China stuurt Oeigoeren naar heropvoedingskampen en in Amerika sturen bedrijven blanken naar heropvoedingskampen, maar het is anders omdat het particuliere bedrijven zijn en dat betekent dat we vrijheid hebben – Leve de vrije markt en leve het kapitalisme.

Niet alleen in Amerika, want het anti-blanke woke-racisme heeft in Nederland ook al lang post gevat. In 2019 besloot de marxistische republiek Amsterdam dat alle gemeenteambtenaren een indoctrinatie-cursus ‘white privilege’ moesten volgen.

White privilege is dat autochtone Nederlanders 24 jaar op een wachtlijst moeten staan voor een woning en dat buitenlanders er per direct één krijgen. White privilege houdt in dat als er moorden of andere misdaden gepleegd worden de afkomst van de dader in de media alleen vermeld wordt als de dader blank is en die in alle andere gevallen verzwegen wordt. White privilege houdt in dat er bij sollicitaties de voorkeur gegeven wordt aan homoseksuele lesbische pygmeeën met een dwarslaesie en 34 verschillende pronouns. White privilege houdt in dat het enige ras dat ooit slavernij dwingend afgeschaft heeft over de hele wereld als enige de schuld krijgt van de slavernij die door alle volkeren en rassen beoefend werd. White privilege houdt vooral in dat blanken binnen zeer afzienbare tijd minderheden zullen zijn in alle blanke landen, en dan een behandeling kunnen verwachten als in Zuid-Afrika. ‘Diversiteit’ en multicul worden alleen aan blanke landen opgedrongen.

                                                                                              Verzwegen door de media: zwarte racisten doden 80.000 blanken in Zuid-Afrika

Lockheed Martin, de grootste defensie-aannemer in de VS, stuurde onlangs leidinggevenden naar een driedaags kamp waar ze werden ondergedompeld in marxistische anti-blanke propaganda, zo heeft onderzoeker Christopher Rufo ontdekt.

Het programma werd geleid door de White Men As Full Diversity Partners en deelnemers waren onder meer een voormalige driesterrengeneraal en vice-president van de productie van het F-35-straaljagerprogramma dat $ 1,7 biljoen kostte. Deelnemers werden gedwongen hun identiteit te kleineren als onderdeel van een soort etnomasochistisch onderwerpingsritueel.

Het programma legde onbewust uit waarom diversiteit geen kracht is. De waarden van blanke mannen worden opgesomd als “ruig individualisme”, “een “can-do attitude”, “hard werken”, “werken vanuit principes” en “streven naar succes”. Deze waarden worden “vernietigend” genoemd ten opzichte van minderheden en vrouwen, waarvan de marxisten lijken te impliceren dat zij niet kunnen concurreren op een gelijk speelveld.

Waarbij opgemerkt moet worden dat de term ‘minderheden’ extreem vals is. In bijna alle blanke landen zijn blanken in hun eigen grootsteden al een minderheid vandaag de dag. Blanken zijn nog 9% van de wereldbevolking en het aantal blanken daalt elke dag. De enige minderheid wiens voortbestaan echt bedreigd wordt, is de blanke minderheid op deze wereld. En de blankenhaat heeft zodanige proporties aangenomen dat zelfs ons voortbestaan ons misgund wordt. De onmiskenbare uitroeiingsoorlog die tegen ons gevoerd wordt, is ons ‘blanke privilege’.

Misschien is diversiteit en multicul niet zo geweldig als ons verteld werd, en kunnen we beter allemaal in ons eigen land blijven. Dan hebben we geen last van elkaar.

Peace ✌️?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Propaganda voor gemengde relaties: Waarom alleen de mannelijke partner zwart mag zijn in het proces

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties