Dit is meer dan afschuwelijk. Via subsidies van de NIAID, hielp Dr. Fauci experimenten financieren waarbij wetenschappers scalpen afsneden van de hoofden van 5 maanden oude geaborteerde baby’s en deze op laboratoriumratten transplanteerden.

Openbaar beschikbare informatie toont aan dat de Universiteit van Pittsburgh onderdak biedt aan enkele van de meest barbaarse experimenten die worden uitgevoerd op geaborteerde menselijke baby’s, waaronder het scalperen van 5 maanden oude geaborteerde foetussen om op laboratoriumratten te naaien, het exporteren van foetale nieren door het hele land, en het doden van levend ter wereld gebrachte baby’s voor lever oogst – gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetalers via de National Institutes of Health, en in het bijzonder het NIAID-kantoor van Dr. Anthony Fauci, aldus het Center for medical progress.

De plaatselijke abortuscentra van Planned Parenthood of Western Pennsylvania leveren de geaborteerde foetussen, terwijl Pittsburgh de plaatselijke activiteiten van Planned Parenthood sponsort, in wat lijkt op een illegale “Quid Pro Quo” voor foetale lichaamsdelen, verboden door 42 U.S. Code 289g-2 en 18 Pennsylvania Statutes 3216. Volgens de wet van Pennsylvania is het ook een misdrijf om te experimenteren op een levende foetus of om geen onmiddellijke medische verzorging te verlenen aan een levend geboren kind.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Anthony Fauci, Dr. Doom, bleef onderzoek naar een ‘man-made’ Coronavirus financieren in het Wuhan laboratorium, zelfs nadat de regering Obama dat verboden had

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tom
Tom
1 jaar geleden

Ik vind dat mensen zoals Mengele en Fauci gedemoniseerd worden, ziet dan niemand dat hun liefde voor wetenschap grensoverschrijdend is?