De vaccinjunks dachten hun vrijheid terug te krijgen door zich in te laten spuiten met een experimentele gentherapie, maar steeds meer luchtvaartmaatschappijen sluiten gevaccineerden uit omdat zij een risico vormen.

COVID-19 gevaccineerden kunnen worden uitgesloten van vliegreizen! Aldus de kop van een Russisch online nieuwsportaal.

Of: Mensen die tegen het coronavirus zijn ingeënt, kunnen van vluchten worden uitgesloten. Hier.

Een andere nieuws site kop: Mensen die tegen het COVID-19 coronavirus zijn ingeënt, kunnen een vliegverbod krijgen! Hier.

Er zijn nog veel meer nieuwsportalen die dit onderwerp behandelen, bericht Uncut News.

Spaanse nieuwssite: luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan, adviseren gevaccineerden niet te reizen

De grote luchtvaartmaatschappijen in de wereld bespreken of het raadzaam is gevaccineerde klanten in vliegtuigen toe te laten wegens het risico van bloedklonters als gevolg van het experimentele mRNA-serum. Al vele jaren geldt de regel dat mensen met een verhoogd risico op bloedstolsels alleen onder streng toezicht mogen vliegen.

Stolsels onverenigbaar met vliegen

Deze personen wordt aangeraden niet te vliegen, tenzij zij zich in een levensbedreigende situatie bevinden, omdat gevaccineerde personen boven een bepaalde hoogte het risico lopen op complicaties zoals een beroerte, trombose of een hartaanval als zij daar gevoelig voor zijn.

Er zijn verschillende rapporten die waarschuwen dat degenen die de injectie krijgen (ongeacht het merk) stollings- en bloedingsproblemen kunnen krijgen als een van de belangrijkste reacties. Al deze reacties zijn vergelijkbaar met de beperkingen die al jaren gelden voor het luchtverkeer van passagiers. Bron.

Een Russisch nieuwsportaal zegt: Wie tegen het SARS-CoV-2 coronavirus is ingeënt, mag niet meer aan boord van vliegtuigen

De arts Evgeny Kovalev vertelde Public News Service dat het gevaarlijk kan zijn voor degenen die tegen het coronavirus zijn ingeënt om met een vliegtuig te reizen.

In Europa wordt reeds gesproken over de mogelijkheid om het luchtverkeer voor gevaccineerden te beperken. Het is een feit dat coronavirusvaccins de functie met betrekking tot bloedstolling beïnvloeden. Dit verhoogt het risico op trombose. Tijdens een vlucht bevinden reizigers zich lange tijd in de zitpositie, en dit verergert de situatie, legde Kovalev uit.

Hij voegt eraan toe dat medische deskundigen zelfs de term “reistrombose” hebben bedacht, die niets anders betekent dan lange tijd in een stoel zitten. Een dergelijke houding draagt bij tot het dichtknijpen van aderen. Volgens artsen beschermt trombose een persoon tegen het verliezen van veel bloed. Het wordt beschouwd als een normaal proces, maar het falen ervan kan leiden tot onomkeerbare gevolgen.

Daarom adviseert Kovalev reizigers om na vaccinatie alleen te vliegen in losse kleding die de bewegingen niet belemmert. Bovendien moeten burgers uit de risicogroep meer water drinken. Bron


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dave
dave
1 jaar geleden

ja hoor en diegene die dat vliegtuig besturen de piloten en al die anderen die ook in zo,n vliegtuig werken,ik neem aan dat zij ook zijn gevaccineerd,dan kan je nooit meer vliegen,geen personeel!

Pietka
Pietka
1 jaar geleden

Dave
Dat is ook de bedoeling het reizen te beperken voor het plebs alleen onze nomenclature mag er nog van genieten meeste vliegtuigen zijn al in de Australische en US woestijnen geparkeerd
De voor en na Covid
Iets met co2 emissies olie productie piek ect ect
Veder intensieve landbouw moet ook afnemen , wat minder eten inhoud dus minder mensen , handig om met Covid de minder productive bevolking te verminderen als je cynisch genoeg bent dan is het vrij snel duidelijk , het all in package BBB en great reset

an
an
1 jaar geleden

afgelopen weken zijn al diverse piloten plotseling gestorven.
British Airways, 4 in 1 week

Als dat tijdens het vliegen gebeurt….