Het ging nooit om de griep. De griep was slechts het excuus om een digitaal totalitair technisch identificatiesysteem in te voeren.

De Westerse overheden hebben vanaf dag 1 tegen ons gelogen. Vanaf het begin was het de bedoeling om een digitaal ID systeem in te voeren, en dáár is deze zware griep voor gebruikt. De EU had al vanaf 2014 plannen voor een digitaal vaccinatiepaspoort waar veel maar dan alleen vaccinaties in bijgehouden kunnen worden.

In Groot-Brittannië is de NHS-app geüpdatet en bevat nu veel meer dan alleen vaccinaties. Julia: “Gegevens over geestelijke gezondheid, levensstijl, etnische afkomst, biometrische gegevens en vermeend crimineel gedrag; wat heeft dat in godsnaam te maken met het bewijzen dat je twee prikken hebt gehad!?”

Back-up:

We hebben deze tweet al een aantal maal geplaatst en we doen het nog maar eens:

https://twitter.com/naomirwolf/status/1376373126032977920


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Het regime Rutte heeft lak aan Artikel 1 en gaat DISCRIMINEREN op grond van vaccinatiestatus

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
peter
3 maanden geleden

Zware griep voor te gebruiken? Lichte griep, is het intussen geworden, als het al een griep is. Want wat is griep? Nog nooit een virus via de Kochmethode geïsoleerd geweest. Griep zit tussen de oren. Griep is brainwash.