De website The Daily Expose meldt dat het aantal mensen dat is overleden als gevolg van de Covid-vaccins groter is dan het aantal mensen dat is overleden aan Covid-19.

De cijfers zijn echter waarschijnlijk veel slechter dan ze lijken, omdat de gegevens over sterfgevallen als gevolg van de Covid-vaccins afkomstig zijn uit officiële gegevens die zijn vrijgegeven door Public Health Scotland, en het aantal sterfgevallen overtreft in feite het aantal mensen dat in Engeland aan Covid-19 zou zijn overleden.

Het grote verschil hier? Het aantal mensen dat in Schotland als gevolg van de vaccins is overleden, is berekend over een periode van 6 maanden, terwijl het aantal mensen dat in Engeland aan Covid-19 zou zijn overleden, over een periode van 15 maanden is berekend.

Volgens officiële NHS-gegevens, die hier kunnen worden geraadpleegd, zijn vanaf 2 juni 2021 87.213 Covid-doden binnen 28 dagen na een positieve test geregistreerd in ziekenhuizen in Engeland. Hiervan zijn er 83.624 gestorven aan andere ernstige reeds bestaande aandoeningen, maar zij zijn toegevoegd aan de Covid-statistieken omdat zij binnen 28 dagen na hun dood een positieve test hebben ontvangen.


LEES OOK:

We zijn ongelooflijk belazerd over de Covid-sterftecijfers – Er zijn veel minder mensen aan Covid overleden dan officieel gemeld


Wanneer men bedenkt dat het testen in ziekenhuizen in wezen verplicht is, ondanks het feit dat dit niet in de wet is vastgelegd, en dat zij de PCR-test gebruiken die geen infectie kan opsporen en alles kan vinden wat zij wil vinden als zij wordt uitgevoerd met een hoog aantal cycli, wat vals-positieve resultaten oplevert, is het niet moeilijk te begrijpen waarom tienduizenden mensen die aan andere oorzaken zijn overleden, zijn toegevoegd aan de  Covid overlijdensstatistieken.

Gelukkig informeren de NHS-gegevens ons dat slechts 3.589 mensen zijn overleden aan Covid-19 binnen 28 dagen na een positief testresultaat èn zonder comorbiditeiten in Engelse ziekenhuizen tussen maart 2020 en 2 juni 2021. Een aantal dat 15 maanden dictatoriale tirannie en medisch totalitarisme niet rechtvaardigt.

Dus kan iemand ons uitleggen waarom de geneesmiddelenautoriteiten niet onmiddellijk een einde hebben gemaakt aan de missie van de autoriteiten om elke man, vrouw en kind in te enten met een experimentele prik die naar verluidt alleen de kans op ernstige complicaties van Covid-19 vermindert?

Omdat volgens een rapport dat door Public Health Scotland is vrijgegeven, het aantal mensen dat binnen 28 dagen na het krijgen van het Covid-vaccin in Schotland is overleden, nu het aantal mensen dat in Engeland aan Covid-19 zou zijn overleden, heeft overtroffen.

In het verslag, dat u hier kunt bekijken (zie blz. 8), staat: “Tussen 8 december 2020 en 28 mei 2021 zijn in Schotland in totaal 3.752 mensen overleden binnen 28 dagen nadat zij een vaccin tegen Covid-19 hadden gekregen”.

Dit betekent dat het aantal mensen dat in Schotland in slechts 6 maanden tijd aan het Covid-vaccin is overleden, 163 hoger ligt dan het aantal mensen dat in 15 maanden tijd in Engelse ziekenhuizen aan Covid-19 is overleden.

Maar als we het aantal Covid-doden in Engeland vergeten en alleen naar Schotland kijken, is het aantal mensen dat in 6 maanden aan het Covid-vaccin is overleden bijna zeven keer zo hoog als het aantal mensen dat in Schotland in 11 maanden aan Covid-19 is overleden.

Dat aantal stond op 596 volgens een FOI-verzoek aan de Schotse regering

Als het sterftecijfer als gevolg van het Covid-vaccin in Engeland vergelijkbaar is, kan het aantal overledenen oplopen tot 25.123.

Volgens een Excel-document dat is opgenomen in het verslag van Public Health Scotland, dat hier kan worden gevonden, zijn 1.289 mensen overleden binnen 28 dagen nadat zij het mRNA-vaccin van Pfizer hadden gekregen, zijn 2 mensen overleden binnen 28 dagen nadat zij het mRNA-vaccin van Moderna hadden gekregen, en zijn 2.461 mensen overleden binnen 28 dagen nadat zij het virale vectorvaccin van AstraZeneca hadden gekregen.

Gezien het bovenstaande en rekening houdend met het feit dat 80% van de kinderen in de uiterst korte klinische proef een bijwerking van het Pfizer-vaccin hebben gekregen, variërend van mild tot ernstig, bent u dan werkelijk van plan om uw kinderen een experimenteel vaccin te laten krijgen dat zij niet nodig hebben?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Een geintereseerde lezer
Een geintereseerde lezer
1 jaar geleden

In de aangehaalde literatuur staat het volgende (vlak voor de tabel met cijfers die je citeert).
“Part of the MHRA’s continuous analysis includes an evaluation of natural death rates over time, to determine if any specific trends or patterns are occurring that might indicate a vaccine safety concern. They also review deaths reported through the yellow card reporting system. Based on the review of individual reports and patterns of reporting, the MHRA have found no indication of a link between vaccination and death, with the exception of deaths in the extremely rare cases of individuals developing blood clots with lowered platelet counts following vaccination.”

De doden zijn dus geen ‘vaccinatiedoden’. Het is het normale sterftecijfer gegroepeerd op wel of geen vaccinatie. Er is GEEN correlatie. Je conclusie is dus niet waar en bij deze gefalsifieerd.
Kun je wellicht je artikel aanpassen zodat je bijdraagt aan een constructieve Covid discussie