Van alle door de globalisten aangestelde lakeien is Macron misschien wel de meest misdadige.

Macron liet meer dan een jaar lang het Franse volk aan gort schieten door zijn geüniformeerde terreurbrigades. Geweld door de staat is toegestaan, maar het minste tegengeweld is verboden, slaaf. Dat zijn de regels. Bevestigde ook Marine Le Pen.

“Het is ontoelaatbaar om de president van de republiek fysiek aan te vallen. Ik ben de 1e tegenstander van Emmanuel #Macron , maar hij is de president: we kunnen hem politiek bestrijden, maar we kunnen niet het minste geweld jegens hem toestaan.”

Je kan hem niet politiek bestrijden, want de politiek is doorgestoken kaart.

Macron mag ogen uitschieten, gebitten verbrijzelen, handen van lichamen verwijderen en de hele bevolking bont en blauw schoppen.

En de bevolking dient zich dat te laten welgevallen. Dat heet democratie.

Nou ja, niet helemaal. Macron was een vrijwel onbekende toen hij in 2014 als net benoemde minister van economie Patrick Drahi, die een krachtige mediagroep (BFM TV/RMC/L’Express/Liberation) aanstuurt en eigenaar is van de Altice groep, toestemming gaf om SFR Médias over te nemen. De aanklachten voor fraude en belastingontduiking tegen Drahi werden gedropt, en dat vrijwel alle media in één hand zouden komen was niet langer een bezwaar. De overname leverde Drahi 14 miljard op en in 2016 stuurde hij het hoofd van zijn mediagroep, Bernard Mourad, naar Macron om zijn En Marche campagne te organiseren. Met alle media achter Macron, werd Macron president. Zo werkt uw schijndemocratie. (Bron)

Gisteren kreeg Macron, die het Franse volk jarenlang getreiterd en gekleineerd heeft een heel klein corrigerend tikje.

Macron is niet geliefd, net zoals Rutte of Merkel niet geliefd is. Ze nemen aan de lopende band beslissingen (voeren hun orders uit) die tegen de belangen van volk en land in gaan.

Alle besluiten worden over onze hoofden genomen. Er is geen sprake van democratie. Democratie is een truc, een theater om te verhullen wie bepalen wat er gebeurt. En dat zijn niet de minderwaardige loopjongens Rutte en Macron.

We stemden tegen de EU en we werden bezet. Ons is nooit gevraagd of we een minderheid in ons eigen land wilden worden door massa-immigratie. Niemand heeft er mee ingestemd dat zijn zoon geen huis meer kan krijgen om een gezinnetje te stichten met zijn vrouw, omdat die huizen weggegeven worden aan negers. Niemand!

Niemand heeft er mee ingestemd dat onze schaarse bossen massaal gekapt worden om verstookt te worden in extreem vervuilende biomassacentrales. Niemand! Niemand heeft er ooit mee ingestemd dat boeren massaal verjaagd moeten worden om ons ooit mooie open land te bedekken met giftige zonnepaneelparken en natuurvernietigende windmolens. Iedereen ziet liever lammetjes en jonge koeien dartelen in onze weilanden, maar dat mag niet meer, want we moeten ons plastic kunstvlees zo meteen kopen bij Bill Gates en Amazon. Niemand wil dat de provincie ook volgebouwd wordt met afzichtelijke vinex-wijken en nog gruwelijker bedrijventerreinen. Maar het moet van VNO-NCW met hun Tristate project. Niemand heeft daar ooit over gestemd.

Met je democratie….

In Syrië, dat al 11 jaar helemaal kapotgeschoten wordt door de Westerse ‘democratieën’ en hun terreurorganisaties, moesten ze hard lachen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Fransen in Parijs starten stedelijke guerrillaoorlog tegen door Macron geïmporteerde cracknegers in de wijk Stalingrad

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul
Paul
1 jaar geleden

Dit ben ik niet.

Stephan Reisig
Stephan Reisig
1 jaar geleden

Veel wat de schrijver van dit artikel hier zegt ben ik mee eens, maar om woorden als ‘negers’ te gebruiken is op z’n zachts gezegd onwenselijk. Deze duiding heeft immers niets met het probleem te maken ( om maar even deze mondiale escalatie van antimenselijkheden ‘het probleem’ te noemen ).
Ik weet zeker dat de schrijver het totale absurde van het hier en nu in beeld wil brengen en dan is het volkomen begrijpelijk dat de emotie de overhand krijgt – omdat het ònvoorstelbare nu voorstelbaar is geworden en het òngelooflijke gelooflijk. Dit herkent nu ieder mens, die nog waarde hecht aan haar/zijn intern moreel kompas. De boosheid vd schrijver begrijpen en voelen wij allemaal.
Maar zodra wij toegeven aan onze emoties, waarvan angst de krachtigste is, hebben ‘ze’ ons exact waar ‘ze’ ons willen hebben. In zo’n mentale toestand keren wij ons tegen elkaar, de drempel om woorden als neger te gebruiken wordt aanzienlijk lager en raken we het echte doel uit het oog.
Enfin, elke comment is tegenwoordig al snel te kort door de bocht en altijd onvolledig, omdat de huidige situatie te complex is en we willen allemaal ventileren, omdat het regime elke keer de druk verhoogt en dat legitimeert aan de hand van een exponentieel groeiend pakket aan leugens.