Vanaf volgende week zal Denemarken zo veel mogelijk weer normaal zijn. De maskerplicht zal worden opgeheven: Alleen passagiers zonder zitplaats in het openbaar vervoer zullen nog een mond-neusbescherming moeten dragen; in alle andere gebieden zal de muilkorf worden afgeschaft. Ook andere Corona-regels worden opgeheven.

Zo zullen restaurants en andere gelegenheden vanaf vrijdag weer tot middernacht open zijn. Vanaf midden juli zijn openingstijden tot 2 uur ‘s nachts weer toegestaan; de verkoop van alcohol zelfs op late uren is vanaf vrijdag al weer toegestaan.

Behalve de discotheken, is alles in het land weer open, meldt Zackzack. Deze mogen op 1 september weer open. Dan eindigt ook de maskerplicht in het openbaar vervoer volledig.

Amerikaanse staten zoals Texas en Florida hebben reeds lang geleden aangetoond dat de opheffing van de Coronamaatregelen niet (zoals in dit land wordt beweerd) leidt tot de ineenstorting van het gezondheidsstelsel. Intussen is de maskerplicht in het grootste deel van de Verenigde Staten afgeschaft. Desondanks blijven landen als Duitsland en Oostenrijk vasthouden aan de maskerplicht – zij zijn zelfs de enigen die expliciet aandringen op de omstreden FFP2-maskers. Denemarken is nu het volgende land dat aantoont dat verplichte maatregelen allesbehalve zonder alternatief zijn…


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Geen afstand, geen maskers en geen vaccinatiepaspoort in de V.S. – 34 van de 50 staten hebben alle Coronamaatregelen afgeschaft

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
KarelmeteenK
KarelmeteenK
1 jaar geleden

Onder welke voorwaarden ? Vaccinatiepaspoort of testen testen testen (geldigheid 3 dagen ?) Onvolledig artikel…