De Amerikaanse regering is bewust van plan om blanken tot een minderheid te maken door middel van massale immigratie uit de derde wereld. Dit is de bewering van de gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor, die in de adviesraad van de legerofficiersschool West Point zit.

Het is in een podcast dat Douglas Macgregor zijn opmerkingen maakt, bericht Fria Tider.

Hij stelt dat de regering-Biden zeker de controle heeft over de Mexicaanse grens.

Maar voor hen gaat controle over het krijgen van zoveel mogelijk mensen in de kortst mogelijke tijd. Van overal ter wereld, eerlijk gezegd, maar bij voorkeur uit Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en sommige delen van Azië.

MacGregor vervolgt:

Ze moeten zoveel mogelijk niet-Europeanen binnenhalen, zodat ze meer worden dan de Amerikanen van Europese afkomst die in de Verenigde Staten wonen. Daar gaat het om. En ik denk niet dat het zin heeft om dat in twijfel te trekken. Dat is waar de politiek om draait. Het is een beleid dat bewust is gericht op het creëren van demografische verandering.

Volgens Amerikaanse media is het idee van een opzettelijke uitwisseling van mensen een zogenaamde antisemitische complottheorie, en onder meer CNN is geschokt door het voorstel van Macgregor.

Douglas Macgregor werd in 2020 voorgesteld als Amerikaanse ambassadeur in Duitsland door Donald Trump, maar de nominatie ging niet door. In november werd hij topadviseur van de toenmalige minister van Defensie. MacGregor zit momenteel in de adviesraad van West Point, de Board of Visitors.

Blanken met een Europese achtergrond vormden ongeveer 85 procent van de bevolking in de Verenigde Staten tot 1965, toen de zogenaamde Hart-Celler Act werd doorgedreven en opengesteld voor uitgebreide immigratie in de derde wereld. Tegenwoordig vormen blanken slechts 59 procent van de Amerikaanse bevolking en zijn ze goed op weg om een ​​minderheid in hun eigen land te worden.

CNN noemt het een complottheorie, maar Biden heeft zelf in het verleden gezegd dat hij het een goede zaak vindt als blanken een minderheid worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Biden verklaart de oorlog aan Blanken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
#StopOmvolking
1 jaar geleden

1965 White Genocide Act —› 2020 US White Newborns <45% (from 90%)