Ook in Frankrijk is de politie zich niet bepaald subtiel als het gaat om de brute en volstrekt disproportionele handhaving van de griep-uitgaansverboden tegen de eigen bevolking (om nog maar te zwijgen van het brute optreden tegen de Gele Vesten protesten).

Terwijl in de islamitische banlieues niet meer wordt gepatrouilleerd uit vrees voor migrantengeweld en anarchie, rukt de politie tegen de autochtone Fransen zwaar bewapend en met massale mankracht uit.

Griepvirus arriveert met sluitingstijd

In Frankrijk geldt naast een quasi-permanente lockdown ook een avondklok van 21.00 tot 06.00 uur. Wie dan nog zonder geldige reden op straat wordt “betrapt”, moet rekening houden met soms draconische straffen, meldt Unser Mittel Europa. Het griepvirus is blijkbaar vooral ‘s nachts actief in grote delen van Europa…

Aangezien bij zomers weer echter maar weinig Fransen zich iets van de avondklok aantrekken, rukt de politie in veel steden zonder omhaal uit om de burgers uit parken, restaurants en cafés te verjagen. Een video illustreert de absurditeit en het gevaar van de huidige griep-dictatuur. Gasten van een café worden bedreigd door tientallen gemaskerde politieagenten met machinegeweren (!) en gesommeerd onmiddellijk te vertrekken vanwege de griep-avondklok. Ook bierdrinkers op straat worden lastig gevallen.

https://twitter.com/Hausfrau4ever/status/1396222994796761089


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:

[newsletter_form button_label=”Abonneer!”]

[newsletter_field name=”email” label=”Email”]

[/newsletter_form]


Fransen in Parijs starten stedelijke guerrillaoorlog tegen door Macron geïmporteerde cracknegers in de wijk Stalingrad

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties