We leven in een tijdperk van wereldwijde misleiding en bedrog van bijbelse proporties. Liegen is een manier van leven. Bedriegen is verheven tot een kunstvorm. Losbandigheid en corruptie zijn overal.

De gladde propaganda die belooft armoede uit te bannen, prachtige banen met waardigheid te scheppen en blijvende vrede in de wereld te brengen, heeft meer gemeen met een hoop paardenmest dan met blijvende oplossingen.

Begin 2020 stelde ik dat de Grote Paniek van 2020 (lees: “pandemie”) het begin was van de staatsgreep van de Technocratie, meldt Technocracy News. Ze was wereldwijd, bracht de wereldeconomie enorme schade toe en scheurde het weefsel van de maatschappelijke status-quo aan flarden. Dit alles werd zogenaamd veroorzaakt door een ongeziene vijand. En nu is bewezen dat de “wetenschappers” die erachter zitten, zoals Dr. Anthony Fauci, oplichters en bedriegers zijn wier wetenschap in diskrediet is gebracht als “pseudo-wetenschap” op zijn best.

Mag ik u eraan herinneren dat de opwarming van de aarde ook een ongeziene vijand van dezelfde omvang is? De corrupte en verbasterde gegevens die de opwarming van de aarde ondersteunen zijn net zo frauduleus en bedrieglijk als die van COVID-19. Leugens in overvloed. Gefabriceerde computermodellen spuwen megatonnen buffelsnippers uit om ons te vertellen dat we allemaal zullen sterven wanneer de ijskappen op de polen smelten en de zeeën stijgen.

Ik heb ook gewaarschuwd dat er andere aanvallen van misleiding zullen komen om de wereldwijde Technocratische overname te bestendigen.

De Technocraten doen het.

Twee grote back-to-back hacking episodes hebben plots de noodzaak van een universeel ID systeem en totale controle over het internet onderstreept. Ten eerste is de Colonial Pipeline platgelegd waardoor er enorme brandstoftekorten zijn ontstaan aan de Oostkust. Ten tweede werd de grootste vleesproducent ter wereld gehackt, waardoor de productie stil kwam te liggen. De benzineprijzen gaan omhoog. Vlees tekorten bedreigen de beschikbaarheid. Allemaal dankzij een onzichtbare vijand (de hackers) die, zo wordt ons verteld, een duistere, diep-statelijke entiteit is die Amerika probeert te vernietigen.


LEES OOK:

Event 201 – Vóór COVID plande Gates censuur op sociale media van voorvechters van vaccinveiligheid met Pharma, CDC, media, China en CIA


Laten we even stilstaan bij het feit dat de Grote Paniek van 2020 werd voorafgegaan door een simulatie van een wereldwijde pandemie, Event 201 genaamd, gesponsord door het World Economic Forum. Dit is een feit, geen speculatie. Event 201 heeft de reactie op de pandemie bijna tot op de letter gescript. Ze waren voorbereid en hadden alles onder controle.

In juli gaat het WEF verder met een vergelijkbare simulatie die in 2020 van start ging: Cyber Polygon. Tot de partners die op de WEF-website worden genoemd, behoren IBM, INTERPOL, ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), Ericsson, virusmaker Trend Micro, Accenture, AIG, Allianz, Amazon, Bank of America, BlackRock, VISA, enz.


LEES OOK:

Het nieuwe project van globalisten: “Wereldwijde cyberpandemie” moet worden opgelost met “digitaal vaccin”


Cyber Polygon draaiboeken voor een wereldwijd antwoord op een cyberaanval met een hoog profiel:

Nu de wereldwijde digitalisering steeds sneller gaat en mensen, bedrijven en landen steeds meer met elkaar verbonden raken, is de beveiliging van elk onderdeel van een toeleveringsketen van cruciaal belang om de duurzaamheid van het hele systeem te waarborgen. Tijdens de technische oefening zullen de deelnemers hun praktische vaardigheden aanscherpen om een gerichte aanval op een bedrijfsecosysteem in de toeleveringsketen in realtime af te zwakken. 

Wat een toeval dat twee grote hacks in de toeleveringsketen plots uit het niets opduiken, mogelijk honderden miljoenen consumenten treffen en de rest van ons de stuipen op het lijf jagen. Wie zijn die onzichtbare hackers eigenlijk? Waarom kan niemand ze op heterdaad betrappen? Welnu, anonimiteit maakt deel uit van het script (net als het COVID-19 virus) omdat de oorzaak niet van belang is voor mensen als het WEF, maar alleen hun reactie daarop.

Laten we het nu eens over UFO’s hebben. Plotseling wordt overal over UFO’s gesproken. De propagandamachines zijn in volle gang nu de regering en het leger tapes, opnamen en documenten vrijgeven die suggereren dat buitenaardse wezens op de planeet aarde zijn aangekomen. Kunnen ze één ruimteschip of één buitenaards lichaam produceren? Neen. Hoe zit het met een duidelijke foto of afbeelding? Nada. Het is gewoon weer een onzichtbare vijand die wordt opgeroepen om een sociaal gemanipuleerde reactie op te wekken bij de wereldbevolking.

Op 2 juni sprak voormalig president Barack Obama zich uit over buitenaardse wezens en UFO-waarnemingen, berichtte De Daily Star (UK).

Barack Obama heeft zich in het gesprek over buitenaards leven gemengd – en heeft voorspeld dat als er bewijs van buitenaardse wezens opduikt, dit zal leiden tot ingrijpende veranderingen op onze planeet.

De voormalige Amerikaanse president zei dat bewijs van buitenaardse wezens waarschijnlijk zou leiden tot de opkomst van nieuwe religies, en er zouden oproepen komen om enorme sommen geld uit te geven aan wapensystemen, zodat we ons kunnen verdedigen tegen een mogelijke aanval.

Hem werd gevraagd wat hij dacht dat er zou gebeuren als we konden bewijzen dat er buitenaardse wezens op aarde waren, maar we niet in staat waren contact met hen te maken of met hen in wisselwerking te treden.

“Het is interessant,” zei hij.

“Het zou mijn politiek helemaal niet veranderen. Want mijn hele politiek is gebaseerd op het feit dat we deze kleine organismen zijn op dit kleine stipje zwevend in het midden van de ruimte.

“Maar ongetwijfeld zouden er onmiddellijk discussies ontstaan over, nou, we moeten veel meer geld uitgeven aan wapensystemen om onszelf te verdedigen. Nieuwe religies zouden opduiken. 

Overdenk dit niet te veel. Het leger is de grootste propagandist over UFO’s en het is ook de grootste verbruiker van belastinggeld op de planeet. President Eisenhower waarschuwde ons voor het Militair/Industrieel Complex en de “technologische elite”. Wel, het is pijnlijk duidelijk dat zij hun krachten hebben gebundeld en een gemeenschappelijk doel hebben.

Dus laten we dit eens optellen. De lucht die we inademen is vervuild met een dodelijk virus dat waarschijnlijk miljoenen mensen zal doden; de voedsel- en energietoevoer is geblokkeerd en als we niet eerst verhongeren, zullen onze begrotingen worden vernietigd door hoge energieprijzen; buitenaardse wezens zijn gearriveerd maar de Space Force zal ons redden als we ze genoeg geld en controle geven.

Misschien is het overdreven om dit alles te vergelijken met een hoop paardenmest. Ik wil in ieder geval dit zeggen: als iemand je probeert bang te maken met een onzichtbare vijand, geef hem dan een schep en zeg dat hij de paardenstal maar moet gaan schoonmaken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Wereld Economisch Forum zinspeelt op wereldwijde cyber-“pandemie” deze zomer om de “Great Reset” te vergemakkelijken

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties