Dr. Wolfgang Wodarg heeft een wetenschappelijk artikel vertaald waarin vooral wordt gewezen op de risico’s van de mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer en Moderna. De ongewenste gevolgen zouden veel “Erger dan de kwaal” kunnen zijn. Anafylactische shocks, auto-immuunziekten, een “cytokinestorm” die enorme weefselschade kan veroorzaken door ontsteking, en zelfs veranderingen in het menselijk DNA zijn allemaal mogelijk, aldus het artikel.

  • Wetenschappelijk artikel onthult gevaar van mRNA-vaccins.
  • Anafylactische shocks, auto-immuunziekten of een cytokinestorm zijn mogelijk.
  • Een verandering van het menselijk DNA kan niet worden uitgesloten.
  • Het beschermende effect van mRNA-vaccins is geringer dan eerder werd beweerd.

mRNA vaccins zijn “experimentele gentherapie”

In dit recente artikel, gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, concluderen de wetenschappers, Stephanie Seneff, werkzaam in het Computational Science and Artificial Intelligence Laboratory van het MIT (Massachusetts Institute of Technology) en Greg Nigh, een natuurgeneeskundig oncologisch arts in Portland, dat de mRNA-vaccins experimentele gentherapie zijn en “de mogelijkheid in zich dragen van potentieel tragische en zelfs catastrofale onvoorziene gevolgen”. Zij benadrukken “dat deze problemen potentieel ernstig zijn en zich misschien pas na jaren of zelfs generaties zullen openbaren”, meldt Wochenblick.

De mogelijke opname van het Sars-CoV-2 spike-eiwit in menselijk DNA zou dan ook tot “onvoorspelbare uitkomsten” kunnen leiden. Hiermee wordt bijvoorbeeld bedoeld dat, indien een kind wordt verwekt bij een gevaccineerde persoon, het spike-eiwit in de genetische informatie van het kind zou kunnen worden “gegrift”. Als gevolg daarvan kon het kind “geen verdediging tegen het virus opbouwen en kon het virus zich waarschijnlijk ongecontroleerd in het lichaam van het kind vermenigvuldigen. Het kind zou logischerwijs een super-spreider worden in zo’n situatie.” In het document wordt opgemerkt dat dit op dit moment speculatie is, maar er zijn aanwijzingen “dat een dergelijk scenario niet kan worden uitgesloten”.

Ernstige ontstekingsreacties en auto-immuunziekten

Er zou ook “voldoende reden zijn om te vermoeden dat antilichamen tegen het spike-eiwit bijdragen tot ADE’s (infectie-afhankelijke versterking), die kunnen worden uitgelokt door voorafgaande SARS-CoV-2-infectie of vaccinatie en zich manifesteren als acute of chronische auto-immuun- en ontstekingsaandoeningen”. In februari van dit jaar waren de lezers van Weekly View geschokt toen zij hoorden van het overlijden van een Amerikaanse arts die injecties van BioNTech had gekregen. Dr. Gregory Michael (56) stierf slechts 16 dagen nadat hij met BioNTech/Pfizer was geïnjecteerd. De oorzaak was een speciale vorm van trombocytopenie, een ziekte waarbij het lichaam zijn eigen bloedplaatjes aanvalt.

                                                                                                  Kunnen mRNA-vaccins het DNA permanent veranderen? Recente wetenschap suggereert dat ze dat kunnen

Levensbedreigende shockreacties na vaccinatie

Een ander gevaar komt van de additieven in de vaccins. De polyethyleenglycol in de vaccins kan bij gevaccineerde personen een allergische shockreactie veroorzaken. Het is belangrijk erop te wijzen dat uit studies bij varkens is gebleken dat “anafylactoïde shock bij varkens niet optrad na de eerste injectie, maar na de tweede injectie”.

Beschermend effect veel lager dan eerder gedacht.

Het beweerde beschermende effect van vaccinaties wordt ook gerelativeerd. De absolute risicovermindering geeft het percentage aan waarmee het bestaande risico door de vaccinatie wordt verminderd ten opzichte van alle onderzochte personen. De absolute risicovermindering van het Moderna-vaccin bedraagt dus slechts 1,2% en van Pfizer 0,7%. Deze waarden betekenen dat deze vaccinaties lang niet zo goed beschermen tegen coronabesmetting als de fabrikanten en de mainstream media graag doen voorkomen. Er wordt alleen gesproken over de relatieve risicovermindering, die bijvoorbeeld bij Moderna rond de 95% ligt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Het Coronavirus mRNA “vaccin” is gentherapie

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties