Blanke nationalisten vormen een grotere bedreiging dan terroristen, zegt Joe Biden. De Amerikaanse president Joe Biden heeft Tulsa bezocht om de 100ste verjaardag van de rassenrellen in Tulsa te herdenken, een gebeurtenis waarbij een grote groep gewapende zwarten het vuur opende en tien blanken doodde, wat leidde tot wijdverbreide rellen en honderden, voornamelijk zwarten, werden gedood.

In een toespraak vanaf de site zegt Biden onder meer dat zogenaamde blanke extremisten een grotere bedreiging vormen voor de Verenigde Staten dan terroristen.

Zoals ik in het Congres heb gezegd, is terrorisme van blanke extremisten volgens de inlichtingendienst tegenwoordig de meest dodelijke bedreiging voor het thuisland. Niet ISIS, niet al-Qaeda, blanke extremisten. Ik zeg dat niet. Het is de inlichtingendienst die het doet, zegt Biden en belooft dat zijn regering binnenkort een bredere strategie zal presenteren voor de bestrijding van binnenlands terrorisme en haatmisdrijven.

Het is onduidelijk of Biden gelooft dat zogenaamd blank extremisme terrorisme op zich is. Welke zogenaamde blanke extremisten terrorisme plegen in de Verenigde Staten of hoe deze vorm van terrorisme tot uiting komt, wordt ook niet duidelijk uit de toespraak van Biden.

                                                                                          Gewapende zwarte militanten in Tulsa: “We doden alle blanken die we zien”

Nadat Biden heeft gesproken over blank extremisme, gaat hij in op wie de slachtoffers zijn door haatmisdrijven tegen Joden en Aziaten in de Verenigde Staten te noemen, waarvan de laatste lawine-achtig is toegenomen tijdens Bidens eerste term als president. Afgaande op getuigenissen, rechtszaken en films van de aanslagen zijn de daders echter voornamelijk zwart, niet blank. Uit cijfers uit New York blijkt dat 55 procent van de vermoedelijke daders van haatmisdrijven tegen Aziaten zwart is en slechts 10 procent blank.

Lees ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Uit de gegevens blijkt dat “blank terrorisme” een mythe is die op geen enkele statistische realiteit berust

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vilseledd
Vilseledd
1 jaar geleden

Beste Biden, daar vormen we een alliantie mee, als jullie niet snel de plandemie en de Great Reset beëindigen, evenals met de zgn. Mocromafia in de Nederlanden. Eén ding hebben we namelijk gemeen: een diepe haat tegen de roverheid.

Hagar
Hagar
1 jaar geleden

Groot gelijk Joe!
Stuur al die Blanke Racisten maar terug naar Europa.
We kunnen ze hier goed gebruiken.