Wat “samenzweringstheoretici” hebben voorspeld, komt nu uit: Degenen die reeds gevaccineerd zijn, zijn namelijk geenszins veilig voor Coronabesmettingen en Covid-uitbraken. Het tegendeel blijkt waar te zijn: Zoals onze redactie reeds heeft gemeld, is bijvoorbeeld in Keulen de helft van de daar gemelde Corona-besmettingen toe te schrijven aan gevaccineerde personen. En dat terwijl nog niet eens de helft van de inwoners van Keulen is ingeënt! Dat waren 1.800 nieuwe infecties in Keulen half mei onder zogenaamd geïmmuniseerde mensen!

Nu zou het interessant zijn te weten bij welk percentage van de mensen die ondanks vaccinatie toch besmet raken, de ziekte daarna ook werkelijk uitbreekt? En hoeveel van deze ongelukkige vaccinatieslachtoffers gaan er dan ook dood. Natuurlijk zullen politici er geen belang bij hebben om hier alarm te slaan. Het is ook mogelijk dat gevaccineerden niet meer op grote schaal worden getest, meldt Unser Mittel Europa.

Bij 80 Corona uitbraken onevenredig veel sterfgevallen

Een voorproefje van wat er met gevaccineerden kan gebeuren als zij ondanks “immunisatie” (om bij de leugenachtige bewoordingen van de Corona-hysterici te blijven) toch ziek worden van covid, werd ons aangeboden in een artikel op krone.at. Het onlineportaal van het grootste dagblad van Oostenrijk meldde drie weken geleden al verontrustend nieuws: Het sterftecijfer bij Corona-uitbraken in Oostenrijk was 10 procent onder degenen die al waren ingeënt! Anderzijds wordt ons in verschillende media voortdurend voorgelogen dat de vaccinaties een gemakkelijker verloop garanderen, mocht de ziekte ondanks de “immunisatie” toch uitbreken.

Om niet opnieuw door “onafhankelijke feitencontroleurs” te worden geplaagd, citeren wij woordelijk uit het onlineportaal van de bovengenoemde krant:

“Vaccin doorbraak: Corona: 80 gevallen tot nu toe na 2e vaccinatie

Volgens het huidige bijwerkingenrapport zijn tot nu toe in totaal 80 gevallen van Covid 19 geregistreerd bij volledig geïmmuniseerde mensen in Oostenrijk, d.w.z. bij mensen die hun tweede deelvaccinatie of de enige noodzakelijke injectie met het Johnson&Johnson-vaccin hadden gekregen. In 20 van deze gevallen was de ziekte ernstig. Acht mensen kwamen om het leven, één persoon was in levensgevaar en elf mensen moesten in het ziekenhuis worden behandeld.

Als een persoon ziek wordt met Covid-19 ondanks volledige immunisatie, en dat is wanneer een periode van zeven dagen is verstreken na de tweede dosis of een periode van 28 dagen of meer is verstreken na de enkele dosis van het Johnson&Johnson-vaccin, wordt het een doorbraak van het vaccin genoemd – maar alleen als de persoon positief test en symptomen van de ziekte van Covid-19 vertoont.”

Waarmee ook duidelijk wordt dat de huidige vaccinatiepropaganda er helemaal niet op gericht is zich om gezondheidsredenen te laten vaccineren, maar alleen omdat de overheid dat eist om een enigszins normaal leven te mogen leiden. Voor een paar maanden. Reeds nu wordt de derde vaccinatielast voor het najaar aangekondigd voor gevaccineerden: men spreekt van “booster shots”.

Ondanks vaccinatie overledenen verzwegen

Hoe manipulatie door verhulling plaatsvindt, willen wij ook in dit verband niet onvermeld laten. Over de inentingsramp berichtte ook oe24.at een andere grote Oostenrijkse krant. Daar kon je lezen:

“Deskundigen zijn van mening dat nogal wat mensen onvoldoende immuunbescherming hebben ondanks het feit dat zij zijn ingeënt.

De Corona-vaccins waarvoor in de EU een vergunning is verleend, zijn alle zeer doeltreffend tegen ernstige gevallen van Covid 19. Maar net als bij vaccins tegen andere ziekten is honderd procent bescherming niet mogelijk. In Oostenrijk zijn tot nu toe ongeveer 80 gevallen van Covid gemeld bij volledig geïmmuniseerde personen; 20 personen werden ernstig ziek.

Verschillende getroffen mensen

De Permanente Commissie voor Vaccinatie (Stiko) in Duitsland gaat ervan uit dat er nogal wat mensen zijn die geen of slechts onvoldoende afweer opbouwen. […]”

Dat is allemaal waar, maar waarom hebben ze de acht doden weggelaten? Vermoedelijk omdat er bijna dagelijks paginagrote advertenties in de gedrukte editie worden geplaatst, die de voordelen van het gevaccineerd zijn aan de lezers moeten verkopen.

Lees hier meer over vaccins.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


VK voorspelt derde golf van Covid: de gevaccineerden zullen de voornaamste slachtoffers zijn!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

Het vaccin werkt alleen goed als je door de prik overlijdt.

Die werking heeft echt perfecte bescherming tegen het corona virus en dat in al haar variaties.

Dus dat de prikken helemaal niet werken is echt niet waar.