Binnen een straal van 300 kilometer is niemand te zien maar ze heeft wel een mondkapje op

Zogenaamd om democratie te brengen in de ‘dictatuur’ die zojuist een terrorist gearresteerd heeft. Het houdt niet op te verbazen hoe de EU elke keer weer het uitvoerende schoothondje is voor Amerikaanse belangen.

Het heeft er natuurlijk niks mee te maken dat de EU een CIA-project was. De VS gooit bommen, en de EU denkt regime-change te kunnen ‘kopen’. Het moet een grap zijn nadat de FED en de ECB elke waarde die geld nog had om zeep geholpen hebben door als een malle geld te printen sinds de zelf gefabriceerde ‘Corona-crisis’.

De EU volgt weer het Oekraïne scenario, waar Hans van Baalen, die nu brandt in de hel, en Guy Verhofstadt, die helaas nog onder ons is, opriepen tot een staatsgreep namens de EU, wel- of niet beseffend dat ze daarmee niet Europa dienden maar de VS. De Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland, riep destijds letterlijk: Fuck the EU.

Fuck the EU ja, want weer laat de dictatuur zich voor het karretje van de buitenlandse politiek van de VS spannen. Oekraïne was een zodanig succes, permanente burgeroorlog en tienduizenden doden die bij de miljoenen andere door de VS veroorzaakte doden opgeteld kunnen worden, dat dat recept kennelijk in Wit-Rusland herhaald moet worden.

Wanneer had u voor het laatst last van Wit-Rusland vraag ik u?

Nee, ik kan het me ook niet herinneren.

Het doel is duidelijk; Wit-Rusland moet, net als Oekraïne, losgeweekt worden uit de Russische invloedssfeer. Vanuit Europees perspectief gezien is het stupide. Rusland zou onze belangrijkste grondstoffen- en energieleverancier kunnen zijn, maar de VS verplichten ons onze energie te kopen bij hun Arabische bondgenoten Saoedi-Barbarije en Qatar. Dat zijn niet onze vrienden. Amerikaanse belangen zijn niet onze belangen.

Als de EU, zelf een dictatuur, begint te jammeren over andere dictaturen, kun je alleen maar hard lachen. Wegstemmen gaat niet, je bent dan ook een rund als je stemt, maar misschien kunnen we ze weglachen.

Volgens Russische media, Vesti.ru, Pravda, werkte Roman Protasevich samen met het Azov-bataljon in Oekraïne. En Eric van de Beek heeft de mooiste foto gevonden:

https://twitter.com/beek38/status/1397108198386159616

Gerelateerd:

Wie is de door Wit-Rusland gearresteerde ‘oppositie-activist’ Roman Protasevich?

Wit-Rusland-Ryanair vliegtuig zaak is schandalig? Amerika en zijn Europese bondgenoten schiepen precedent toen ze Snowden probeerden te pakken

Wit-Rusland arresteert een Amerikaanse terrorist – Kartelmedia geschokt, EU woest


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Wit-Rusland arresteert een Amerikaanse terrorist – Kartelmedia geschokt, EU woest

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
1 jaar geleden

De EU en Rutte spreken over mensenrechten? Terwijl zij zelf die aan hun laars lappen en allerlei dwangmaatregelen opleggen aan de Europese bevolkingen. Maar als zij aan Wit Rusland komen, komen zij ook aan Rusland. Tevens kan Wit Rusland nu ook de wisseltruc boycotten, om EU goederen niet meer om te labelen, zodat deze goederen toch Rusland ingevoerd kunnen worden. Daarmee schiet de EU weer in zijn eigen voet.