Vaccins kunnen “massale onvruchtbaarheid bij mannen” veroorzaken, Anthony Fauci is een “wandelende dode” en het onderzoek naar de pandemie zal “bloed in de goot” achterlaten met reputaties die aan flarden worden gescheurd vanwege hun pure “idiotie”.

Dr Roger Hodkinson zegt dat er “voldoende bewijs in de literatuur” is om aan te tonen dat het spike-eiwit tot expressie komt in de placenta en de testikels – en ongeboren baby’s kan doden tijdens lopende zwangerschappen en mannen voorgoed kan beletten kinderen te krijgen, meldt The Daily Expose.

Hij zei ook dat niemand moet luisteren naar mensen als prins Harry die voor de prik pleiten, omdat hij “niets tussen zijn oren heeft”.

Dr. Hodkinson is patholoog van opleiding, met een schat aan kennis op het gebied van infectieziekten, virologie en evidence-based geneeskunde. Hij is opgeleid aan de Universiteit van Cambridge en de University College Hospital Medical School in Londen, voordat hij in 1970 naar Canada verhuisde en een opleiding volgde aan de Universiteit van British Columbia.

Hij werd bekend door zijn toespraak tot de gemeenteraad van Edmonton op 13 november vorig jaar in verband met hun stemming over de verlenging van de verplichte maskers, waarin hij zei dat de reactie op Covid “het grootste bedrog was dat is gepleegd op een nietsvermoedend publiek”.

En nu heeft Dr. Hodkinson, ondanks het feit dat hij de vaccins beschrijft als “ongelooflijk slimme theorieën”, opnieuw een hartstochtelijk pleidooi gehouden, waarin hij oproept tot stopzetting van de uitrol om nader onderzoek te kunnen doen.

                                                                                                   Schokkend! Miskramen nemen toe met 366% in slechts 6 weken door Covid vaccins

Hij zei: “Ik ben een serieuze evidence-based carrièrepatholoog die alles heeft gedaan in de pathologie op nationaal en provinciaal niveau en ik neem evidence-based wetenschap zeer, zeer serieus. Ik ben geen samenzweringstheoreticus, ik ben geen anti-vaxxer, ik ben geen van bovenstaande. Maar als ik in de literatuur bepaalde dingen zie die – onderstreept – ernstige potentiële gevolgen op de lange termijn kunnen hebben, vind ik dat het mijn plicht is om op te staan en te zeggen: “Hé, stop de trein, heb je dit gezien? Er moet naar gekeken worden. Ik hoop dat het fout is, maar laat me de gegevens zien’.

“De gegevens waar ik het over heb zijn goed beschreven in de literatuur, namelijk dat de ACE 2 receptor zowel in de placenta als in de teelballen tot expressie komt. En wat nog belangrijker is, in de testes zijn het de cellen die de spermatozoa produceren, de voorlopers, de zogenaamde spermatogonia. Het is duidelijk dat er een overmaat aan spike-eiwit circuleert als gevolg van een onverwachte stijging bij sommige mensen die het vaccin krijgen.

“En die circulatie brengt het spike-eiwit overal naartoe, inclusief de placenta van vrouwen die op dat moment toevallig zwanger zijn, wat een eenmalige hit is voor die specifieke zwangerschap, waarschijnlijk niet voor volgende zwangerschappen. Maar er is ook een kans dat de teelballen worden geraakt, wat natuurlijk niet eenmalig is, maar permanent.

“In een wereld waarin we weten dat het aantal zaadcellen de afgelopen 10 à 20 jaar met 40% is gedaald – een enorme onverklaarbare daling van het aantal zaadcellen – hebben we geen behoefte aan extra gevolgen voor de vruchtbaarheid van de man.

“Er zijn verontrustende, nog te verifiëren berichten over een toename van miskramen na vaccinatie. Ik maak me daar zeker zorgen over, maar ik maak me meer zorgen over de mogelijke blijvende onvruchtbaarheid bij mannen. Veel van dit alles is mogelijk, misschien, etc, etc, het is slechts gepaste voorzichtigheid gezien de wetenschappelijke literatuur.

“Je kunt niet testen op vruchtbaarheid in een proef die zes maanden duurt. De laatste keer dat ik keek, duurde een zwangerschap negen maanden. En om te testen op opeenvolgende zwangerschappen en de noodzaak van vruchtbaarheidsstudies op langere termijn, kan dit niet worden gedaan buiten een periode van twee tot vier jaar, wat het normale tijdsbestek is voor een nieuw vaccinatieonderzoek.”

                                                                                                Mannen worden aangemoedigd om sperma in te vriezen voor covid-vaccinatie – kan onvruchtbaar worden

De afgelopen dagen heeft de minister van Volksgezondheid, Matt Hancock, het feit dat iedereen van 32 jaar en ouder nu zijn Covid-vaccin kan boeken, als “geweldig nieuws” bestempeld, waarbij hij de mantra herhaalde dat het vaccin zowel veilig als effectief is. En de roep om kinderen te vaccineren wordt steeds luider, waarbij Hancock vorige week zei: “Ik heb de resultaten van de klinische studies van Pfizer, waaruit blijkt dat het vaccin veilig en effectief is bij kinderen tussen 12 en 18 jaar, op de voet gevolgd.”

Dr. Hodkinson zei: “Het is absoluut schandalig. Kijk, er sterven geen kinderen aan deze aandoening, althans niet in mijn eigen provincie, er zijn helemaal geen sterfgevallen onder de 19 geregistreerd. Internationaal is het niet anders.

“Kinderen sterven niet aan deze aandoening, in de eerste plaats lijden ze er niet eens aan. De overgrote meerderheid geneest zonder zelfs maar te weten dat ze het hebben. Het is dus geen probleem voor kinderen. En als het dus niet meer een probleem is dan een onbeduidende verkoudheid voor kinderen, waarom onderwerpen we hen dan in godsnaam aan een ongetest vaccin? Het is geen noodgeval, het is niet nodig en het heeft potentiële complicaties op de vruchtbaarheid en daarom is het volslagen roekeloos.

“Het zou beschreven kunnen worden als de ernstigste medische wanpraktijk in de medische geschiedenis, omdat er geen geïnformeerde toestemming is. “Het inenten van kinderen is absoluut obsceen – obsceen. Zij worden niet bedreigd en u brengt ze in gevaar.”

De mate van dwang neemt echter ook toe. De NHS-app is nu omgevormd tot een vaccinpaspoort en deze week vinden besprekingen plaats – onder meer met de Premier League van het voetbal – om deze ook op nationaal niveau in te voeren. Royal Ascot zou kunnen worden gebruikt als een proef voor de regeling.

Desondanks verscheen prins Harry, die naar Amerika verhuisde voor meer privacy maar sindsdien baadt in de schijnwerpers, op een Vax Live-evenement om mensen op te roepen de prik te halen.

Dr. Hodkinson zei: “Als hij iets tussen de oren had, zou hij het waard zijn om naar te luisteren. Wie kan het wat schelen wat filmsterren en royalty’s hierover zeggen? Naar mijn mening zijn het allemaal aangeboren idioten.

“Laat me hier even het grote plaatje schetsen voor het contrast tussen vaccinaties en andere vormen van therapieën. Als dit in feite een noodsituatie is zoals zij beweren, wat ik betwist, maar laten we hen op hun woord geloven, dan gebruiken zij dit om mensen te vaccineren zonder een adequaat getest vaccin. Als je accepteert dat dit een potentieel gevaarlijk vaccin is, waarvoor steeds meer aanwijzingen zijn, zet dat dan af tegen het verbod voor artsen om ivermectine voor te schrijven, of vitamine D wat dat betreft.

“Hier hebben we individuele artsen met betrekking tot hun individuele patiënten van wie traditioneel wordt verwacht dat zij een oordeel geven waarover de patiënt in volledige toestemming kan beslissen. Maar ivermectine heeft, op papier, enorm bewijs van effectiviteit, terwijl tegelijkertijd, in tegenstelling tot het vaccin, is aangetoond dat het ongelooflijk veilig is, miljarden doses gedurende vele jaren van gebruik.

“Dus hier hebben we een middel dat, OK het is misschien niet effectief, we accepteren dat, het is nog steeds een onzekerheid tot op zekere hoogte, maar het kan werken en het is veilig. Dus je kunt het niet allebei hebben. Als je zegt dat je mensen vaccineert omdat het een noodsituatie is, moet je de artsen individueel te laten beslissen of een middel mogelijk effectief is en moet worden gebruikt omdat het veilig is.”

Dr. Hodkinson gelooft niet in veel van de theorieën die er zijn en zegt dat wat er gebeurt niets anders is dan politici die weigeren toe te geven dat ze fout zitten.

“Ze zitten voortdurend gevangen in een fout die ze zelf hebben gemaakt, waarin ze niet kunnen toegeven dat ze fout zaten en daarom doen ze er nog een schepje bovenop,” zei hij. “Het is niets meer dan dat en ze kunnen het niet toegeven. En dus willen ze dit de grond in boren – zero Covid en al die idioterie die vanuit een wetenschappelijk perspectief belachelijk is. Het is ondenkbaar dat het gebeurt.

“Dit virus is overal. Het zit in elk gangpad in elke levensmiddelenwinkel of je nu langs iemand loopt of niet. Het is het roulettespel van het leven, je kunt het krijgen, je kunt het niet krijgen. En als je het krijgt en je bent jonger dan 65 en je bent verder gezond, dan zal het niets meer zijn dan de gewone griep, behalve voor een klein aantal mensen die helaas een ernstige infectie zullen krijgen en sommigen van hen zullen sterven. Het is echt tragisch en ik ben niet hardvochtig als ik dit zeg, maar het gebeurt elk jaar met de griep. In feite sterven er elk jaar kinderen aan de griep.

“Het risico dat een lerares naar school rijdt en overlijdt aan een frontale botsing is groter dan het risico dat een lerares overlijdt aan Covid die ze denkt te hebben opgelopen in de school. Dus halen we auto’s van de weg? Nee, dat doen we niet. We leven met het risico van een frontale botsing elke keer als we een auto op de weg passeren. Het is een deel van het risico van het dagelijks leven. Deze regeringen willen elk risico van het leven controleren. En dit is maar één voorbeeld.

“Ik denk niet dat dit een of ander groot internationaal gecoördineerd complot is van de Great Resetters, helemaal niet. Profiteren ze er enorm van? Ongetwijfeld. En verachtelijk ook. Maar wat betreft de vraag waarom het in stand wordt gehouden, denk ik dat je naar een aantal factoren moet kijken. De eerste manier waarop het in stand wordt gehouden is omdat asymptomatische tests een enorm aantal valse positieven laten zien, zeker wanneer je begint met cyclusdrempels boven de 35, de overgrote meerderheid, 90 procent, zijn valse positieven.

“Dat leidt tot een grafiek in de ochtendkrant die de hysterie onder de bevolking ondersteunt, omdat ze geen informatie hebben om te weerleggen wat er aan de hand is. En de politici gebruiken die grafieken om de idiotie die al aan de gang is, nog te versterken.

“Het is nu van lockdowns overgegaan in vaccins en vervolgens zal het weer overgaan in vaccinpaspoorten. Maar de tweede reden waarom de hysterie voortduurt is de meedogenloos efficiënte internationale censuur van de drie gebruikelijke informatiebronnen en dat zijn individuele politici, die uit hun partij zijn gezet, althans in Canada, omdat ze hun mond open durfden te doen, de journalisten, de mainstream media zijn internationaal corrupt, althans in Canada, ze zijn omgekocht om te zwijgen door geld dat hen met bakken naar binnen wordt gesmeten – je bijt niet in de hand die je voedt. Maar nog belangrijker zijn de artsen, die de meest gerespecteerde en beste bron zijn voor het grote publiek voor alles wat relevant is voor deze kwestie.

“Luister, u kunt zich niet voorstellen hoe verlamd – ik gebruik dat woord opzettelijk – artsen in dit land zijn door hun regelgevende instanties, de zogenaamde colleges van artsen en chirurgen. Zij hebben de mogelijkheid om je met één vingerknip je broodwinning af te nemen.

“Het is als de de middeleeuwse rechtbank, je bent schuldig tot je onschuld bewezen is, je moet je eigen verdediging financieren en ze hebben een geschiedenis van winnen of je failliet laten gaan onderweg. Dus de typische arts houdt zijn mond.

“Het zijn niet alleen de colleges die je kunnen censureren, het zijn ook de instellingen waar je werkt die je privileges kunnen ontzeggen. Bij de colleges is er tenminste de mogelijkheid om het besluit aan te vechten. Bij instellingen die je privileges geven om bijvoorbeeld te werken, hebben ze een hotline rechtstreeks naar de ministeries en het zou gewoon zijn “pak die vent” klik. En je bent klaar. Je bent klaar. Je opereert niet meer.

“Maar dit is de klassieke situatie van politici die zich houden aan dat belangrijkste principe in de politiek – verontschuldig je nooit, je morpht het gewoon in iets anders en je gaat verder. Ze hebben zichzelf onmiddellijk in de nesten gewerkt door die idioot van het Imperial College in Londen, Neil Ferguson, die geen arts of epidemioloog is, maar theoretisch natuurkundige. Hij zat er notoir een orde van grootte naast met zijn voorspellingen van eerdere epidemieën en niemand heeft internationaal de nodige zorg besteed aan zijn laatste idioterie, die grotendeels gebaseerd was op wat er aan de hand was met de ouderen in Milaan.

“Ze gingen er allemaal vanuit dat het Armageddon eraan kwam. Met de snelheid van de moderne communicatie pikten de media dat op, de media kickt op crises en dat landde in principe de volgende ochtend op het bureau van elke premier met de eis van hun No2 dat er iets gedaan moet worden dat zichtbaar is dat ik iets doe omdat het Armageddon eraan komt.

“Dus deden ze al die stomme dingen waarvoor in de medische literatuur geen enkel bewijs voor de effectiviteit te vinden is, en toen bleek dat het niet werkte, deden ze er gewoon nog een schepje bovenop doen, steeds maar weer. Het is de klassieke situatie, zoals ik al zei, van politiek die voor dokter speelt, wat een buitengewoon gevaarlijk spel is.

“Maar ik denk niet dat het [het virus] een opzettelijk lek was van het lab in Wuhan, het is zeker een gevolg van Gain of Function onderzoek dat Anthony Fauci direct financierde. Het is een made-in-USA virus. Dus ze hebben zichzelf in dit gat gegraven en in plaats van het toe te geven en zich te verontschuldigen en weer normaal te gaan doen, zoals ze in Florida heel effectief doen, blijven de meeste jurisdicties gewoon doorgaan met de idiotie en hopen dat het weggaat, omdat het altijd weggaat in de zomer als de zon opkomt en we allemaal weer vitamine D beginnen aan te maken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties