Wuhan laboratorium

Drie onderzoekers van het Virology Institute in Wuhan – die experimenteren met verschillende coronavirussen en deze aanpassen – werden al in november 2019 ziek met covid-19-achtige symptomen, toont een Amerikaans inlichtingenrapport dat de Wall Street Journal tegenkwam.

Al vroeg in de coronapandemie ontstond het vermoeden dat het coronavirus mogelijk in een laboratorium in Wuhan is ontstaan ​​en van daaruit is verspreid.

Bij het virologie-instituut van Wuhan, dat vlakbij de vleesmarkt ligt waar de verspreiding van infectie zou zijn begonnen, hebben de onderzoekers eerder geëxperimenteerd met coronavirus.

De VS en China hebben al lang een onderzoekssamenwerking op het gebied van coronavirus, en in het Chinese laboratorium worden zogenaamde gain of function studies uitgevoerd, wat betekent dat de besmettelijkheid van een virus kunstmatig wordt verhoogd om ermee te kunnen experimenteren. Er zijn eerdere gevallen waarin virussen uit dergelijke laboratoria zijn gelekt.

Vorig jaar onderzocht de Noorse viroloog Birger Sørensen het spike-eiwit van het nieuwe coronavirus en kwam tot de conclusie dat het virus niet van nature kon zijn ontstaan.

“Ik ben er vast van overtuigd dat het per ongeluk is verspreid. De Amerikaanse autoriteiten hebben in 2018 een inspectie uitgevoerd in Wuhan toen het werd beschreven als een rijstlaboratorium”, vertelde Sørensen toen.

De vermoedens dat het virus in een laboratorium is gecreëerd, worden door de media echter consequent gepresenteerd als een complottheorie met mogelijke “racistische” motieven.

Maar nu is de Wall Street Journal een Amerikaans inlichtingenrapport tegengekomen van 15 januari, net voor de presidentwisseling in de Verenigde Staten, meldt Fria Tider. Volgens het rapport werden verschillende onderzoekers van het Instituut voor Virologie in Wuhan in november 2019 ziek “met symptomen die kunnen worden veroorzaakt door zowel covid-19 als gewone seizoensgriep”. Ze moeten zo ziek zijn geworden dat ze zorg moesten zoeken in het ziekenhuis.

Zaterdag werd in de Amerikaanse media ook gemeld dat zelfs de Amerikaanse coronagoeroe Anthony Fauci twijfels uitsprak of het virus echt op een natuurlijke manier is ontstaan.

Ik ben niet overtuigd. Ik denk dat we moeten blijven onderzoeken wat er in China is gebeurd totdat we weten wat er is gebeurd, zei hij tijdens een evenement eerder in mei.

China heeft consequent alle aantijgingen afgewezen dat het virus uit een laboratorium kwam. Volgens de officiële Chinese versie werd het eerste besmettingsgeval ontdekt op 8 december 2019. De WHO wees in een vroeg rapport echter al op 92 vermoedelijke besmettingsgevallen uit oktober en november.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Doomlord Fauci financierde gruwelijke wetenschappelijke experimenten waarbij de hoofdhuid van geaborteerde foetussen op ratten getransplanteerd werd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties