Jarenlang heeft San Francisco stilzwijgend drugsmisbruik aangemoedigd met een opmerkelijk soepel beleid, en dat beleid kost nu onbedoeld honderden mensen per jaar het leven. San Francisco hanteert een beleidsbenadering die “schadebeperking” wordt genoemd en die de nadruk legt op “cultureel competente, niet-oordelende behandeling die respect en waardigheid toont voor het individu”.

Vorig jaar stierven 621 mensen in San Francisco aan een overdosis drugs. Om dit in perspectief te plaatsen: 173 mensen stierven aan COVID-19, dat is aangewezen als de belangrijkste volksgezondheidscrisis in de Bay Area.

Maar deze aanpak, zoals die in San Francisco wordt toegepast, is onmenselijk en wreed. Het vernietigt de waardigheid van het leven dat sommigen zouden kunnen hebben met een verstandiger beleid. Niet alleen stijgt het aantal doden door overdoses explosief, ook het drugsmisbruik in San Francisco is toegenomen, en het wordt voor verslaafden steeds moeilijker om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Als je veel tijd doorbrengt in San Francisco, weet je dit, omdat verschillende gebieden in de stad de facto openluchtdrugsbazaars zijn geworden, waar drugsmisbruik en drugverkoop voor iedereen zichtbaar zijn, meldt Hoover. Het schadebeperkingsbeleid breidt het drugsgebruik onder jongeren uit door aan dakloze jongeren “veilig snuiven kits” en “veilig roken kits” te verstrekken voor crackgebruik. Alsof crackgebruik als “veilig” kan worden beschouwd.

Er zijn naar schatting 25.000 drugsgebruikers in San Francisco, wat in ieder geval een te lage schatting is omdat die bijna twee jaar oud is. Dit is meer dan 50% meer dan de middelbare school bevolking van San Francisco en komt neer op ongeveer 522 druggebruikers per stadsblok. Helaas vinden er elke dag duizenden menselijke tragedies plaats, waarbij degenen die drugs gebruiken worden gedood en het leven van degenen die het dagelijks zien, waaronder veel kinderen, voor altijd wordt beïnvloed.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


75 Zuid-Amerikaanse immigranten gearresteerd: ze sneden honden in stukken om drugs in te smokkelen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties