De Fox News presentator citeerde e-mails verkregen via een Freedom of Information Act verzoek waaruit blijkt dat de belangrijkste medische adviseur van de president begin 2020 wist dat onderzoek dat hij steunde mogelijk heeft geleid tot de creatie van COVID-19.

Tucker Carlson haalde woensdag uit naar Dr. Anthony Fauci, hoofd medisch adviseur van de president, door te zeggen dat Fauci onder ede loog en mogelijk onder strafrechtelijk onderzoek staat op basis van recent vrijgegeven e-mails, meldt LifeSiteNews.

Eerder deze week publiceerden The Washington Post en Buzzfeed News een trove van e-mails van en naar Dr. Fauci, verkregen via de Freedom of Information Act (FOIA). Uit de berichten blijkt dat Fauci begin 2020 wist dat COVID-19 mogelijk was gemanipuleerd en angst leek uit te spreken over onderzoek dat hij steunde en dat mogelijk tot de creatie van het virus had geleid.

“De volslagen frauduleusheid van Tony Fauci is nu duidelijk, en het wordt algemeen erkend,” zei Tucker Carlson. “Maar het was niet altijd duidelijk. In maart vorig jaar, interviewden we Fauci in deze show. We behandelden hem met respect. We namen zijn antwoorden serieus.”

“Het werd al snel duidelijk dat Tony Fauci gewoon een andere slonzige federale bureaucraat was – diep politiek en vaak oneerlijk,” vervolgde Carlson.

“Nog schokkender was het dat we ontdekten dat Fauci zelf betrokken was bij de pandemie die hij moest bestrijden,” zei hij, blijkbaar verwijzend naar “gain-of-function” experimenten in een laboratorium in Wuhan, China, gefinancierd door het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), dat Dr. Fauci decennia lang heeft geleid. Het NIAID is een afdeling van de National Institutes of Health.

De nieuwe emails “tonen aan dat Fauci vanaf het begin bezorgd was dat het publiek zou concluderen dat COVID zijn oorsprong had in het Wuhan Instituut voor Virologie,” zei Carlson. “Waarom was Fauci bezorgd dat Amerikanen dat zouden concluderen? Mogelijk omdat Tony Fauci heel goed wist dat hij de ‘gain-of-function’ experimenten had gefinancierd in datzelfde laboratorium.”

“De e-mails bewijzen dat Fauci hierover loog onder ede,” concludeerde hij, wijzend op een e-mail van Kristian Andersen, een professor aan het Scripps Research Institute die Fauci afgelopen januari informeerde dat het virus wel eens door de mens gemaakt zou kunnen zijn.

“De ongebruikelijke kenmerken van het virus maken maar een heel klein deel uit van het genoom (minder dan één procent), dus je moet echt goed naar alle sequenties kijken om te zien dat sommige kenmerken (mogelijk) gemanipuleerd lijken,” schreef Andersen. “Ik moet vermelden dat Eddie, Bob, Mike en ikzelf na besprekingen eerder vandaag allemaal vinden dat het genoom niet strookt met de verwachtingen van de evolutietheorie.”

“Fauci stuurde toen een dringende e-mail naar zijn hoogste plaatsvervanger, Hugh Auchincloss,” adjunct-directeur van NIAID, merkte Carlson op.

“Het is essentieel dat we deze middag spreken. Houd je mobiele telefoon aan. Lees deze paper en de e-mail die ik je zal doorsturen. Je zult vandaag taken hebben die gedaan moeten worden,” schreef Fauci aan Auchincloss op 1 februari in een e-mail getiteld “BELANGRIJK.”

“In het document dat je me stuurde staat dat de experimenten werden uitgevoerd vóór de “gain-of-function” pauze, maar dat ze sindsdien zijn herzien en goedgekeurd door NIH,” vertelde Auchincloss aan Fauci, en informeerde hem dat iemand met de naam “Emily” “zal proberen vast te stellen of we enige verre banden hebben met dit werk in het buitenland.”

Fauci’s e-mail aan Auchincloss bevatte een document met de titel “Baric, Shi, et al — Nature Medicine — SARS Gain of Function.pdf.”

“De ‘Baric’ in die bijlage verwijst naar Ralph Baric, een in de Verenigde Staten gevestigde viroloog die samenwerkte met het Wuhan Institute of Virology,” zei Carlson. “Houd in gedachten dat tijdens een vraag van senator Rand Paul van Kentucky, Tony Fauci ontkende dat deze zelfde Ralph Baric gain-of-function onderzoek had gedaan.”

“Nogmaals, dit is de Ralph Baric in Fauci’s bijlage getiteld ‘Baric, Shi et al – SARS Gain of Function.’ En toch, onder ede, ontkende Fauci dit,” zei hij.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Anthony Fauci, Dr. Doom, bleef onderzoek naar een ‘man-made’ Coronavirus financieren in het Wuhan laboratorium, zelfs nadat de regering Obama dat verboden had

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties