De regering van Pedro Sanchez heeft haar plan “2050” voor Spanje gepresenteerd, dat gebaseerd is op de eisen van tycoon Bill Gates en de “geboden” van de Agenda van Davos en de Great Reset die door de voorzitter van het Economisch Wereldforum, Klaus Schwab, in het leven is geroepen.

Het 700 bladzijden tellende document is een bijbel van langetermijn doelstellingen, waaronder verhoging van de overheidsuitgaven, verhoging van de belastingen en invoering van nieuwe ecotaksen onder het mom van de zorg voor de menselijke gezondheid, meldt LibreMercado. Een van de tientallen maatregelen die als “veerkrachtig en duurzaam” worden gepresenteerd, is de maatregel om de vleesconsumptie tegen 2050 te verminderen.

Zoals Libre Mercado had voorspeld, had Bill Gates in februari jongstleden de rijke landen opgeroepen om via nieuwe wetten in te grijpen in de vleesmarkt. “Veehouderijen produceren methaangassen en hebben een schadelijke invloed op de klimaatverandering”, aldus de Microsoft-oprichter. Achter deze wetenschappelijk weerlegde theorie gaan echter de economische belangen schuil van de miljardair en zijn vele collega’s van techbedrijven, die enorme investeringen hebben gedaan in de productie van nepvlees. En aangezien er geen vraag is naar hun product, hebben zij geen andere keuze dan het aan het publiek op te dringen met de hulp van hun regeringen, die dan regels zullen uitvaardigen ten gunste van de techno-groene lobby. Hoe? Door consumptie te bestraffen met belastingen en nog meer belastingen, totdat de veeteeltsector erdoor wordt verstikt.

Het Spaanse Plan 2050 probeert dan ook te doen voorkomen dat het opgeven van vlees een goed idee is – uiteraard omwille van de gezondheid: “Deze vermindering van bepaalde consumptiegoederen zal niet leiden tot een verslechtering van de levensomstandigheden of het welzijn van de burgers. In feite, zal het ze waarschijnlijk helpen verbeteren. Uit tal van studies blijkt dat de vleesconsumptie van de Spaanse bevolking twee tot vijf keer hoger ligt dan aanbevolen, dat 55% zijn gsm vervangt wanneer de vorige nog werkte en dat het energieverbruik veel hoger ligt dan nodig is”, luidt een van de paragrafen van het verslag 2050.

“Great Reset”: Het World Economic Forum vertelt het publiek om te beginnen met het eten van onkruid, insecten en rioolwater

Het punt is dat het eten van een kunstmatig broodje biefstuk niet langer een optie zal zijn, maar een verplichting vanuit Brussel. De regulering van de vleesmarkt zal nefaste gevolgen hebben: entrecote bijvoorbeeld zal exponentieel in prijs stijgen en een delicatesse worden die alleen nog is weggelegd voor de elites van Davos en de rijkere klassen.

Dit plan is echter in overeenstemming met de “nieuwe maatregelen op het gebied van milieu en duurzame voeding die door de Europese Commissie (EC) zijn goedgekeurd. Er zij aan herinnerd dat de EU op 5 mei vorig jaar gedroogde meelwormen als nieuw voedingsmiddel heeft erkend en het in de handel brengen ervan in de Europese Unie heeft goedgekeurd. Volgens de eurobureaucraten zijn de wormen een belangrijke bron van eiwitten en zullen zij dienen om “de overgang naar een duurzamer voedselsysteem te ondersteunen”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Eet insecten: EU keurt meelwormen goed voor menselijke consumptie om het milieu te redden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties