Dr. Reiner Fuellmich

Veel mensen hebben hun hoop gevestigd op de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich om ons te redden uit de klauwen van de grote bedrijven en het Wereld Economisch Forum. We bevinden ons in een soort derde-wereldoorlog waarin de middenklasse wordt vernietigd en kleine en middelgrote ondernemingen worden overgenomen door reuzen als Amazon.

Ze werken hier al meer dan 10 jaar aan, zei Fuellmich enkele dagen geleden in een gesprek met de Engelse schrijver en journalist James Delingpole.

Over twee tot drie weken, zullen er grote dingen gebeuren

“Zeer grote processen gaan over een paar weken van start,” zei Fuellmich, die het gemunt heeft op de Duitse viroloog Christian Drosten, die de PCR-test voor Corona ontwikkelde, en Lothar Wieler, voorzitter van het Robert Koch Instituut, en anderen. “Ze zijn makkelijk te vangen.” Hij heeft ook van Amerikaanse vrienden gehoord dat “ze achter Fauci aan gaan.” “Hij kan ontslagen worden,” zegt hij.

“In twee tot drie weken gebeuren er grote dingen op drie verschillende continenten,” benadrukte Fuellmich, die samenwerkt met zo’n 200 tot 300 andere advocaten. “Dan zullen we zien of het rechtssysteem nog bestaat of dat het al volledig is overgenomen door de andere kant, wat volgens mij niet het geval is.”

Je zult daar niets over lezen in de media

Twee voormalige WHO-medewerkers getuigden voor Fuellmich dat farmaceutische bedrijven de WHO onder druk zetten om in januari 2020 een internationale gezondheidscrisis uit te roepen. Dit was nodig opdat de experimentele “gentherapievaccins” – zouden kunnen worden goedgekeurd voor noodgebruik.

Het vaccin maakt deel uit van plannen van het World Economic Forumde Grote Reset – en de Bill & Melinda Gates Foundation om de wereldbevolking uit te dunnen, aldus de advocaat. “Daarover lees je niets in de media, omdat Klaus Schwab en Bill Gates veel geld in mediabedrijven hebben geïnvesteerd,” zei hij.

“Alle mensen die zijn gevaccineerd hadden vooraf moeten worden geïnformeerd dat het hier niet om een vaccin gaat maar om een experimentele gentherapie – zoiets is er nog nooit geweest – en dat er geen ondersteunend medisch onderzoek is. Dit is een experiment. De mensen die eraan deelnemen zijn niet op de hoogte gebracht. Het zijn proefkonijnen.”

“Iedereen die hierbij betrokken is – inclusief de artsen die deze “vaccinaties” uitvoeren, de mensen die de zaak runnen, de mensen die ervan profiteren, en de regeringen die mensen aanmoedigen zich te laten vaccineren – is verantwoordelijk. Dit zijn echt misdaden tegen de menselijkheid. Ik denk dat we een internationaal hof van onderzoek nodig hebben om deze puinhoop op te ruimen.” Fuellmich zal over twee tot drie weken meer te zeggen hebben, bericht Uncut-News.

“Dit is erger dan wat er in het Derde Rijk gebeurde. We moeten iets doen, want de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, kennen geen empathie en zijn uiterst gevaarlijk. Ze geven alleen om geld en macht.”

Fuellmich is hoopvol: “We zullen ze krijgen!”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Dr. Reiner Fuellmich: We hebben het bewijs

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
1 jaar geleden

Erger dan er in het derde rijk gebeurde? Kijk Europa the last battle.

Arjsto Jager
Arjsto Jager
1 jaar geleden

geweldig!

Arjsto Jager
Arjsto Jager
1 jaar geleden

ga zo door