In het kort.

  • Zou het kunnen dat de hele COVID-19 pandemie te maken had met het vaccin en het op gang brengen van een wereldwijde massale vaccinatiecampagne om de bevolking onder controle te houden?
  • De laatste weken is het aantal stimulansen voor vaccinatie in de VS sterk toegenomen, van gratis donuts, cake, friet, hotdogs en pizza tot arcademunten, bier van 10 cent, gratis seizoenskaarten voor staatsparken, gratis Uber- en Lyft-ritten, gratis marihuana en Cincinnati Reds honkbalkaartjes, een kans op een volledige studiebeurs en zelfs weggeefacties van $1 miljoen en $5 miljoen.
  • Ondertussen heeft het U.S. Vaccine Adverse Events Reporting System meer sterfgevallen geregistreerd na COVID-19 vaccinatie dan alle beschikbare vaccins samen over een periode van 15,5 jaar
  • Voormalige COVID-19 patiënten worden zelfs gepusht om de prik te krijgen, ook al hebben ze al een superieure immuniteit en tonen studies aan dat ze een veel groter risico lopen op ernstige bijwerkingen van het vaccin, en North Carolina heeft wetgeving aangenomen die kinderen vanaf 12 jaar toestaat het COVID-vaccin te krijgen zonder toestemming van de ouders
  • COVID-19 vaccins zouden kunnen werken als een “ontvolkingswapen” door antilichaam-afhankelijke immuunversterking op gang te brengen, waardoor je vatbaarder wordt voor ernstige COVID-19 als je aan het virus wordt blootgesteld. Antilichamen tegen de spike-eiwitten kunnen ook syncytin-homologe eiwitten aanvallen die essentieel zijn voor de vorming van de placenta, wat tot onvruchtbaarheid kan leiden. In het algemeen kunnen de injecties uw aangeboren immuniteit vernietigen en u voorbereiden op een snelle invaliderende ziekte en vroegtijdige dood.

Naar mijn mening is Dr. Peter McCullough een van de meest moedige en geloofwaardige academische artsen die er zijn en ik hoop hem binnenkort te interviewen, schrijft Dr. Mercola. Hij is vice-chef interne geneeskunde aan het Baylor University Medical Center en ondanks zijn onberispelijke geloofsbrieven is hij verguisd omdat hij in het prille begin van de COVID-19 pandemie verklaarde dat het allemaal om het vaccin draaide en om het op gang brengen van een wereldwijde massale vaccinatiecampagne.

“Alle wegen leiden naar het vaccin”, zei McCullough in een recent interview (video hierboven(1,2), waarbij de belanghebbenden erop rekenden dat landen het vaccin wereldwijd zouden verplichten. De eerste video hierboven is een uittreksel van 16 minuten uit een veel langer interview, dat de tweede video is.(3)

McCullough wijst erop dat een aantal landen al praten over het verplicht stellen van het nog niet gelicentieerde COVID-19 vaccin, wat betekent dat iedereen en iedereen gedwongen kan worden om het tegen hun wil te nemen. “Dat is hoe graag belanghebbenden vaccinatie willen,” zegt McCullough. “Ze willen een naald in elke arm. Maar waarom?” Dat is de miljoen dollar vraag.

Ongelooflijke stimulansen aangeboden

De afgelopen weken is het aantal stimulansen voor vaccinatie in de VS sterk toegenomen, van gratis donuts, cake(4 ), patat, hotdogs en pizza(5) tot muntjes voor speelhallen(6) , bier van 10 cent(7) , gratis seizoenkaarten voor staatsparken(8) , gratis Uber- en Lyft-ritten(9) , gratis marihuana(1)0 en Cincinnati Reds baseballkaartjes(11) , een kans op een volledige studiebeurs(1)2 en zelfs loterijen van 1 miljoen dollar13 en 5 miljoen dollar(14) .

Hieronder staat een meer volledige lijst van stimulansen, die is gepubliceerd op vaccines.gov.(15) Zoals te verwachten was, zijn de loterijen van een miljoen dollar een doorslaand succes gebleken en hebben ze miljoenen mensen ertoe aangezet hun vaccinatie te halen.(16)

Zoals de eerste winnaar van de “Vax-a-Million”-loterij in Ohio opmerkte,” was de kans op een meevaller te groot om te weerstaan. “Ik bleef maar twijfelen, en ik werk de hele tijd, en toen het Vax-a-Million-gedoe begon, ben ik er meteen heen gegaan en heb ik het gehaald. Het duwde me over de rand,” vertelde hij aan een plaatselijke krant.(17)

Het zou een ernstige understatement zijn om te zeggen dat de drang om te vaccineren wanhopig is.

Aangezien het U.S. Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) meer sterfgevallen heeft geregistreerd na COVID-19 vaccinatie dan alle beschikbare vaccins samen van midden 1997 tot eind 2013(18) – een periode van 15 1/2 jaar – moet men zich afvragen waarom onze leiders er zo op staan dat iedereen deze experimentele gentherapieën krijgt.

Ze dringen er zelfs op aan dat voormalige COVID-19 patiënten de prik krijgen, ook al hebben zij al een superieure permanente immuniteit(19) en tonen studies aan dat zij een veel groter risico lopen op ernstige bijwerkingen van de COVID-prik.(20)

Als het er echt om gaat het publiek te beschermen tegen COVID-19, waarom krijgen herstelde COVID-patiënten – wier bescherming veel beter is dan door vaccinatie opgewekte immuniteit – dan geen soort immuniteitspaspoort aangeboden of krijgen zij geen toegang tot sportevenementen of onderwijs die nu alleen wordt verleend aan mensen met vaccinatiecertificaten?

Bovendien heeft North Carolina nu wetgeving aangenomen die kinderen vanaf 12 jaar toestaat om het COVID-vaccin te krijgen zonder toestemming van hun ouders.(21) Denk daar eens over na. Op 21 mei 2021 waren 4.406 Amerikanen overleden na het COVID-vaccin,(22) waaronder drie tieners,(23,24,25,26) en 12-jarigen worden nu aangemoedigd om een beslissing over leven en dood te nemen zonder hun ouders?

Zoals McCullough opmerkte, is historisch gezien de drempel waarbij een experimenteel vaccinprogramma wordt stopgezet 25 tot 50 sterfgevallen, maar hier zijn we dan, met meer dan 4000 sterfgevallen in de VS en vele duizenden meer in Europa.(27,28)

In een recent rapport concludeerde het Israëlische Volkscomité, een burgerlijk orgaan van gezondheidsdeskundigen, eveneens dat “er nog nooit een vaccin is geweest dat zoveel mensen schade heeft berokkend”.(29)

Nadat in 1976 45 miljoen mensen waren ingeënt met het pandemische vaccin tegen de Mexicaanse griep, stopten de VS het programma na slechts 25 sterfgevallen.(30) (Het aantal gerapporteerde sterfgevallen na het inentingsprogramma van 1976 varieert van drie tot 53, afhankelijk van de bron.(31,32,33,34) En laten we dit ook niet vergeten: Als er iets fout gaat, zijn de vaccinfabrikanten volledig gevrijwaard van rechtszaken. Je staat er alleen voor.

Massavaccinatie is een meer dan verschrikkelijke strategie

Als arts beveelt McCullough dit vaccin niet langer aan, en andere prominente virologen en artsen dringen aan op een stopzetting van het programma. Helaas geven velen gewoon toe omdat ze wanhopig terug willen naar het “normale” leven van voor de pandemie: hun kinderen naar school sturen, hun baan behouden en het leven leiden dat ze hadden voor de pandemie.

Doe het niet, zegt McCullough – trap niet in deze val, want het zal de zaken alleen maar erger maken. Door iedereen te vaccineren tegen een zeer smal spectrum van immuniteit – het oorspronkelijke SARS-CoV-2 spike eiwit, dat sindsdien op een aantal manieren gemuteerd is en niet meer bestaat – “bereiden we onszelf voor op een superbug die populaties zal uitroeien,” zegt hij.

Als zodanig is het COVID-19 vaccin een biowapen, waarschuwt McCullough, en de bezorgdheid over de bijwerkingen is “veel groter dan alles wat we ooit hebben gezien … Amerikanen zouden buitengewoon gealarmeerd moeten zijn.”

Waar gaat dit vaccin programma echt over?

Waarom wordt het vaccin op deze manier gepusht? McCollough gelooft dat het een wereldwijd doel is om mensen te “markeren”, om je in hun vaccin-database te krijgen, die uiteindelijk zal worden omgezet in een instrument voor bevolkingscontrole, met dank aan vaccin-paspoorten.

Als we het hebben over bevolkingscontrole, zijn er twee verschillende vormen, en beide kunnen van toepassing zijn in dit geval. Bij de ene vorm van bevolkingsbeheersing gaat het om het onder controle houden van mensen via de ideologie van het utilitarisme, vaccinpaspoorten en een sociaal kredietsysteem, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Een andere vorm is daadwerkelijke ontvolking.

Bevolkingsbeheersing door Utilitarisme en Vaccinatie

Utilitarisme is gebaseerd op een wiskundige vergelijking dat sommige individuen kunnen worden opgeofferd voor het grotere goed van de meerderheid. Met andere woorden, als sommige mensen schade ondervinden van vaccins, is dat een aanvaardbaar verlies omdat de samenleving als geheel er baat bij heeft of zal hebben.

Deze in diskrediet geraakte pseudo-ethiek is herhaaldelijk gebruikt om afschuwelijke schendingen van de mensenrechten te rechtvaardigen. Nu wordt er weer een beroep gedaan op het utilitarisme, onder het valse verhaal dat de mensheid als geheel in gevaar is tenzij iedereen de dobbelstenen gooit en zich laat vaccineren.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat vaccinweigeraars niet langer vrij aan de samenleving kunnen deelnemen. Dit is de ontmoedigende of negatieve prikkel, die wordt toegevoegd aan de eerder genoemde positieve prikkels.

Hoewel regeringsfunctionarissen in de V.S. beseffen dat zij vaccinatie niet op nationaal niveau kunnen opleggen, omdat dit een directe schending van de grondwet van de V.S. zou zijn, dringen zij er toch op aan door particuliere bedrijven aan te moedigen vaccinatie op te leggen als voorwaarde voor tewerkstelling of toegang tot diensten. Zij geven ook miljarden dollars uit aan reclame in de conventionele media, betaald door de Amerikaanse belastingbetaler.

Kortom, vaccinpaspoorten zijn een manier om naleving af te dwingen. Maar de vaccindatabank kan ook de basis vormen voor een veel grotere controlestructuur, een sociaal kredietsysteem, waarbij je punten verliest telkens wanneer je je gedraagt op een manier die als onwenselijk wordt beschouwd.

Dit kan letterlijk van alles zijn, te oordelen naar het Chinese sociale kredietsysteem. Mensen met een lage sociale kredietscore kunnen niet reizen met bepaalde vormen van openbaar vervoer, kunnen niet naar het buitenland reizen, bepaalde banen hebben, naar school gaan of zelfs maar een lening krijgen.

Het punt is, als je eenmaal in dit systeem zit, sta je onder controle van iemand anders. Als ze zeggen dat je een prikje moet krijgen, moet je daaraan voldoen – telkens weer – of het risico lopen dat je je fundamentele mensenrechten verliest, zoals de mogelijkheid om te kopen en verkopen, te reizen of onderwijs te volgen.

De Ontvolkingsagenda

De andere vorm van bevolkingsbeheersing is de feitelijke ontvolking. Een van de voornaamste problemen die de wereldelite al lange tijd probeert op te lossen is dat er te veel mensen zijn die te veel van de vermeende beperkte hulpbronnen van de wereld verbruiken en daarbij alles vervuilen. Het antwoord is, in hun ogen, het verminderen van de wereldbevolking.

Hoewel geboortebeperking en abortussen worden gepromoot om hierbij te helpen, zijn deze strategieën niet effectief, of snel, genoeg. Ze hebben een minder vruchtbare bevolking nodig en ze hebben mensen nodig die eerder sterven.


Ik denk dat [COVID-19 herhaalvaccins] zullen worden gebruikt om uw gezondheid te schaden en u mogelijk te doden. Ik zie geen zinnige interpretatie anders dan een serieuze poging tot massa depopulatie. ~ Michael Yeadon Ph.D.


Velen willen misschien niet geloven dat dit waar kan zijn, maar je moet bedenken dat het niet de bedoeling is om per se lijden te veroorzaken. Het is een vorm van zelfbehoud, want hun einddoel is om alle rijkdom van de wereld in hun eigen handen te concentreren. Uiteindelijk is dat waar de Grote Reset om draait.

In het interview hierboven, dat deel uitmaakt van de documentaire “Planet Lockdown”, (36) deelt Michael Yeadon, Ph.D., een biowetenschappelijk onderzoeker en voormalig vice-president en hoofd wetenschapper van allergie en ademhalingsonderzoek bij Pfizer, zijn visie op de COVID-19 pandemie en zijn angsten voor de COVID-19 vaccins.

“Alles wat de regering heeft verteld over dit virus, alles wat je moet doen om veilig te blijven, is een leugen’, zegt Yeadon. “En als ze niet de waarheid vertellen, betekent dat dat er iets anders is. En ik ben hier om jullie te vertellen dat er iets heel, heel ergs aan de hand is. Als je niet oplet, verlies je al snel elke kans om er iets aan te doen.”

Zullen herhaalvaccinaties de doodsteek zijn?

Van alle leugens die ons het afgelopen jaar zijn verteld, zijn degene die Yeadon het meest verontrusten en angst aanjagen de leugens over virusvarianten en herhaalvaccinaties. Hij gelooft zelfs dat het niet geloven in deze leugens de sleutel kan zijn tot je eigen voortbestaan.

“Wanneer regeringswetenschappers u vertellen dat een variant die 0,3% verschilt van SARS-CoV-2 zich kan voordoen als een nieuw virus en een bedreiging kan vormen voor uw gezondheid, dan moet u weten, en ik zeg u, dat ze liegen”, zegt Yeadon.

“Als ze liegen – en dat doen ze – waarom maakt de farmaceutische industrie dan aanvullende [booster] vaccins? … Er is absoluut geen rechtvaardiging mogelijk voor de productie ervan. En de geneesmiddelenregulatoren in de wereld hebben gezegd: ‘Omdat ze erg lijken op de oorspronkelijke vaccins … zullen we ze niet vragen om klinische veiligheidsstudies te doen’ …

Er is geen goedaardige interpretatie mogelijk. Ik denk dat ze gebruikt gaan worden om je gezondheid te schaden en je mogelijk te doden. Serieus. Ik zie geen zinnige interpretatie anders dan een serieuze poging tot massa depopulatie.

Dit zal de middelen verschaffen om het te doen, en aannemelijke ontkenning. Ze zullen een nieuw verhaal verzinnen over een biologische dreiging en u zult in de rij staan om uw extra vaccinaties te krijgen, en een paar maanden of een jaar of zo later zult u sterven aan een vreemd onverklaarbaar syndroom. En ze zullen niet in staat zijn om het in verband te brengen met de vaccins …

Aangezien dit virus in het ergste geval een iets groter risico vormt voor ouderen en zieken dan influenza, en een kleiner risico [dan influenza] voor bijna alle anderen … hoefden we niets te doen. We hadden geen lockdowns, maskers, massale tests, vaccins nodig.

Er zijn meerdere therapeutische medicijnen die minstens zo effectief zijn als de vaccins. Ze zijn al beschikbaar en goedkoop … Een patentloos geneesmiddel genaamd ivermectine, een van de meest gebruikte geneesmiddelen ter wereld, is in staat om de symptomen in elk stadium van de ziekte te verminderen, inclusief de dodelijkheid met ongeveer 90%. Je hebt dus geen vaccins nodig en je hebt geen van de maatregelen nodig die überhaupt zijn ingevoerd.”

Waarom zijn effectieve behandelingen onderdrukt?

Net als Yeadon, heeft McCullough serieuze vragen gesteld over de noodzaak van een vaccin. Het bewijs toont duidelijk aan dat er zeer effectieve behandelingen zijn,(37,38) maar toch zijn deze bijna universeel onderdrukt ten gunste van deze experimentele vaccins. Waarom? Als het gaat om het beschermen van de volksgezondheid en het redden van levens, waarom zouden effectieve behandelingen dan worden verguisd?

Zoals McCullough opmerkte tijdens een rondetafelgesprek in de eerste van verschillende in de VS gevestigde tribunalen over COVID-19,(39) gebeurde er iets zeer ongewoons in 2020. Voor het eerst werden artsen over de hele wereld actief ontmoedigd en verhinderd om hun patiënten te redden. Er was “een enorme, complete, doordringende, standvastige onderdrukking van alle pogingen om patiënten met COVID-19 te helpen,” zei hij, eraan toevoegend:

“We lijken op de een of andere manier een uniform spelplan te hebben ontwikkeld … om passief zoveel mogelijk lijden, ziekenhuisopname en dood toe te staan, enorme hoeveelheden angst in onze samenleving te creëren, en dan voorbereid te zijn op massale vaccinatie.”

Het is verontrustend dat er aanwijzingen zijn dat de COVID-19 vaccins inderdaad als een soort “ontvolkingswapen” kunnen werken. Bijvoorbeeld, er is de mogelijkheid voor de vorming van niet-neutraliserende antilichamen die een overdreven immuunreactie kunnen veroorzaken (aangeduid als paradoxale immuunversterking of antilichaam-afhankelijke immuunversterking of ADE) wanneer het individu na de vaccinatie wordt blootgesteld aan het wilde virus.(40,41,42)

Ik heb deze kwestie in verschillende artikelen behandeld, waaronder “How COVID-19 Vaccine Can Destroy Your Immune System” en “Will Vaccinated People Be More Vulnerable to Variants?

Duidelijk gezegd kan het vaccin de vatbaarheid voor het virus vergroten en de kans vergroten dat mensen aan de infectie overlijden, en uit gegevens(43) blijkt nu dat het aantal sterfgevallen door COVID-19 over de hele wereld sterk toeneemt naarmate het aantal vaccinaties stijgt, ook al neigden landen naar kudde-immuniteit en was het aantal sterfgevallen vlak voordat de vaccins werden vrijgegeven nog nooit zo laag geweest.

De mRNA-vaccins zetten het lichaam ook aan tot de aanmaak van antilichamen tegen het spike-eiwit van SARS-CoV-2, en de spike-eiwitten bevatten op hun beurt syncytin-homologe eiwitten die essentieel zijn voor de vorming van de placenta.(44) Als het immuunsysteem van een vrouw begint te reageren tegen syncytin-1, bestaat de kans dat ze een miskraam krijgt als ze zwanger is en uiteindelijk onvruchtbaar wordt.

Het massaal vaccineren van kinderen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd tegen COVID-19 is een zeer slecht idee dat massale onvruchtbaarheid kan veroorzaken als de COVID-prik een immuunreactie tegen syncytin-1 teweegbrengt.

We weten nu ook dat de ergste symptomen van COVID-19 worden veroorzaakt door de SARS-CoV-2 spike proteïne, en dat is precies datgene wat deze op genen gebaseerde vaccins uw lichaam opdragen te maken. Erger nog, de spike proteïne die uw lichaam aanmaakt is een genetisch gemodificeerde versie die veel giftiger lijkt dan de spike proteïne die in het eigenlijke virus zit.

Dit werd uitvoerig besproken in mijn interview met Stephanie Seneff, Ph.D., en Judy Mikovits, Ph.D., in “The Many Ways in Which COVID Vaccines May Harm Your Health.”

Net als McCullough en Yeadon gelooft Mikovits dat het COVID-19 vaccin een biowapen is, ontworpen om je aangeboren immuniteit te vernietigen en je klaar te stomen voor een snelle aanvang van slopende ziekte en vroegtijdige dood. Ook zij vermoedt dat velen vrij snel zullen sterven. “Het zal niet zijn ‘leef en lijd voor altijd’. Het zal vijf jaar lijden en sterven zijn,” zegt ze.

Het aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19-vaccins ligt al op een historisch niveau, maar ik vrees dat het nog veel hoger zal worden als we de herfst en winter ingaan. De reden hiervoor is ADE.

Herfst en winter zijn de seizoenen waarin de meeste coronavirus infecties voorkomen, of het nu SARS-CoV2 is of andere coronavirussen die verantwoordelijk zijn voor de gewone verkoudheid, en als ADE een algemeen probleem blijkt te zijn, dan kunnen gevaccineerde personen in feite een aanzienlijk hoger risico blijken te lopen op ernstige COVID-19 en een potentieel dodelijke immuunreactie als gevolg van ziekteverwekkende priming.

Gokt u met uw leven?

Naar mijn mening zijn er nog steeds zoveel potentiële wegen van schade en zoveel onzekerheden, dat ik iedereen zou willen aanmoedigen om uw huiswerk te doen, te blijven lezen en leren, de potentiële voors en tegens af te wegen, alle pressietactieken te negeren en uw tijd te nemen wanneer u beslist of u een van deze COVID-19 gentherapieën zal krijgen.

En, als u of iemand die u liefheeft al een COVID-19 vaccin heeft ontvangen en bijwerkingen ervaart, zorg er dan voor dat u dit meldt, bij voorkeur aan alle drie de locaties.45 Hoewel bijwerkingen en sterfgevallen tot nu toe zijn genegeerd, hebben we zoveel mogelijk gegevens nodig als we enige kans willen hebben om deze massale vaccinatiecampagne en deze drang naar bevolkingscontrole te stoppen.

  1. Als u in de V.S. woont, doe dan aangifte bij VAERS
  2. Meld de verwonding op VaxxTracker.com, een niet-gouvernementele zoekmachine voor ongewenste voorvallen (u kunt de melding anoniem doen als u dat wilt)
  3. Meld de verwonding op de website van Children’s Health Defense

Het National Vaccine Information Center (NVIC) heeft onlangs meer dan 50 videopresentaties van de pay-for-view Fifth International Public Conference on Vaccination, die van 16 tot 18 oktober 2020 online werd gehouden, geplaatst en voor iedereen gratis beschikbaar gesteld.

Het thema van de conferentie was “Protecting Health and Autonomy in the 21st Century” en er waren artsen, wetenschappers en andere gezondheidswerkers, mensenrechtenactivisten, leiders van geloofsgemeenschappen, constitutionele en burgerrechtenadvocaten, auteurs en ouders van door vaccinatie gewonde kinderen aan het woord over vaccinatiewetenschap, -beleid, -recht en -ethiek en infectieziekten, waaronder coronavirus en COVID-19-vaccins.

In december 2020 publiceerde een Brits bedrijf onjuiste en misleidende informatie over de NVIC en haar conferentie, wat de NVIC ertoe aanzette om de hele conferentie open te stellen om gratis te bekijken. De conferentie bevat alles wat u nodig hebt om uzelf te onderwijzen en uw persoonlijke vrijheden te beschermen met betrekking tot uw gezondheid.

Mis deze ongelooflijke kans niet. Ik was een spreker op deze machtige conferentie en dring er bij u op aan om deze video presentaties te bekijken voordat ze gecensureerd en weggehaald worden door de technocratische elite.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


De Corona-crisis: is de “ontvolking” al begonnen?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties