In de nasleep van de George Floyd rellen is het aantal moorden in de VS in 2020 ten opzichte van 2019 met 40% gestegen. Het door de anti-blanke globalisten geïnstalleerde Biden-regime wijt het aan ‘White Supremacy’, omdat alles de schuld is van blanken.

‘Je hoort dit niet te weten, maar in 2019 was 55,9 procent van de bekende daders van moorden zwart’, meldt Steve Tailer. ‘En zwarten zijn traditioneel verantwoordelijk voor een iets groter deel van de vuurwapenmoorden dan van het totale aantal moorden, vanwege hun culturele voorliefde om in massa’s feestvierders te schieten in de richting van die kerel die hen beledigde’. Slechts 13% van de Amerikaanse bevolking is Afro-Amerikaans.

Met de voortdurende campagne tegen de politie, en nu het blanke agenten duidelijk gemaakt is dat ze net als Derek Chauvin levenslang kunnen krijgen als ze de wet handhaven, ligt het voor de hand dat de politie zich volledig terug zal trekken uit de zwarte wijken.

Back-up:

Het is het recept voor een ramp. En terwijl de aftakelende wereldmacht zichzelf van binnenuit sloopt, reageert het steeds agressiever op vermeende buitenlandse vijanden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Minneapolis: Sinds de BLM rellen is carjacking met 537% toegenomen – Politici willen het politiebudget nog verder verlagen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties