Haha. Koekje van eigen deeg. Westerse media omschrijven de arrestant Roman Protasevich als een journalist, maar hij is net zomin een journalist als Bellingcat een journalistencollectief is, of dat The White Helmets hulpverleners waren.

Het zijn geopolitieke pionnen in dienst van de Yanks, MI6 en de Mossad. Sinds de demente Biden geïnstalleerd is door zijn handlers klinken de oorlogsdrums weer. Het vuur in Oekraïne dat gedoofd was onder Trump wordt weer opgestookt en ook Wit-Rusland ligt weer in het vizier. EU, NAVO, VS-horige journalisten lijken niet te begrijpen dat een oorlog op ons continent NOOIT in ons voordeel kan zijn.

Algemeen secretaris van de NVJ, Thomas Bruning, zei niks toen Julian Assange gearresteerd werd en beseft niet dat als hij de oorlog wil verklaren aan Wit-Rusland dat Poetin dan iets meer dan meekijkt.

De Volkskrant en Trouw, eind jaren ’70 nog fanatieke tegenstanders van Amerikaanse regime-change in Midden- en Zuid-Amerika, schreeuwen ook hun verontwaardiging uit dat Wit-Rusland niet gediend is van regime-change.

Is er ooit een land, of de wereld, beter geworden van Amerikaanse regime-change? En sinds wanneer verdedigen voorheen ‘linkse’ media dat? En waarom moeten wij ons bemoeien met wat Wit-Rusland doet?

Wit-Rusland weigert zich te conformeren aan de globalistische wereldorde, het heeft absolute poep aan de CoronaHoax. Het is 100% Blank en heeft nul last van immigratie. Wit-Rusland is (bijna) een ideaal land. Het is alleen jammer dat het beweert een democratie te zijn. Dat is een onnodige knieval, en elke capitulatie is er één teveel. Democratie heeft in ons deel van de wereld inmiddels genoeg bewezen niet democratisch te zijn en slechts een vehikel voor kwaadwilligen om hun agenda door te voeren. Het is een truc.

Dat zal een doorn in het oog zijn van de degenerate ‘progressieve’ journalisten, die liever homofiele drugsgebruikende transgendernegers in het Elysee van de globalist Macron zien.

Roman Protasevich is de redacteur van Belamova, een Telegram-kanaal dat vorig jaar werd opgericht door Igor Losik, een adviseur voor het door de VS gecontroleerde Radio Free Europe dat in 1949 opgericht werd door de CIA. Protasevich werkte eerder zelf rechtstreeks voor het door Washington gefinancierde propagandavehikel, dat de doelstellingen van het buitenlands beleid van de VS in Oost- en Centraal-Europa ondersteunt.

Het is misschien niet helemaal netjes van Wit-Rusland, maar is het destabiliseren van onafhankelijke landen en daar regime-change willen bewerkstelligen dat wel? Het antwoord is duidelijk. Bovendien is de VS er ook niet vies van om oppositieleiders van bevriende regimes te ontvoeren en uit te leveren.

Niemand in Europa heeft last van wat Wit-Rusland doet, Wit-Rusland bemoeit zich in tegenstelling tot de VS niet met zijn buurlanden, maar onze zogenaamde bondgenoot de VS, is bereid om er oorlog om te voeren omdat het één van de laatste Russische bufferzones is.

Er is alleen een klein probleempje. Het zou de zoveelste keer zijn dat de VS op ons continent oorlog voert. En dat heeft in het verleden tot tientallen miljoenen doden geleid en onderlinge vrede tussen Europese broedervolken onmogelijk gemaakt. Me dunkt dat de VS genoeg problemen heeft op het eigen grondgebied.

Los je eigen problemen op, en stort ons niet in de zoveelste oorlog. Wegwezen, Yank!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Genocide in de Oriënt: Het Westen vermoordt 329 mensen per dag in het Midden-Oosten – al 27 jaar lang

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
1 jaar geleden

Koekje van eigen deeg, prima dacht ik meteen aan toen ik het nieuws hoorde, gelijk de zionistische/gereformeerde kliek van pres Biden in de gordijnen gejaagd, meteen boycot en uitsluiting van Belarus. Aleksandr Loekasjenko lag ook dwars tegen de omkoop poging van het westen om óók in Belarus Convid 19 lockdowns in te voeren, resultaat kudde immuniteit, wanneer wordt het Geopolitieke westen op zijn plaats gezet als politiek correcte misdadigers.

Paul
Paul
1 jaar geleden

Ik wil graag politiek asiel aanvragen in wit Rusland
Kan iemand mij helpen
Europa is kapot

Von
Von
1 jaar geleden

De MSM in het westen of de VS en zijn vazallen (NAVO en de EU) zijn erg stil wanneer het om Assange gaat die nog steeds achter de tralies zit omdat die de misdaden van het Amerikaanse regime heeft geopenbaard.