Het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC) wijzigt zijn praktijken van gegevensregistratie en testen op “Covid19” om de indruk te wekken dat de experimentele gentherapie-“vaccins” effectief zijn bij het voorkomen van de vermeende ziekte.

Zij maakten hier geen geheim van en kondigden de beleidswijzigingen eind april/begin mei aan op hun website, (hoewel natuurlijk zonder de vrij duidelijke motivatie achter de wijziging toe te geven).

De truc zit in hun rapportage van wat zij “doorbraakinfecties” noemen – dat zijn mensen die volledig “gevaccineerd” zijn tegen Sars-Cov-2-infectie, maar toch besmet raken, bericht de Off-Guardian.

In wezen is al lang aangetoond – voor degenen die bereid zijn er aandacht aan te besteden – dat Covid19 een volledig gecreëerd pandemieverhaal is dat op twee sleutelfactoren berust:

  1. Vals-positieve tests. De onbetrouwbare PCR-test kan worden gemanipuleerd om een hoog aantal fout-positieven te rapporteren door de cyclusdrempel (CT-waarde) te veranderen
  2. Opgeblazen aantal gevallen. De ongelooflijk ruime definitie van “Covid-geval”, die overal ter wereld wordt gebruikt, noemt iedereen die een positieve test krijgt een “Covid19-geval”, zelfs als hij of zij nooit symptomen heeft gehad.

Zonder deze twee beleidsmaatregelen zou er nooit een pandemie van betekenis zijn geweest, en nu heeft de CDC twee beleidswijzigingen doorgevoerd waardoor zij niet langer van toepassing zijn op gevaccineerde mensen.

Ten eerste verlagen zij de CT-waarde bij het testen van monsters van vermoedelijke “doorbraakinfecties”.

Uit de instructies van de CDC voor de gezondheidsautoriteiten van de staten over de behandeling van “mogelijke doorbraakinfecties” (die eind april op hun website zijn geplaatst):

Stuur voor gevallen met een bekende Ct-waarde (cycle threshold) van de RT-PCR alleen specimens met een Ct-waarde ≤28 naar het CDC voor sequentiebepaling. (Sequencing is niet haalbaar bij hogere Ct-waarden).

Gedurende de pandemie zijn CT-waarden van meer dan 35 de norm geweest, met laboratoria over de hele wereld die tot in de 40 hebben gehanteerd.

In wezen voerden laboratoria zoveel cycli uit als nodig was om een positief resultaat te bereiken, ondanks de waarschuwing van deskundigen dat dit zinloos was (zelfs Fauci zelf zei dat meer dan 35 cycli zinloos zijn).

Maar NU, en alleen voor volledig gevaccineerde mensen, zal de CDC alleen monsters accepteren die zijn verkregen uit 28 cycli of minder. Dat kan alleen maar een bewuste beslissing zijn om het aantal “doorbraakinfecties” dat officieel wordt geregistreerd, te verminderen.

Ten tweede zullen asymptomatische of milde infecties niet langer worden geregistreerd als “covid-gevallen”.

Dat is juist. Zelfs als een monster dat is verzameld bij de lage CT-waarde van 28 kan worden gesequenced naar het virus waarvan wordt beweerd dat het Covid19 veroorzaakt, zal de CDC niet langer gegevens bijhouden over doorbraakinfecties die niet leiden tot ziekenhuisopname of overlijden.

Van hun website:

Met ingang van 1 mei 2021 is het CDC overgestapt van het monitoren van alle gemelde doorbraakgevallen van vaccins naar het identificeren en onderzoeken van alleen gehospitaliseerde of fatale gevallen door welke oorzaak dan ook. Deze verschuiving zal helpen de kwaliteit van de verzamelde gegevens over gevallen van het grootste belang voor de kliniek en de volksgezondheid te maximaliseren. Eerdere tellingen van gevallen, die voor het laatst werden bijgewerkt op 26 april 2021, zijn alleen beschikbaar als referentie en zullen in de toekomst niet meer worden bijgewerkt.

Zomaar, telt asymptomatisch zijn – of slechts lichte symptomen hebben – niet langer als een “Covid-geval”, maar alleen als je gevaccineerd bent.

De CDC heeft een nieuw beleid ingevoerd dat in feite een trapsgewijs systeem van diagnose heeft gecreëerd. Dit betekent dat ongevaccineerde mensen voortaan veel gemakkelijker de diagnose Covid19 zullen krijgen dan gevaccineerde mensen.

Overweeg…

  • Persoon A is niet gevaccineerd. Hij test positief op Covid met een PCR-test bij 40 cycli en is, ondanks het feit dat hij geen symptomen heeft, officieel een “covid-geval”.
  • Persoon B is gevaccineerd. Hij test positief na 28 cycli en ligt zes weken in bed met hoge koorts. Omdat hij nooit in een ziekenhuis is opgenomen en niet is gestorven, zijn hij GEEN “covid-geval”.
  • Persoon C, die ook was gevaccineerd, is wel overleden. Na weken in het ziekenhuis te hebben gelegen met hoge koorts en ademhalingsproblemen. Alleen zijn positieve PCR-test was 29 cycli, dus hij is ook niet officieel een Covid-geval.

Het CDC laat zien hoe mooi het is om een “ziekte” te hebben die kan verschijnen of verdwijnen, afhankelijk van hoe je het meet.

Voor alle duidelijkheid: als dit nieuwe beleid sinds december 2019 de wereldwijde aanpak van “Covid” zou zijn geweest, zou er helemaal nooit een pandemie zijn geweest.

Als je ze alleen toepast op de gevaccineerden, maar de oude regels handhaaft voor de niet-gevaccineerden, kan het enige mogelijke resultaat zijn dat uit de officiële registers blijkt dat “Covid” veel vaker voorkomt onder de laatstgenoemden dan onder de eerstgenoemden.

Dit is een beleid dat erop gericht is het ene cijfer voortdurend op te blazen, en het andere systematisch te minimaliseren.

Wat is dat anders dan een duidelijke en opzettelijke daad van misleiding?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Neurenberg proces 2.0 is in voorbereiding: W.H.O. en wereldleiders zullen zich moeten verantwoorden voor misdaden tegen de mensheid.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties