Het aantal gevallen van het coronavirus in India daalt drastisch dankzij nieuwe regels die Ivermectine en hydroxychloroquine massaal aan de bevolking promoten.

Natuurlijk krijgen de WHO en de farmaceutische bedrijven het benauwd. Dit ondanks het feit dat er levens worden gered.

Dat meldt het COVID Blog:

Het land met de op één na grootste bevolking ter wereld, na China, had begin februari 2021 in totaal minder dan 138.000 actieve COVID-gevallen. Dat is het laagste cijfer sinds januari 2020. Het aantal actieve COVID-gevallen in India ligt momenteel rond de 3,6 miljoen, volgens het Indiase ministerie van Gezondheid en Gezinswelzijn. De media wijten de enorme stijging aan een “enge, gemuteerde variant” genaamd B.1.617.

Het Indiase Ministerie van Volksgezondheid heeft op 28 april zijn richtlijnen geactualiseerd voor quarantaines, behandeling van asymptomatische mensen en mensen met milde symptomen van COVID-19. Het agentschap zegt nu dat asymptomatische patiënten “Ivermectine (200 mcg/kg eenmaal daags, in te nemen met lege maag) gedurende 3 tot 5 dagen moeten overwegen”. Verzorgers van patiënten in quarantaine worden geïnstrueerd om “Hydroxychloroquine-profylaxe te nemen volgens het protocol en zoals voorgeschreven door de behandelend arts.” Bekijk het volledige document hier.

Er zijn 292 studies (219 zijn peer-reviewed) die de effectiviteit van hydroxychloroquine aantonen als behandeling en profylaxe tegen COVID-19. Ivermectine heeft 93 studies (54 peer-reviewed) die de doeltreffendheid aantonen als behandeling en profylaxe tegen COVID-19. Ondanks het nu onbetwistbare feit dat deze geneesmiddelen COVID-19 in wezen binnen enkele uren of dagen doden, hebben de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de grote farmaceutische bedrijven het moeilijk met de nieuwe richtlijnen van India en de resultaten.

En nu zijn de COVID gevallen aan het dalen:

Via Worldometers.

En de actieve gevallen in India zijn ook aan het dalen:

Natuurlijk zal dit niet de krantenkoppen halen (via Humans are Free).

En TKP meldt:

Ivermectine is een goedkoop geneesmiddel dat zo oud is dat het octrooi erop is verlopen. Het is zo veilig dat het op de lijst van essentiële geneesmiddelen en kindergeneesmiddelen van de WHO staat. Wanneer het thuis wordt ingenomen bij de eerste tekenen van COVID-symptomen, vermindert het de kans aanzienlijk dat u ziek wordt of naar het ziekenhuis moet.

Een experiment aan de MedUni Graz heeft aangetoond dat zelfs bij lage doses het aantal virussen in het testmonster met een factor 1000 vermindert. We weten dus dat Ivemectine een sterk antiviraal effect heeft.

Nadat de Indiase deelstaat Goa maandag is begonnen met de landelijke distributie van ivermectine, is het aantal gevallen met bijna 10% gedaald.

En in Tamil Nadu, nadat Gilead remdesivir doordrukte, haalde de staat ivvermectin van zijn protocol. Remdesivir, een modificatie van vitamine B3 (niacine), kost 2000 euro per patiënt, ivvermectine 3 euro, niancine ongeveer hetzelfde.

En het aantal gevallen in Tamil Nadu stijgt snel.

In januari van dit jaar werd het in opdracht van de WHO uitgevoerde meermaandelijkse onderzoek naar ivermectine, een meta-analyse van gerandomiseerde controletests (RCT’s), gepubliceerd. Uit het rapport bleek dat ivermectine het sterftecijfer met 74% verminderde en 85% doeltreffend was als profylaxe. In dezelfde maand bevestigden twee andere onafhankelijke, niet-gesponsorde meta-analyses een vergelijkbaar bereik van werkzaamheid in verschillende stadia van de ziekte. Hoewel ivermectine werkzaam is in alle stadia van de ziekte, is het het meest effectief als profylaxe en ongeveer 80% effectief bij een vroege behandeling, afhankelijk van de gebruikte dosis.

Ivermectine wordt al 35 jaar bij de mens gebruikt en er zijn al meer dan 4 miljard doses toegediend. Het octrooi van Merck op ivermectine is in 1996 verlopen en Merck produceert minder dan 5% van de wereldvoorraad. In 2020 werd hun gevraagd deel te nemen aan Nigeriaanse en Japanse studies, maar zij weigerden beide. In 2021 gaf Merck een verklaring uit waarin werd beweerd dat ivermectine geen effectieve behandeling was voor covid-19 en beweerde op bizarre wijze “een verontrustend gebrek aan veiligheidsgegevens in de meeste studies” voor een geneesmiddel dat zij hadden gedoneerd om massaal te worden uitgedeeld door eerstelijnsgezondheidszorgwerkers aan miljoenen mensen in ontwikkelingslanden.

Een aanbeveling voor ivermectine maakt vaccinaties, lockdowns en alle andere maatregelen overbodig. Daarom wordt het massaal tegengewerkt door de farmaceutische industrie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


India beveelt weer officieel Ivermectine aan nadat dodentallen oplopen na vaccinatiecampagne

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefan Langeveld
1 jaar geleden

Vreemd: India heeft vanaf het begin HCQ toegepast; zijn ze daarmee gestopt ?