In een radio-interview zei senator Rand Paul dat hij, omdat hij COVID heeft gehad, natuurlijke immuniteit heeft verworven. Sommige wetenschappers zijn het daar niet alleen mee eens, maar waarschuwen ook dat mensen die het virus eerder hebben gehad, het risico lopen door het vaccin te worden aangetast.

Senator Rand Paul zei zondag dat hij zich niet zal laten vaccineren tegen COVID omdat hij de ziekte al had en dus natuurlijke immuniteit heeft verworven.

Tijdens een interview met John Catsimatidis op zijn radioprogramma WABC 770 AM, zei Paul, een arts, dat hij de persoonlijke beslissing nam omdat hij al COVID had gehad, natuurlijke immuniteit heeft verworven en er geen bewijs is om mensen te vaccineren die de ziekte al hebben gehad.

Paul vertelde Catsimatidis:

“Eerlijk gezegd blijkt uit alle onderzoeken dat ik net zo goed immuun ben als de mensen die gevaccineerd zijn. Als mensen over een jaar zeggen: ‘Mensen die de ziekte op natuurlijke wijze hebben opgelopen, worden veel vaker besmet dan mensen die zijn gevaccineerd’, verander ik misschien van mening. Maar totdat ze me bewijs laten zien dat mensen die de infectie al hebben gehad in groten getale sterven of in het ziekenhuis worden opgenomen of erg ziek worden, heb ik gewoon mijn eigen persoonlijke beslissing genomen om me niet te laten vaccineren omdat ik de ziekte al heb gehad en nu natuurlijke immuniteit heb.”

Paul heeft zich kritisch uitgelaten over de COVID-beperkingen en de maskerverplichtingen, waarbij hij Dr. Anthony Fauci, directeur van het U.S. National Institute of Allergy and Infectious Diseases, vaak uitdaagde tijdens hoorzittingen van het Senaatspanel over de COVID-respons.

Paul zei dat zich laten vaccineren een persoonlijke keuze moet zijn en dat niemand gedwongen mag worden zich te laten vaccineren.

“In een vrij land zou je denken dat mensen het idee zouden eren dat ieder individu de medische beslissing zou mogen nemen, dat het geen big brother zou zijn die me komt vertellen wat ik moet doen,” zei Paul.

“Gaan ze me ook vertellen dat ik geen cheeseburger mag eten als lunch? Gaan ze me vertellen dat ik alleen wortels mag eten en mijn calorieën moet beperken?” voegde Paul eraan toe. “Dat zou waarschijnlijk allemaal goed voor me zijn, maar ik denk niet dat big brother me moet vertellen dat ik dat moet doen.”

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) moedigt mensen die COVID hebben gehad aan zich te laten vaccineren omdat “deskundigen nog niet weten hoe lang je beschermd bent tegen opnieuw ziek worden na herstel.”

Paul stelde dat de regering “wakker moet worden” voor het feit dat de “pandemie” bijna voorbij is, wat blijkt uit het sterk dalende aantal gevallen.

“We zijn op weg naar het einde”, zei hij. “Wat hij moet doen is de regering wakker laten worden, ons met rust laten, en vooral onze kinderen met rust laten.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


WEF bedreigt ongevaccineerden: “Haal je Covid-prik of anders…!”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties