De regenboogoversteekplaats in de Finse stad Turku ter viering van de LGBT Pride is van korte duur gebleken, aangezien de politie al na één dag opdracht heeft gegeven tot verwijdering ervan wegens overtreding van de wegenverkeerswet.

De stad Turku heeft de oversteekplaats met regenboogthema, die slechts één dag geleden werd geopend om de in juni gehouden Gay Pride Month te vieren, verwijderd, zo meldde de plaatselijke krant Åbo Underrättelser.

Hoewel de inspanning werd gesteund door het nabijgelegen stadstheater van Turku en positieve aandacht kreeg in de pers, leidde deze kliederpartij tot bezwaren van de politie, die zei dat elke manier om de oversteekplaats af te dekken in strijd is met de Finse verkeerswet, meldt Sputnik.

“De stad zal het standpunt van de politie in deze zaak volgen en de verf zo snel mogelijk verwijderen en de witte lijnen die het beschermde kruispunt markeren herstellen. Er is al een werkopdracht gegeven voor het verwijderen en opnieuw schilderen van de verf”, aldus de stad Turku in een verklaring.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Duitsland: Na “seksspeeltjes-koffer” eist de onderwijsadviseur nu “masturbatieruimtes” in kindercrèches

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
Irene
1 maand geleden

In ons dorp. vlakbij ons huis. wil de gemeente ook een homo-oversteekpad aanleggen. Bij een school. Ze willen de homofiele kinderen dood hebben zeker.