Op dinsdag 18 mei ging bovenstaande afbeelding viraal op de sociale media. Daarop kunt u aan de kleuren zien welke Amerikaanse staten worden geregeerd door linkse “Democraten” (= blauw) of door conservatieve “Republikeinen” (= rood). Alle andere bevindingen zijn zeer interessant. Omdat in de meeste Republikeinse staten, de Corona maatregelen zijn afgelopen. Zoals we al wisten van enkele voorbeelden zoals Florida, met groot succes. De economie doet het daar beter, en het dodental geeft geen reden tot bezorgdheid.

Om te beginnen is het veel werk om de maatregelen in een land van 50 staten te documenteren, en ze kunnen dagelijks veranderen. Wie bijvoorbeeld de huidige voorschriften inzake gezichtsmaskers wil nagaan, kan dat momenteel doen op de site AARP.ORG. We hebben de gegevens van de kaart steekproefsgewijs gecontroleerd en heel weinig fouten gevonden, meldt Report24. Het is ook mogelijk om dit te controleren via de Covid-19 policy tracker page, hoewel u altijd de datum op alle informatie moet controleren.

Republikeinse staten redden het grotendeels zonder covidmaatregelen

Terug naar de “virale kaart.” Pictogrammen met doorgestreepte gezichtsmaskers betekenen dat de meeste Corona-maatregelen in die staat zijn afgelopen. Het is echter mogelijk dat er nog steeds “vriendelijke aanbevelingen” van de autoriteiten zijn om afstand te houden en maskers te dragen. De doorgestreepte spuit betekent dat het strafbaar is om sociale participatie afhankelijk te maken van mRNA experimentele vaccinatie. Niet-ingeënte personen mogen in deze staten niet worden gediscrimineerd.

Grote economische voordelen met vroege opening

Zeker is dat de staten die tijdig besloten hebben de Covid-maatregelen te versoepelen, nu een sterk economisch voordeel hebben ten opzichte van andere staten. Bijvoorbeeld, Paul Davidson rapporteert hierover voor USA Today. Het artikel levert het bewijs van een “economische turbo” voor vijftien staten die hun bedrijven en ondernemingen vooral vroeg openstelden. Voor een directe visuele vergelijking hebben wij de grafiek op deze bladzijde onderaan deze paragraaf opgenomen. De “economische turbo staten” zijn allemaal, zonder uitzondering, republikeins.

Meer covid sterfgevallen in linkse staten?

De statistiekensite Statista houdt een lijst bij van vermeende sterfgevallen door covid per 100.000 inwoners per Amerikaanse staat. “Vermeende” omdat er volgens ons nooit uniforme, transparante criteria zijn geweest voor het wereldwijd melden van sterfgevallen – waardoor er veel ruimte voor fraude en verkeerde meldingen is. In de VS ging dit zo ver dat er zelfs geen laboratoriumresultaat nodig was om een “coronadood” vast te stellen, de loutere “veronderstelling” was voldoende. Bovendien is de officiële verklaring van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (CDC) dat 94 procent van degenen die met Covid zijn gestorven, andere reeds bestaande aandoeningen hadden, zodat een melding van “dood door Covid-19” altijd met een korreltje zout moet worden genomen.

Onze “Top 10” hieronder geeft geen duidelijk beeld. Democratische en Republikeinse staten houden elkaar in evenwicht, maar voor een nauwkeuriger analyse zou men rekening moeten houden met hun respectieve bevolkingsaantallen. Geïnteresseerde economen zouden zich uitgenodigd moeten voelen om een gedetailleerde analyse te verstrekken, aangezien de wereld zeer geïnteresseerd is in deze vergelijkende gegevens.

De top 10
New Jersey (Democraten) 292
New York (Democraten) 272
Massachusetts (Republikeinen) 258
Rhode Island (Democraten) 255
Mississippi (Republikeins) 244
Arizona (Republikeinen) 240
Connecticut (Democraten) 229
Louisiana (Democraten) 225
South Dakota (Republikeins) 225
Alabama (Republikeinen) 225

Update:

Deze twitterdraad bevestigt bovenstaande:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand – Product van hysterie en angstzaaierij

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties