Waar zijn de maskers en de 1.5 meter afstand?

onze zogenaamd ‘gekozen’ staatsleiders zitten allemaal in de zak van de totalitaire globalisten. Het zijn lakeien die opdrachten uitvoeren en toneelstukjes opvoeren.

Dezer dagen is er een bijeenkomst van de G7 in Cornwall, Groot-Brittannië, waar de loopjongens- en meisjes van de macht zich lekker tegoed kunnen doen aan champagne en kaviaar, en andere zaken waar ze mee gekocht worden en die wij niet weten, terwijl ze bepalen hoe ze ons aan gaan pakken omdat wij een probleem zijn.

De zogenaamde conservatief Boris Johnson, die immigratie in een stroomversnelling gegooid heeft na de Brexit, gelooft in ene in klimaatverandering, gender-neutrale onzin, alsof er meer zou bestaan dan man en vrouw. En, hij is de zoveelste die zegt dat we gaan ‘Build Back Better’. ‘Build Back Better’ omdat vroeger alles kut was. En daarom hebben ze het – oude – normaal gesloopt. De bedoeling is dat je nu dankbaar bent.

https://twitter.com/disclosetv/status/1403417482858274817

Het zijn marxistisch-kapitalistische Klaus Schwab praatjes (marxistisch voor jou, kapitalistisch voor de 1%), maar Klaus Schwab is niet de man die de macht heeft, dat is ook maar een omhooggevallen klerk. Wie installeert en instrueert deze lakeien wat te zeggen? Rockefeller, Blackrock, wie?

‘Building Back Better’ is een complottheorie. Weten deze mensen dat niet?

Vreemd ook dat terwijl wereldleiders er openlijk over praten, Nederlandse Kamerleden doen alsof ze er nog nooit van gehoord hebben. Zijn ze dan niet volkomen ongeschikt? Ja, dat is een retorische vraag.

https://www.youtube.com/watch?v=fBwm0qtTHic

Tenminste iemand vindt het leuk.

https://twitter.com/wakeupfromcovid/status/1403517739206074373

Lees hier meer over de Great Reset.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties