Dit zijn cijfers die doen huiveren: Ook al lijkt de verhouding tot het totale aantal gevaccineerden gering – hoe zijn dergelijke massale schadegevallen te rijmen met de bij Corona altijd gehuldigde stelling dat elk afzonderlijk leven telt en moet worden beschermd?

Volgens het Bondsministerie van Volksgezondheid waren vanaf 13 mei in heel Duitsland ongeveer 100.000 gevallen geregistreerd van mensen die besmet waren door of na de vaccinatie, waaronder mensen met ernstige bijwerkingen of zelfs overledenen.

Concreet is een symptoomloze infectie met Sars-CoV2 opgetreden bij 57.146 gevaccineerden – hoewel de betreffende er juist tegen waren ingeënt. Covid met ziekteverschijnselen brak daadwerkelijk uit bij 33.269 gevaccineerde personen; 6.221 gevaccineerde personen werden in het ziekenhuis opgenomen voor Covid-19 (ziekenhuisopname in het algemeen, niet alleen IC’s). En maar liefst 2.707 gevaccineerden stierven “aan of met” Covid-19 – hoewel onduidelijk is in welke gevallen de vaccinatie de doodsoorzaak was, en of de besmetting erdoor veroorzaakt werd. De gegevens werden door het Bondsministerie van Volksgezondheid op verzoek van de journalist Boris Reitschuster op de persconferentie – na dringend verzoek en met merkbare tegenzin – meegedeeld, bericht Jouwatch.

Aangezien het hier alleen gevallen betreft waarin het verband met eerdere vaccinaties bekend was en/of werd toegegeven, kan worden uitgegaan van een aanzienlijk hoger aantal niet-gemelde gevallen. Hoe dan ook, als de bevolking van een hele Duitse stad duidelijk meer schade dan goeds heeft ondervonden van de vaccinatie, en dit uitgerekend datgene heeft teweeggebracht (of althans niet heeft voorkomen) wat het in de eerste plaats had moeten voorkomen: Dan rijst de vraag hoe ethisch en gezondheidspolitiek verantwoord de vaccinatiecampagne als geheel überhaupt is.

Aangezien overheid en autoriteiten de werkelijke risico’s van vaccinatie permanent bagatelliseren – lijnrecht tegenover de dramatisering en gruwel van de vermeende dood door of met corona – en ook de media de opeenstapeling van verontrustende gevallen gewoonlijk onder het tapijt vegen of bagatelliseren, zijn waakzaamheid en scepsis op hun plaats. Temeer daar de leeftijdsgroepen van kinderen en adolescenten die helemaal niet door Covid worden getroffen, binnenkort zullen worden gevaccineerd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties