De CEO van Vianex, het grootste farmaceutische bedrijf van Griekenland, wil niet tegen Corona worden ingeënt uit vrees dat zijn DNA zou kunnen worden “verknoeid”. Hij staat hierin niet alleen – voor- en tegenstanders van vaccinatie zijn in een media-controverse verwikkeld, terwijl de Griekse regering reeds verplichte vaccinatie voor de eerste beroepsgroepen heeft ingevoerd.

Dimitris Giannakopoulos is een van de bekendste farmaceutische ondernemers in Griekenland. Hij is de CEO van Vianex, het grootste farmaceutische bedrijf van Griekenland, dat door zijn vader werd opgericht. Vorige week verklaarde Giannakopoulos in een Instagram-post dat hij zich niet zou laten vaccineren tegen COVID-19. Als argumenten noemde hij de extreem korte ontwikkelingstijd van het vaccin en de daaruit voortvloeiende risico’s. Voor hemzelf was er echter iets anders dat de doorslag gaf:

“Veel mensen vragen me of ik gevaccineerd ben en met welk vaccin. Nee, ik ben niet ingeënt en ik zal niet worden ingeënt. Niet omdat ik bang ben voor de bijwerkingen, maar omdat ik mijn DNA niet wil verknoeien.”

Volgens het nieuwsblad Telepolis doelde Giannakopoulos op de mRNA-vaccins. Hij gaf echter geen verdere uitleg.

Het bedrijf van Giannakopoulos, Vianex, is een van de grootste werkgevers in Griekenland, met meer dan 1.000 werknemers. Volgens Telepolis heeft het bedrijf contacten met andere farmaceutische reuzen zoals Merck & Co, Sanofi en Takeda, exporteert het geneesmiddelen naar meer dan 35 landen, waaronder Duitsland, en wordt het door de WHO erkend als een farmaceutisch bedrijf, meldt RT.de.

Naast Vianex bezit Giannakopoulos 50 procent van de aandelen van de producent van voedingssupplementen Superfoods S.A. Dit bedrijf distribueert preparaten voor levensmiddelen en alternatieve geneeswijzen. Giannakopoulos is ook eigenaar van de Panathinaikos A.O. basketbalclub.

Momenteel is er in Griekenland een controverse gaande over het al dan niet vaccineren. Zo raakte de voormalige onderminister van Volksgezondheid Pavlos Polakis van de Syriza-regering in de media in een publieke discussie verwikkeld met longarts en intensive care-arts Theodoros Vasilakopoulos. Terwijl Vasilakopoulos opriep tot uitgebreide privileges voor de gevaccineerden, kwam Polakis naar voren met het argument dat deze een straf waren voor de niet-gevaccineerden en voor mensen die vaccinatie niet konden verdragen.

Volgens Telepolis waren brandweerlieden en reddingswerkers de eerste beroepsgroep in Griekenland waarvoor vaccinatie verplicht werd gesteld. Werknemers moeten gevaccineerd zijn of hun ontslagpapieren krijgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:

[newsletter_form button_label=”Abonneer!”]

[newsletter_field name=”email” label=”Email”]

[/newsletter_form]


Het Coronavirus mRNA “vaccin” is gentherapie

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties