Is er een beleid om oudere patiënten te euthanaseren in het ziekenhuis? Worden oudere mensen voor hun tijd gedood? Wat is de rol van de staat in deze dramatische beleidsverschuiving?

Jacqui Deevoy is een onderzoeksjournaliste die meer dan 50 klokkenluiders heeft geïnterviewd die geloven dat hun ouders of partners euthanasie hebben ondergaan terwijl ze in het ziekenhuis lagen. Hoewel ik hun beweringen niet kan verifiëren, is Deevoy’s presentatie van het bewijs op zijn zachtst gezegd overtuigend. Om die reden heb ik besloten een deel van het interview te transcriberen, zodat de lezers de woorden voor zichzelf kunnen ontleden en hun eigen oordeel kunnen vormen, schrijft Mike Whitney. Ik moet daaraan toevoegen dat ik genoeg anekdotische verslagen heb gelezen over verdachte behandelingen in de ouderenzorg in Europa en de VS, dat ik vermoed dat Deevoy iets op het spoor is dat groter is dan we ons hadden kunnen voorstellen. Gezien het grote aantal onverklaarbare sterfgevallen in de bejaardenzorg tijdens de pandemie, zouden we toch op zijn minst van onze volksvertegenwoordigers mogen verwachten dat ze een onafhankelijk en grondig onderzoek eisen?

Maar dat is aan u om te beslissen. Ik presenteer deze video alleen omdat ik hem zo verontrustend vond en omdat ik ervan overtuigd ben dat You Tube hem zal verwijderen voordat hij op grote schaal wordt verspreid.

Euthanasie door de Staat?

Jacqui Deevoy, onderzoeksjournaliste: Afgelopen zomer nam iemand contact met me op. Hij zei dat zijn vader in het ziekenhuis was vermoord… wat behoorlijk schokkend was… maar omdat er al veel mensen naar me toe zijn gekomen… nam ik het serieus. Dus, begon ik het te onderzoeken, en wat ik vond was behoorlijk schokkend …. We hebben nu veel bewijs dat wat hij zei waar was, niet alleen voor zijn vader maar ook voor veel andere familieleden die slachtoffer waren van dit “protocol”… Ik besloot dat dit “openbaar” moest worden dus nam ik contact op met 28 redacteuren…… Maar kreeg geen enkel antwoord…. en dat verbaasde me want ik was nog nooit zo breed “genegeerd”.

“… wat ik hen (de 28 hoofdredacteuren van de media) eigenlijk had verteld was een verhaal, ondersteund met veel bewijs dat ouderen werden vermoord in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen; ze werden aan het “einde van hun leven” verzorgd voordat dat nodig was. En ik heb met 50 mensen gesproken die dit aan den lijve hebben ondervonden, en ik vond er 16 die bereid waren om met de kranten te praten en in de openbaarheid te treden. …We hebben nu zoveel bewijs. We hebben documenten van het Lagerhuis, we hebben documenten die bewijzen dat Midazolam afgelopen maart werd besteld, om Covid patienten te behandelen. Hoe Midazolam Covid patienten kan behandelen, weet ik niet, want Covid is een ademhalingsziekte, en Midazolam werkt door het onderdrukken van het ademhalingssysteem wat tot de dood leidt. Hoe meer midazolam je geeft, hoe groter de kans dat de persoon zal sterven. Midazolam wordt in Amerika gebruikt als een executie medicijn, in een enorme hoeveelheid…. Het is een verschrikkelijke manier om te sterven. Ik heb bewijs dat Midazolam werd toegediend aan bewusteloze patiënten… mensen die een spuitje kregen en bewusteloos raakten, en terwijl ze nog bewusteloos waren, kreeg men het nog toegediend, wat nergens op slaat. Er zijn zoveel verhalen.

Gareth Icke- “Het bewijs is er zwart op wit… en de hoeveelheid van dit medicijn dat werd toegediend in vergelijking met andere jaren, is krankzinnig! Gemiddeld 100.000 doses (midazolam) meer per maand dan voor de pandemie. En, het excuus dat het gebruikt wordt bij operaties, maar ze hebben geen operaties gedaan! (Het hele ding was een fraude.) Dus waar gaat dit medicijn heen?”

Jacqui Deevoy: “Ik denk dat we allemaal tot dezelfde conclusies komen… Ik denk dat dit wereldwijd aan de gang is.” (Einde van het interview, “Right Now with Gareth Icke”, You Tube)

Hier is meer uit een artikel in de Daily Mail:

“Het aantal voorschriften voor een krachtig kalmerend middel dat de zwakkeren kan doden verdubbelde op het hoogtepunt van de coronavirus pandemie, waardoor de vrees groeide dat het gebruikt werd om oudere bewoners in de hand te houden in verzorgingstehuizen – of zelfs om hun dood te verhaasten. Uit officiële cijfers blijkt dat het voorschrijven van het geneesmiddel midazolam in april met meer dan 100% is gestegen ten opzichte van de voorgaande maanden.

Een anti-euthanasie-campagnevoerder zei gisteravond dat hij vermoedde dat de piek het bewijs was dat veel mensen op levenseinde-protocollen of ‘trajecten’ waren gezet. Klokkenluiders beweerden ook getuige te zijn geweest van misbruik van kalmerende middelen, waarbij het personeel werd verteld om ze aan dementiepatiënten te geven om te voorkomen dat ze door de gangen zouden dwalen.

Gepensioneerd neuroloog professor Patrick Pullicino zei: ‘Midazolam onderdrukt de ademhaling en versnelt de dood. Het verandert de zorg aan het einde van het leven in euthanasie.

Zeker zijn er meer [onvermijdelijke] sterfgevallen door Covid-19… Maar voor mij stimuleerde deze flow-chart het gebruik van levenseinde sedatie met midazolam – effectief resulterend in euthanasie trajecten.’

Midazolam lijkt op diazepam – beter bekend als Valium – maar is twee keer zo krachtig. Het vermindert angst, ontspant de spieren en zorgt, bij voldoende toediening, voor “totale sedatie” bij stervende patiënten met extreme pijn of angst.

Op zichzelf en in combinatie met pijnstillende opiaten kan het de ademhaling onderdrukken, wat mogelijk fataal is. Eileen Chubb, van de liefdadigheidsinstelling Compassion in Care, zei dat een aantal verzorgingshuismedewerkers haar had verteld dat er tijdens de pandemie te veel gebruik werd gemaakt van kalmerende middelen, en voegde eraan toe dat sommige personeelsleden de “stellige indruk” hadden dat zeer zieke verzorgingshuisbewoners niet naar het ziekenhuis moesten worden gestuurd”. (“Gebruikten verzorgingstehuizen krachtige kalmerende middelen om de dood van Covid te versnellen?”, Daily Mail)

Commentaar: Vóór de pandemie zou een artikel als dit me nooit geïnteresseerd hebben. Maar nu – na de opzettelijke onderdrukking van levensreddende medicijnen door bekende ambtenaren van Volksgezondheid en hun bondgenoten in de regering – vind ik de beweringen heel geloofwaardig. Eerlijk gezegd, deze mensen zijn tot alles in staat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Prof. Bhakdi: Levensbedreigend letsel – verstoorde bloedstolling bij alle gevaccineerden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
P.
P.
1 jaar geleden

Midazolam in combinatie met morfine wordt gebruikt bij terminale sedatie. Bijvoorbeeld in de laatste fase van bijvoorbeeld kanker. Dit is geen euthanasie . Daarbij worden andere medicijnen gebruikt, zo als barbituraten of propofol.
Ik hoorde echter wel, dat bewoners in een verpleeghuis, die covid hadden en kortademig werden geen corticosteroïden als dan niet in combinatie met antibiotica kregen , maar wel morfine tegen de benauwdheid. Ook werd er geen verdere diagnostiek gedaan .
Soms is dat overigens oké . bijvoorbeeld als mensen dit zelf willen of in geval van een gevorderde dementie
Maar in feite onthoudt je mensen een mogelijk effectieve ( en simpele ) behandeling.
Over ivermectine of HCQ / zink wordt natuurlijk al helemaal niet gesproken.

Ik werk overigens zelf 40 jaar in de zorg . Heb veel gezien . Maar wat er nu allemaal gebeurt
is een gotspe.