Terwijl de politieke autoriteiten overwegen Covid-vaccinatie zelfs voor kinderen verplicht te stellen, worden de farmacologische centra overspoeld met meldingen van bijwerkingen van de nieuwe mRNA-vaccins.

In april publiceerde het Franse dagblad Ouest-France, waarvan niemand kan vermoeden dat het niet helemaal op één lijn zit met de redactionele lijn van de do-gooders, een artikel waarin melding werd gemaakt van een “stortvloed” van bijwerkingen: “Het aantal meldingen van bijwerkingen van Covid vaccins neemt toe, en het regionale centrum voor geneesmiddelenbewaking (CRPV) in Tours wordt geconfronteerd met een toename van zijn activiteiten. Gezien de situatie is aan patiënten en artsen gevraagd niet alles te melden, zodat voorrang kan worden gegeven aan de ernstigste meldingen”, aldus de krant:

“Eind maart had het regionale centrum voor geneesmiddelenbewaking in Tours (prefectuur Indre-et-Loire) al het equivalent van zijn totale activiteit in 2020 uitgevoerd. Zoals gemeld door France 3 Centre Val-de-Loire, hebben meldingen van bijwerkingen van vaccins tegen Covid 19, met name die waarbij AstraZeneca betrokken is, geleid tot een explosie van het aantal gevallen.”

Sinds januari, aldus het artikel, heeft het centrum “1.400 meldingen ontvangen, soms meer dan 200 in een week. Een fenomeen waar het niet op voorbereid was”, meldt Unser Mittel Europa.

Eind mei kopte het regionale dagblad Le Populaire du Centre, even “politiek correct” als Ouest-France:

“Covid-19 vaccins: ongeveer 4.000 meldingen van bijwerkingen in Limousin”.

Opnieuw wordt het regionale centrum voor geneesmiddelenbewaking overspoeld door een veelvoud van bijwerkingen in verband met het vaccin:

“Sinds begin 2021, kunnen we lezen in de kolommen van Le Populaire, is het een ongekende toestroom voor het regionale centrum van geneesmiddelenbewaking van Limoges, dat alle meldingen van bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt. Onder hen één van de 34 Franse gevallen van atypische trombose die in verband wordt gebracht met de injectie van het vaccin van AstraZeneca”.

“Het regionaal centrum voor geneesmiddelenbewaking (CRPV) wordt sinds afgelopen januari overstelpt met meldingen naar aanleiding van het Covid 19-vaccin, aldus de krant. Om precies te zijn 4.000 in vier en een halve maand (op 283.000 personen die in de Limousin een of twee doses van het vaccin hebben gekregen): een record voor deze structuur, die de meldingen van bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt en haar opmerkingen doorgeeft aan het Nationaal Agentschap voor de veiligheid van geneesmiddelen, het ANSM.

“In normale tijden ontvangen wij ongeveer 1.200 meldingen per jaar, waarvan nauwelijks tien voor klassieke vaccins”, vergelijkt professor Marie-Laure Laroche, directeur van het centrum.”

Over de verzamelde informatie vernemen we dat “van de 4.000 meldingen, het CRPV er 1.200 in de databank heeft kunnen invoeren en dat er nog 400 wachten op registratie. Het heeft nog meer dan de helft te doen. “Ernstiger is”, zo onderstreept Le Populaire, “25% van de aangiften” betreft “ernstige bijwerkingen”:

“Hier heeft een kwart van de 1.600 reeds in aanmerking genomen aangiften betrekking op zogenaamde ‘ernstige’ bijwerkingen.” Een vergelijkbaar aandeel als op nationaal niveau.”

“Onder de opmerkelijke bijwerkingen heeft het CRPV van Limoges met name een van de 34 gevallen van trombose van atypische lokalisatie (cerebraal, intestinaal) in Frankrijk geregistreerd als gevolg van het vaccin van AstraZeneca, met 11 sterfgevallen tot gevolg.”

Maar naast trombose, noemt het artikel ook andere invaliderende bijwerkingen:

“Naast dit opvallende geval zijn er andere gevolgen die niet in de bijsluiters vermeld staan: tachycardie, gordelroos, hoge bloeddruk, gezichtsverlamming, netelroos.”

In de regio Toulouse constateerde de plaatselijke krant Le Journal Toulousain op 25 mei hetzelfde met betrekking tot de Covid-vaccins: “De meldingen van bijwerkingen nemen explosief toe. Het regionale centrum voor geneesmiddelenbewaking van Toulouse, dat alle meldingen van bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt, heeft sinds januari vijf keer meer meldingen geregistreerd dan in normale tijden”.

Het artikel is in wezen een copy-and-paste van de vorige twee:

“4000 meldingen over de eerste vier maanden van 2021 aan het Regionaal Centrum voor Geneesmiddelenbewaking (CRPV) in Toulouse, dat meldingen van bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt alvorens zijn waarnemingen te melden aan het Nationaal Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen (ANSM).

“De stijging is aanzienlijk, het is vijf keer hoger dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip. In normale tijden zijn we al overweldigd. In dit geval kunnen we net zo goed zeggen dat we nog meer overrompeld zijn en dat met dezelfde middelen”, zegt professor Jean-Louis Montastruc, directeur van het CRPV en lid van de Nationale Academie voor Geneeskunde. (…) Normaal registreert de structuur die verbonden is aan het Universitair Ziekenhuis van Toulouse gemiddeld 2100 meldingen per jaar. Daarvan houdt een klein deel verband met klassieke vaccins. Het is duidelijk dat de inentingscampagne tegen Covid-19 de oorzaak is van deze spectaculaire stijging.”

Onder de berichten signaleert het centrum in Toulouse ongeveer dezelfde bijwerkingen als in andere regio’s:

“Onder de ernstige meldingen”, aldus het artikel, “heeft het CRPV dan ook gevallen moeten onderzoeken van hemofilie, hartaanvallen, arteriële hypertensie of zelfs gezichtsverlamming. “De grote nieuwigheid specifiek in de vaccinatiecampagne is natuurlijk de veelbesproken gevallen van veneuze trombose”, voegt de deskundige in farmacologie eraan toe. (…) Aangezien het vaccin van Pfizer het meest wordt voorgeschreven, is het de bron van de meeste meldingen, ver vóór AstraZeneca, dan Moderna en tenslotte Janssen, het laatste vaccin dat in Frankrijk is goedgekeurd.”

Toch lijkt deze aanzienlijke toename van het aantal meldingen van bijwerkingen, waarvan vele ernstig, de artsen, de wetenschappelijke raad en de regering die blijven pleiten voor vaccinatie voor iedereen, niet tot rede te brengen. Zij blijven pleiten voor een buitensporige vaccinatiepropaganda waarin dwang, de schuld geven aan sceptici of recalcitranten, het demoniseren van afwijkende stemmen, het bestendigen van angst en sociale degradatie….

U blijft pleiten voor buitensporige vaccinatiepropaganda die dwangmaatregelen vermengt, sceptici de schuld geeft of onhandelbaar is, afwijkende stemmen demoniseert, angst en sociale achteruitgang in stand houdt …

Maar op een dag zal de geschiedenis over hen oordelen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties