plekken en zwellingen in haar gezicht en andere ernstige complicaties waaronder mini-beroertes. Haar bloedplaatjes daalden tot 2 delen per miljoen terwijl ze tussen de 150.000 en 400.000 per miljoen zouden moeten zijn.

De artsen waren verbijsterd en dachten dat ze meningitis, sepsis of de auto-immuun bloedziekte lupus had.

Leanne Tomlin zei: “Ze zeiden dat ze nog nooit zoiets hadden gezien. Ze probeerden alles om haar te redden en gaven haar bloedverdunners en dagelijkse bloedtransfusies. De transfusies verhoogden haar bloedplaatjes een beetje en daarna daalden ze weer.

Op donderdag 8 april kreeg Miss Taberer een ernstige beroerte en werd ze overgebracht naar de ITU in het Queen’s Medical Centre in Nottingham. Artsen probeerden wanhopig om haar leven te redden met niet-invasieve en invasieve procedures.

Mevrouw Tomlin zei: “Ze probeerden de bloedstolsels te breken met medicijnen die ze oplossen. Daarna onderging ze een operatie aan haar hersenen om de druk te verlichten die daar door de bloedstolsels werd veroorzaakt. Haar hersenen waren zo erg gezwollen dat ze uit de incisie begonnen te sijpelen. Toen wisten ze dat ze haar niet meer konden redden.

Een laatste beroerte maakte op zaterdag 10 april na de operatie een einde aan haar leven. Haar overlijdensakte vermeldt als doodsoorzaak cerebrale veneuze sinustrombose en vaccin geassocieerde trombose met trombocytopenie, dat is een bloedstolsel op de hersenen en een extreem laag aantal bloedplaatjes.

Mark Tomlin mocht niet bij zijn verloofde’ in het ziekenhuis zijn vanwege de Covid-maatregelen. Hij zei: “Ik stuurde haar 20 sms’jes per dag om te zeggen: hou de moed erin, schiet op en word beter. Ik probeerde alles bij elkaar te houden en wilde haar wanhopig graag zien. Tien dagen lang werden we uit elkaar gehouden en daar ben ik echt boos over.

De laatste keer dat ik haar sprak was woensdag 7 april. Ze klonk dronken en ik weet nu dat dat kwam door de beroertes.

De volgende avond stuurde ze me een sms met: “verveeld maar in leven” en dat was de laatste communicatie die we hadden.

Na de operatie belden ze me om afscheid te komen nemen. Ze schakelden de beademingsmachines uit en ze overleefde het nog ongeveer tien minuten. Ik hield haar hand vast en zei tegen haar: “Ik hou van je, ik zal voor Orson zorgen, doe dit niet, kom alsjeblieft naar huis.”

Na haar dood moest de heer Tomlin aan hun zoon uitleggen wat er met zijn moeder was gebeurd. Hij zei: “Ik had hem al verteld dat mama naar het ziekenhuis was gegaan omdat ze medicijnen nodig had. Toen vertelde ik hem dat de medicijnen niet hadden gewerkt en dat mama niet naar huis kon komen en een paar dagen later vertelde ik hem dat ze was overleden.

Hij begreep het niet echt, en pas op haar begrafenis begreep hij wat er aan de hand was. Omdat iedereen zo overstuur was en aan het huilen was in het crematorium, barstte hij uiteindelijk in tranen uit.’

Miss Taberer werd op 4 mei gecremeerd op Gilroes Cemetery and Crematorium in Leicester. Dertig rouwenden mochten naar binnen, terwijl er meer dan honderd buiten stonden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Prof. Bhakdi: Levensbedreigend letsel – verstoorde bloedstolling bij alle gevaccineerden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties