“Het Tweede Amendement gaat over het behouden van de mogelijkheid voor de burgers om een gewapende opstand tegen de regering te beginnen als dat nodig mocht zijn. Ik hoop dat dat nooit gebeurt, maar het is zeker belangrijk om de grondbeginselen van deze natie te erkennen,” zei Rep. Matt Gaetz.

In een toespraak voor een publiek in Georgia op een America First bijeenkomst samen met Rep. Marjorie Taylor Greene (R-GA), verkondigde Rep. Matt Gaetz (R-FL) dat het Tweede Amendement bestaat om “een gewapende opstand tegen de regering mogelijk te maken als dat nodig wordt”, aldus National File.

“Laten we de Grondwet gebruiken om ons argument en onze beweging kracht bij te zetten. We hebben het Eerste Amendement recht om te spreken en te vergaderen, en we kunnen het beter gebruiken. De zaalwachters van het internet in Silicon Valley denken dat ze ons kunnen onderdrukken, ontmoedigen – misschien als je een beetje minder patriottisch bent, misschien als je je een beetje meer conformeert aan hun manier van denken, mag je deelnemen aan de digitale wereld,” zei Gaetz. “Nou, weet je wat? Silicon Valley kan deze beweging of deze bijeenkomst of dit congreslid niet annuleren.”

“We hebben een Tweede Amendement in dit land, en ik denk dat we een verplichting hebben om het te gebruiken. Het Tweede Amendement – dit is een kleine geschiedenisles voor alle nepnieuws media. Het Tweede Amendement gaat niet over, het gaat niet over jagen, het gaat niet over recreatie, het gaat niet over sport,” vervolgde Gaetz.

“Het Tweede Amendement gaat over het behoud van de mogelijkheid voor de burgers om een gewapende opstand tegen de regering te voeren als dat nodig mocht zijn. Ik hoop dat het nooit nodig zal zijn, maar het is zeker belangrijk om de grondbeginselen van deze natie te erkennen, en ervoor te zorgen dat ze volledig begrepen worden,” verkondigde Gaetz, wat luid gejuich uitlokte van de energieke menigte.

“Oh dat haten ze. Dat zal het punt zijn waardoor ik van YouTube word getrapt, praten over onze rechten en onze vrijheden,” zei Gaetz gekscherend na zijn opmerkingen over het Tweede Amendement.

Zoals de New York Post meldde, leidden de gewaagde opmerkingen van het Congreslid “tot een berisping van Rep. Adam Kinzinger (R-Ill.), die tweette: “Dit is geen toespraak beschermd door het eerste amendement. Dit gaat verder dan brand schreeuwen in een theater”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


VS: Universiteitsdocent wil blanken vergassen in komende rassenoorlog

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties