Trouw meldt dat het Europese coronapaspoort meer medische gegevens toont bij het scannen dan Nederland had gewild, volgens het ministerie van VWS. Wat natuurlijk een aparte leugen is.

Als ‘Nederland’ dat niet had gewild dan had ‘Nederland’ dat gestopt. Maar ‘Nederland’ heeft het niet gestopt. ‘Nederland’ heeft niet eens geprobeerd het te stoppen. ‘Nederland’ heeft ook niet eens geprobeerd ons zo goedkoop mogelijk te verkopen. ‘Nederland’ heeft ons gratis weggegeven. Omdat het gewetenloze tuig dat de macht gegrepen heeft in dit land niet in dienst is van het volk, maar in dienst van een kongsi van multinationals, globalisten, een internationaal opererende dievenbende die tot doel heeft de hele mensheid tot slaaf te maken.

Het zijn elke keer dezelfde doodvermoeiende rotsmoezen die deze criminelen onder leiding van Rutte ophangen. ‘Nee hoor, we willen echt niet meer EU, we onderhandelen keihard in Brussel’: En we krijgen meer EU. ‘We doen er alles aan om de massa-immigratie te stoppen’: En we krijgen meer massa-immigratie. ‘De Rutte deal met Turkije heeft de invasie gestopt’: De invasie gaat onverminderd door en daarbovenop zijn we miljarden kwijt aan Erdogan, naast dat we de jihadistische koppensnellers in Syrië financieren die de ‘vluchtelingen’ deze kant uitjagen.

We riepen het al een jaar maar werden weggezet als wappies, complotdenkers die geloven in samenzweringstheorieën.

Keer op keer op keer blijken we echter gelijk te hebben.

Nu laat het ministerie van VWS via Trouw weten dat ze het niet zo bedoeld hadden. Het is volkomen ongeloofwaardig. Waarom zeggen ze dat? Omdat ze de schuld niet willen krijgen? Als je de schuld niet wilt krijgen, moet je de misdaad niet begaan. En een misdaad is het. Het is een misdaad om alle gegevens van alle Nederlanders op straat te gooien. Alle gegevens ja, want nu zou het zogenaamd om ‘alleen maar medische gegevens’ gaan, maar er is al lang bekend dat de bedoeling is dat al je gegevens er aan vastgeknoopt worden.

In Oostenrijk voorziet het Groene Paspoort in de koppeling van actuele en historische gegevens over het arbeidsleven, het inkomensniveau, eventuele werkloosheid, het opleidingsniveau en het ziekteverzuim van alle gevaccineerde en herstelde personen, berichtte Dissident gisteren. Dat is datzelfde EU paspoort. En in Groot-Brittannië bevat de app nu oa. “Gegevens over geestelijke gezondheid, levensstijl, etnische afkomst, biometrische gegevens en vermeend crimineel gedrag”.

In de Sovjet-Unie werden politieke tegenstanders geestelijk ongezond verklaard en in psychiatrische instellingen gestopt om heropgevoed te worden, in andere landen worden politieke tegenstanders als criminelen bestempeld. Groot-Brittannië heeft de vreedzame journalist Julian Assange als een crimineel opgesloten omdat hij de misdaden van het wereldwijde misdaadsyndicaat bekend maakte.

En maak je geen illusies dat het bij ons anders zou zijn omdat Groot-Brittannië niet meer in de EU zit. Deze directieven komen van machtiger instellingen, de EU en nationale regeringen zijn slechts de uitvoerders.

Het hele doel om deze griep tot een pandemie te verklaren was om ons tot een Digi2020, een Chinese sociale kredietscore, een vaccinatiepaspoort te kunnen verplichten, nadat we gevaccineerd zijn met God weet wat. Daarom werden ongevaarlijke, goedkope, werkende medicijnen verboden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


U wordt verplicht gevaccineerd – Rutte is akkoord met vaccinatiepaspoort

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
1 jaar geleden

Op 05-05-2021 zijn de mensenrechten wereldwijd weer van kracht. Dus iedereen die de vaccinatie paspoorten invoert en/of er naar vragen om daar privéleges eraan te binden zijn in overtreding en kunnen strafrechtelijk vervolg worden. Laat je niet in de hoek drukken en maak ze dat ook duidelijk, dat niet jij maar zij in overtreding zijn met de mensenrechten. Want echt niemand staat boven de mensenrechten. Lees de 30 artikelen van de universele mensenrechten. Zo zijn alle regeringen, bedrijven of instellingen die corona vaccins direct of indirect verplichten strafbaar. Zo ook zijn mondkapjes niet meer verplicht, omdat deze in strijd zijn met de mensenrechten.

Jetze47
Jetze47
1 jaar geleden

Beste Qvic,
De marionetten van het kwaad lappen elke regel uit de grondwet aan hun laars.
Mensen rechten bestaan niet voor dat tuig zij maken hun eigen rechten wat hun het beste uitkomt, slaven rechten cq slaven hebben geen rechten die zijn eigendom van dat schorem!