De collaterale gezondheids- en psychologische schade die door het optreden van de regering is veroorzaakt, overtreft nu vele malen die welke rechtstreeks door Corona is veroorzaakt. Deze veronderstelling ligt voor de hand, al was het maar omdat, in tegenstelling tot de propaganda van regeringen en media, het gebruik van ziekenhuizen en intensive care-afdelingen aanzienlijk is gedaald. De afgelaste kankerbehandelingen zijn er maar een klein deel van.

Bijna een miljoen kankergevallen worden in heel Europa gemist vanwege COVID-19, zo blijkt uit een nieuwe studie. Volgens gegevens van de Europese Kankerorganisatie (E.C.O.) worden er geen diagnoses gesteld als gevolg van de opgelegde beperkingen.

E.C.O.-voorzitter Dr. Matti Aapro zei dat de bevindingen de impact van COVID-19 op kanker duidelijk maken:

“We moeten dringend actie ondernemen op de hoogste niveaus van het Europese beleid om de achterstand bij de behandeling van kanker aan te pakken, het vertrouwen in de kankerzorg te herstellen en de tekorten aan arbeidskrachten en zorgtrajecten aan te pakken.”

Volgens de studie is tot 1 op de 2 mensen met potentiële kankersymptomen niet dringend doorverwezen voor diagnose en krijgt 1 op de 5 kankerpatiënten in Europa momenteel nog steeds niet de chirurgische of chemotherapiebehandeling die zij nodig hebben, bericht TKP.

Professor Mark Lawlor, een kankeronderzoeker van de Queen’s University Belfast, vertelde Euronews dat uit onderzoek is gebleken dat ook miljoenen kankeronderzoeken zijn gemist.

“We vonden ook een aanzienlijk verlies van ontbrekende onderzoeken naar kanker. Tijdens de pandemie zijn er in Europa tot 100 miljoen niet gedaan. En dat kan ertoe leiden dat het eigenlijke stadium van de diagnose wordt uitgesteld. En als de kanker in een later stadium wordt gediagnosticeerd, betekent dit dat hij veel moeilijker te behandelen is en dat het risico om aan de ziekte te overlijden veel groter is. En we hebben ook ontdekt dat een op de vijf kankerpatiënten in Europa nog steeds niet de chirurgische of chemotherapiebehandeling krijgt die ze nodig hebben.”

Ook klinische proeven en kankeronderzoek kwamen stil te liggen als gevolg van COVID. Sommigen vrezen dat 18 maanden van vooruitgang verloren zouden kunnen gaan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Overal hetzelfde patroon? Massale vaccinatie veroorzaakt scherpe piek in besmettingen en sterfgevallen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Doen ze bewust de diagnose en behandeling van kanker uitstellen. Na overlijden kunnen deze doden allemaal opgevoerd worden als covid doden. Staaf in de neus en hoppa we hebben er weer een.

Wim Roskam
Wim Roskam
1 jaar geleden

Afgezien van de enorme impact van gemiste kankeronderzoeken en de ellende die dit veroorzaakt schrik ik om nog een andere reden. 100 miljoen in de EU gemiste gemiste kankeronderzoeken…?? Wat is er in godsnaam fout gegaan in de wereld. Wat is er verantwoordelijk voor zo’n explosieve toename van kanker gedurende de laatste eeuw? Kan dit iets te maken hebben met onnatuurlijke medicijnen, pesticiden, voedingspatronen, werkomstandigheden, stress en wellicht vaccinaties?