Anthony Fauci heeft lange tijd controversieel “gain-of-function” onderzoek gesteund, in 2012 zelfs met het argument dat het gesteund moet worden ondanks het feit dat het heel goed wereldwijde pandemieën kan veroorzaken, volgens onderzoek dat ontdekt is door The Australian.

De in ongenade gevallen directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases maakte dit argument in een artikel uit 2012, gepubliceerd in de American Society for Microbiology. Het was getiteld “Research on Highly Pathogenic H5N1 Influenza Virus: The Way Forward,” en Fauci pleitte gepassioneerd voor “gain-of-function” onderzoek, aldus Big League Politics.

Het spook van het bioterrorisme even buiten beschouwing gelaten, denk eens aan het volgende hypothetische scenario: een belangrijk “gain-of-function” experiment met een virus met een ernstig pandemisch potentieel wordt uitgevoerd in een goed gereglementeerd laboratorium van wereldklasse door ervaren onderzoekers, maar de informatie van het experiment wordt vervolgens gebruikt door een andere wetenschapper die niet dezelfde opleiding en faciliteiten heeft en niet onderworpen is aan dezelfde regelgeving,” schreef Fauci.

“In een onwaarschijnlijke maar denkbare wending van gebeurtenissen, wat als die wetenschapper besmet raakt met het virus, wat leidt tot een uitbraak en uiteindelijk een pandemie teweegbrengt? Velen stellen redelijke vragen: gezien de mogelijkheid van een dergelijk scenario, hoe ver weg ook, hadden de aanvankelijke experimenten dan wel moeten worden uitgevoerd en/of gepubliceerd, en wat waren de processen die bij deze beslissing betrokken waren?” voegde hij eraan toe.

Fauci veronderstelde dat het het risico waard zou zijn om een wereldwijde pandemie te veroorzaken om zijn gekke wetenschappelijke experimenten voort te zetten waarbij gevaarlijke virussen in laboratoriumsettings worden versterkt.

“Wetenschappers die op dit gebied werkzaam zijn, zouden kunnen zeggen – zoals ik ook heb gezegd – dat de voordelen van dergelijke experimenten en de daaruit voortvloeiende kennis opwegen tegen de risico’s. Het is waarschijnlijker dat een pandemie zich in de natuur voordoet, en de noodzaak om een dergelijke dreiging voor te blijven is een primaire reden om een experiment uit te voeren dat riskant kan lijken,” schreef hij voordat hij lippendienst bewees aan mogelijke zorgen van de sceptici.

“De publieke opinie (in binnen- en buitenland) en de oordelen van onafhankelijke deskundigen op het gebied van bioveiligheid en biobeveiliging zijn ook van cruciaal belang. Als we dit belangrijke werk willen voortzetten, moeten we collectief beter ons best doen om de wetenschappelijke beweegredenen voor dergelijke experimenten te verwoorden lang voor ze worden uitgevoerd en een discussie te voeren over het potentiële risico voor de volksgezondheid,” voegde hij eraan toe.

Nadat COVID-19 de wereld overspoelde, moest Dr. Fauci voortdurend liegen om de steun van het publiek te behouden voor zijn waanzinnige wetenschapsfetisj. Maar het publiek wordt zich eindelijk bewust van Fauci’s rol in de pandemie.

En dit:

https://twitter.com/scuba2024/status/1398322585750933507


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Doomlord Fauci financierde gruwelijke wetenschappelijke experimenten waarbij de hoofdhuid van geaborteerde foetussen op ratten getransplanteerd werd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties