De Covid-19-vaccinatie, die volgens de huidige stand van wetenschap en technologie nog zeer onvolwassen is en talrijke bijwerkingen heeft, moet worden opgenomen in de “basisimmunisatie” voor pasgeborenen.

Dat is tenminste wat de zelfbenoemde vaccinatiegoeroe Bill Gates wil. In plaats van te vertrouwen op het natuurlijke afweersysteem, dat voor een groot deel via de moedermelk wordt opgebouwd, moeten er steeds meer chemische stoffen in de kleinste en kwetsbaarste wezens worden gepompt – met alle onzuiverheden van het vaccinserum dat deze wezens vervolgens hun leven lang zal vergezellen.

                                                                                                  Feit: Bill Gates financiert en beïnvloedt bijna elk instituut dat het ‘wereldwijde pandemie’ verhaal aanwakkert

Zoals Unser Mittel Europa op 31 mei meldde, zou Bill Gates graag zien dat Covid-19-vaccins worden opgenomen in de basisimmunisatie van zuigelingen. Gates fantaseert regelmatig op zijn blog “GatesNotes” over hoe hij de wereld wil hervormen – in het belang van iedereen, natuurlijk. Dat één enkel individu, die nooit democratisch verkozen is geweest, zoveel macht heeft over hoe de dingen in de wereld verlopen, is meer dan verontrustend, aldus Report24. Zo schreef Gates al in april 2020, aan het begin van de hele orkestratie, dat hij iedereen in de wereld wilde vaccineren en daarvoor 7, misschien 14 miljard doses vaccin nodig had. Zoals uit de huidige ontwikkelingen blijkt, heeft hij zich schromelijk misrekend, want intussen wordt, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie, reeds de derde vaccinatiedosis voor elke mens geëist.

Mijn hoop is dat het vaccin dat we over 18 maanden hebben, zo dicht mogelijk bij “perfect” komt. Zelfs als dat niet het geval is, zullen we blijven werken aan de verbetering ervan. Daarna vermoed ik dat het COVID-19-vaccin deel zal gaan uitmaken van het routinevaccinatieschema voor pasgeborenen.

In april 2020 droomde Gates van het “perfecte vaccin” dat uiterlijk over 18 maanden beschikbaar zou zijn en dan idealiter deel zou uitmaken van de basisimmunisatie van pasgeborenen. Waarom Gates niet wordt onderzocht op een geestesziekte is onbekend – maar waarschijnlijk heeft het te maken met de tijdgeest. Enkele tientallen jaren geleden zou iemand, ongeacht hoeveel miljarden hij de zijne noemde, met dergelijke publiekelijk uitgesproken plannen waarschijnlijk een zorgzame medische behandeling hebben ondergaan. Dat hij niet noodzakelijk een van de goeien is, blijkt ook uit zijn langdurige vriendschap met kindermisbruiker Jeffrey Epstein.

Bijwerkingen op een voorheen onbekende schaal

Onlangs nog heeft de farmaceutische reus Pfizer zelf verklaard dat 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar bijwerkingen van hun Covid-19-prik ontwikkelt. Daaronder zijn tragische sterfgevallen – opgeofferd voor de eeuwige zin “de voordelen wegen zwaarder dan de risico’s”. Toch blijkt uit steeds meer statistieken dat het tegendeel waar is. (Duidelijke woorden op de Amerikaanse televisie: 30 sterfgevallen per dag na vaccinaties). Vooral de nooit eerder goedgekeurde mRNA-vaccinaties houden nog onontgonnen risico’s in en de kans op gevolgen op lange termijn, die nog helemaal niet te overzien zijn. Bovendien is het fabricageproces vaak slordig. Uit een Italiaanse studie is gebleken dat in alle vaccins – zelfs de conventionele – talrijke deeltjes rondzweven die daar niet thuishoren. In een normale samenleving zou een stof die bij 79 procent van de mensen problemen veroorzaakt, als vergif worden beschouwd en worden vermeden.

                                                                                                  Pers in zijn zak: Bill Gates koopt media om de berichtgeving te controleren

In principe zouden baby’s worden geïnjecteerd met de cellen van geaborteerde foetussen.

Bijzonder schokkend is het feit dat de huidige Corona-19 vaccins, althans die van AstraZeneca, menselijke eiwitten bevatten die daar niet thuishoren. Dit vreemde eiwit kan tot tal van reacties leiden, zoals ontstekingen of allergieën. Dit zijn celculturen afkomstig van geaborteerde foetussen. Stel je voor dat Bill Gates in feite wil dat pasgeboren baby’s worden geïnjecteerd met de cellen van geaborteerde foetussen – samen met een andere cocktail van medicijnen waarvan niemand echt weet wat het eigenlijk doet.

Lees hier meer over Bill Gates.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Event 201 – Vóór COVID plande Gates censuur op sociale media van voorvechters van vaccinveiligheid met Pharma, CDC, media, China en CIA

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties