Een Britse moslimauteur heeft in een onderzoek naar moskeeën in het Verenigd Koninkrijk gezegd dat bepaalde Britse steden “no-go zones” hebben voor blanken en dat schoolkinderen worden aangevallen door moslimkinderen omdat ze “blank zijn”.

Ed Husain, professor aan de Walsh School of Foreign Service aan de Georgetown University, waarschuwde dat veel moslims in Groot-Brittannië in “een ander universum” leven waarin Taliban-achtige culturele normen worden gehandhaafd, aldus Breitbart.

In zijn binnenkort te verschijnen boek, Among The Mosques: A Journey Across Muslim Britain, documenteert Husain zijn ervaringen nadat hij “onaangekondigd opdook” voor het vrijdaggebed in moskeeën in het hele land.

De auteur onthulde aan de Daily Mail dat islamitische gemeenschappen in gebieden zoals Bolton zo ver van de Britse samenleving zijn afgesneden dat “een moslim maandenlang geen enkel contact heeft met het blanke Groot-Brittannië”.

De voormalige adviseur van voormalig premier Tony Blair zei dat autochtone Britten aan hem toegaven dat er gebieden van hun gemeenschappen zijn die ze als “no-go” zones beschouwen, omdat ze bang zijn fysiek aangevallen te worden.

Een man in Blackburn vertelde Husain dat zijn 12-jarige zoon herhaaldelijk het slachtoffer is geworden van moslim-tieners, die hem “besprongen” hebben omdat hij “blank” was.

Een andere man uit Blackburn vertelde de auteur dat het gebied Whalley Range van de stad een punt van bijzondere zorg is, en zei: “Als we ‘s nachts naar Whalley Range gaan, worden we gegarandeerd overvallen. We zouden het eind van de straat niet eens halen.”

De mannen beweerden ook dat de gemeenteraad van Blackburn mensen met uitzetting heeft bedreigd omdat ze de Engelse vlag hadden uitgehangen, die volgens hen een “racistisch” symbool was.


LEES OOK:

‘Britse’ minister van financiën wil meer immigratie naar het Verenigd Omvolkingskoninkrijk


Husain merkte op dat de helft van de moskeeën in het Verenigd Koninkrijk zijn opgericht door Deobandis, een hardnekkig soennitisch fundamentalistische tak van de islam, die verantwoordelijk was voor de oprichting van de Taliban in Afghanistan.

Husain zei dat veel moslims in het land “fysiek in Groot-Brittannië zijn, maar mentaal ergens anders wonen,” wijzend op ouders in Bradford die hun kinderen een op de Islamitische Staat gelijkend verbod hebben opgelegd om deel te nemen aan drama, theater, dans en tekenlessen uit angst dat dit een corrumperende invloed zal hebben.

“De islam, zo wordt mij regelmatig verteld, verbiedt figuratieve kunst en verbiedt ook dansen. De kinderen mogen dus niet tekenen of dansen, en hun ouders kunnen hen niet toestaan hier te komen,” vertelde een directeur van een theatergezelschap aan de auteur.

Ook in de noordelijke stad Bradford merkte Husain op dat er volgens hem nauwelijks blanken waren, maar wel moskeeën “op bijna elke hoek” en “huizen die ook dienst doen als moskee en madrasa, met spandoeken aan hun gevels”.

Bij een bezoek aan de stadsmoskee in Didsbury – een voormalige kerk voordat deze in 1967 door Syriërs werd gekocht – zag de auteur ook boeken tentoongesteld van de radicale islamist Khurshid Ahmad, die heeft opgeroepen tot de oprichting van een Islamitische Staat en de terreurgroep al-Qaeda heeft omschreven als zijn “broeders”.

De auteur zegt dat uit zijn onderzoek blijkt dat Pakistaanse moslims de strengste vormen van de islam opleggen, en zegt dat Arabieren, Somaliërs en Koerden allemaal een betere integratie in de westerse samenleving hebben gekend dan mensen uit Pakistaanse gemeenschappen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering verplicht zich tot het VN-migratiepact en erkent massamigratie als een ‘mensenrecht’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties