De Texaanse kinderarts Angelina Farella heeft de afgelopen 25 jaar tienduizenden vaccins toegediend. Zij is voorstander van vaccins, maar is sterk gekant tegen het Corona-vaccin, als het al een vaccin kan worden genoemd, zei zij vorige week tijdens een bijeenkomst met leden van de commissie Binnenlandse Zaken van de Senaat van Texas.

Ze wees erop dat kinderen een kans van 99,997 procent hebben om Covid te overleven, meldt Uncut-News. Bovendien verspreiden ze de ziekte niet, maar vormen een buffer, aldus Farella. Toch moeten ze zich laten vaccineren. “Wat we onze kinderen nu aandoen is misdadig,” zei zij.

“Ze moeten in isolatie worden geplaatst, ze moeten mondkapjes dragen – wat klinisch gevaarlijk is – ze krijgen te horen dat ze opa, oma, papa en mama zullen vermoorden als ze Corona mee naar huis nemen. Het is een verschrikkelijke situatie,” zei de kinderarts.

Dit is totaal onaanvaardbaar

Farella wees erop dat het rotavirusvaccin in 1999 uit de handel werd genomen toen een verhoogd risico op darminvaginatie werd vastgesteld nadat het eerste vaccin was toegediend aan zuigelingen ouder dan drie maanden. Dit is een ernstige aandoening waarbij een deel van de darm instort.

Het Corona-vaccin heeft in de VS tot meer dan 4.000 sterfgevallen geleid en is nog steeds niet uit de handel genomen. “Dit is volstrekt onaanvaardbaar”.

Senator Bob Hall vroeg haar of er ooit een vaccin op de markt was gekomen dat de dierproeven oversloeg. De kinderarts zei dat het nog nooit eerder was gebeurd.

“Ik las dat ze met dierproeven waren begonnen, maar ermee waren gestopt omdat de dieren stierven,” zei Hall. “Het is belangrijk te begrijpen dat Amerikaanse burgers nu de proefkonijnen zijn. Dit is het testprogramma. Ze stopten het onderzoek omdat de dieren stierven en testen de vaccins nu op mensen. Ondertussen blijft het dodental stijgen en dit wordt volledig genegeerd.”

Dokter Farella zei dat zij het er helemaal mee eens is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties