Wij zijn van mening dat zelfs niet een handvol kinderen in gevaar mag worden gebracht door massale vaccinatie tegen een ziekte die voor hen niet gevaarlijk is.

93 artsen hebben een gezamenlijke protestbrief ondertekend waarin ze oproepen om af te zien van het toedienen van Covid-19 vaccins aan kinderen.

In een brief, waarvan de inhoud Channel 12 bereikte, die vanmorgen werd ingediend, legden de artsen uit dat “op dit moment kinderen gevaccineerd zouden moeten worden”, en baseerden de oproep op “de volgende waarden – de waarde van voorzichtigheid, de waarde van nederigheid”, evenals het begrip dat “haast des duivels is.” Zij noemden ook “de erkenning dat we niet alles begrijpen over het virus en het vaccin ertegen,” en “het eerste gebod van de geneeskunde – ‘Eerst geen schade berokkenen’.”

De brief bevat de handtekeningen van Dr. Amir Shachar, directeur van de spoedeisende hulp van het Laniado Ziekenhuis, Dr. Yoav Yehezkeli, een expert in interne geneeskunde en docent aan de Universiteit van Tel Aviv, en Dr. Avi Mizrahi, directeur van de intensive care afdeling van het Kaplan Ziekenhuis, meldt Israel National News.

De artsen richtten de brief “aan de chefs van het Ministerie van Volksgezondheid, aan onze collega-artsen in het hele land, en aan het hele publiek”.

Zij merkten op dat “de steeds meer heersende mening binnen de wetenschappelijke gemeenschap is dat het vaccin niet kan leiden tot kudde-immuniteit, daarom is er momenteel geen ‘altruïstische’ rechtvaardiging voor het vaccineren van kinderen om risicogroepen te beschermen”.

Zij voegden eraan toe dat het zelfs vandaag nog onduidelijk is of het vaccin de verspreiding van het virus voorkomt en hoe lang het bescherming biedt, en merkten op dat nieuwe varianten “die resistenter kunnen zijn tegen vaccinatie, voortdurend opduiken”.

Wij zijn van mening dat zelfs een handvol kinderen niet in gevaar mag worden gebracht door massale vaccinatie tegen een ziekte die voor hen niet gevaarlijk is,” schreven zij. “Bovendien kan niet worden uitgesloten dat het vaccin op lange termijn nadelige gevolgen heeft die op dit moment nog niet zijn ontdekt, onder meer voor de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid. Kinderen moeten snel weer hun routine kunnen oppakken; de vele tests en isolatiecycli moeten worden stopgezet, en in de publieke sfeer mag geen scheiding worden aangebracht tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Vaccinatie van risicopopulaties moet worden toegestaan, en onder de vrijwel volledige vaccinatie van deze populatie – is het mogelijk om terug te keren naar volledige routine (met periodieke aanpassingen), zelfs in de aanwezigheid van het COVID-19-virus”.

Zij wijdden een apart deel van de brief aan het feit dat er nog steeds geen volledig beeld is van ernstige en zeldzame effecten van het vaccin, doordat veel gevaccineerden die bijwerkingen ondervonden, dit niet hebben gemeld. “Daarom vrezen wij dat er op dit moment sprake is van onderrapportage van bijwerkingen. Bovendien zal een oorzakelijk verband tussen de gebeurtenissen – als dat er al is – pas te zijner tijd aan het licht komen, naarmate meer en meer gebeurtenissen van een bepaald type zich opstapelen. Als er bijvoorbeeld een ernstig gezondheidsvoorval optreedt bij 12 jongeren per jaar in Israël (d.w.z. gemiddeld 1 per maand), terwijl het vaccin dit ernstige voorval ook niet vaak veroorzaakt, zal het vele maanden duren voordat duidelijk wordt dat er een toename is in de incidentie van het voorval, en dat er een verband is tussen het vaccin en het optreden ervan.”

“Haast u niet om kinderen te vaccineren zolang het volledige plaatje nog niet duidelijk is. Corona brengt kinderen niet in gevaar, en de eerste regel in de geneeskunde is ‘eerst geen schade toebrengen’. Het volledige plaatje wordt pas over vele maanden, en mogelijk jaren, verwacht. Bovendien moet worden gewacht op dergelijke documentatie, niet alleen van Israëlische gegevens, maar van wereldwijde gegevens. In dit verband is het goed eraan toe te voegen dat “black box warnings” – waarschuwingen voor ernstige of levensbedreigende bijwerkingen – zich maanden en jaren na de goedkeuring van een geneesmiddel opstapelen, omdat ernstige maar zeldzame vergiftigingen natuurlijk pas na verloop van tijd optreden.”

Tegen de achtergrond van de ramingen van een derde dosis die volwassenen zullen moeten krijgen, schreven zij dat “wij van mening zijn dat het niet passend is om het ongemak van vaccinatie op te leggen aan de pediatrische populatie, waar het coronavirus niet gevaarlijk is, vooral in dit stadium” wanneer de “efficiëntie van het vaccin op de lange termijn helemaal niet duidelijk is”. Volgens hen is “de kindergeneeskunde in Israël een van de beste in de wereld, en de intensive care voor kinderen – boven alles. Het is uiterst zeldzaam dat een kind overlijdt aan een virale ziekte, en dit kan helaas gebeuren als gevolg van verschillende soorten virussen. Wij vinden het niet juist om het privé-leven en het volksgezondheidsbeleid te sturen vanuit een voortdurende angst voor een virale ziekte die zeer zelden het leven van onze kinderen kan schaden.”

“Gezien het feit dat de vaccinatie van de kwetsbare bevolking het aantal ziekenhuisopnames en het sterftecijfer ten gevolge van Covid vermindert – zijn wij van mening dat de negatieve gevolgen van het virus veel kleiner zullen zijn wanneer de meerderheid van de risicopopulatie wordt gevaccineerd, zoals in het land het geval begint te lijken, en dit zonder de noodzaak om kinderen te vaccineren,” legden zij uit.

“Wij zijn van mening dat onze kinderen onmiddellijk moeten kunnen terugkeren naar de routine van hun gezegende leven, en niet moeten worden ingeënt tegen Covid-19,” besloten de artsen de gezamenlijke brief. “Asymptomatische kindertesten, die geen klinische betekenis hebben maar wijdverspreide indirecte schade veroorzaken, en de massa-isolatiecycli in opvoedingskaders, moeten onmiddellijk worden stopgezet. Het publiek moet duidelijk worden gemaakt dat zelfs gevaccineerden besmet kunnen zijn en besmet kunnen raken, en dat voor iedereen dezelfde gedragsregels gelden, onafhankelijk van de vaccinatiestatus. We moeten ophouden met de beschuldigende vinger te wijzen naar de niet-gevaccineerden, en we moeten ophouden met het schenden van de rechten van het individu. We moeten onmiddellijk stoppen met alle vormen van uitsluiting en scheiding tussen mensen in de publieke sfeer.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties