Nooit eerder in de geschiedenis is er een wereldwijde campagne geweest om de wereldbevolking te vaccineren, gevolgd door een ongekende drang om iedereen die het waagt kritiek te leveren op de uitrol van de huidige reeks niet-gelicentieerde, experimentele COVID-19-vaccins en mRNA-gentherapievaccins, te censureren, een platform te ontnemen en in diskrediet te brengen. Toch beginnen enkele vooraanstaande artsen zich eindelijk uit te spreken over deze cruciale kwestie, en wat zij beschrijven is een schokkend verhaal van corruptie en doofpotaffaires door de overheid en het bedrijfsleven.

Een van ‘s werelds meest vooraanstaande artsen met expertise in de behandeling van COVID-19 heeft de aanpak van de Amerikaanse regering in de strijd tegen het virus scherp veroordeeld, meldt 21st Century Wire. Hij zegt dat de strategie van de regering, uitgevoerd in samenwerking met de Bill en Melinda Gates Foundation en de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, heeft geleid tot tienduizenden onnodige sterfgevallen en nu wordt gevolgd door nog eens duizenden sterfgevallen als gevolg van een massaal injectieprogramma.

Dr. Peter McCullough zei in een 32 minuten durend interview met journalist Alex Newman dat als dit een ander vaccin was geweest, het nu al uit de handel zou zijn genomen om veiligheidsredenen.

McCullough heeft de eer de meest geciteerde arts te zijn op het gebied van COVID-19 behandelingen in de National Library of Medicine, met meer dan 600 citaten. Hij heeft getuigd voor het Congres en heeft talrijke prijzen gewonnen tijdens zijn indrukwekkende medische carrière.

Tussen 14 december en 23 april zijn er 3.544 sterfgevallen gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System [VAERS] van de CDC, samen met 12.619 ernstige verwondingen.

Men zou verwachten dat deze aantallen zouden leiden tot een diepgaand onderzoek door de U.S. Food and Drug Administration. Maar het tegendeel is gebeurd. Volgens McCullough heeft de regering de alarmerende cijfers slechts vluchtig bekeken en ze met een minimum aan onderzoek terzijde geschoven.

“Een typisch nieuw medicijn krijgt bij ongeveer vijf sterfgevallen, onverklaarbare sterfgevallen, een black-box waarschuwing, uw luisteraars zouden het op TV zien, met de mededeling dat het de dood kan veroorzaken,” zei McCullough. “En dan bij ongeveer 50 sterfgevallen wordt het van de markt gehaald.”

De VS heeft hier een precedent voor. In 1976 tijdens de Mexicaanse grieppandemie probeerden de VS 55 miljoen Amerikanen in te enten, maar op dat moment veroorzaakte de prik ongeveer 500 gevallen van verlamming en 25 doden.

“Het programma werd stopgezet, bij 25 doden,” zei McCullough.

Als je dat soort reacties vergelijkt met de reactie van de regering op veel hogere aantallen gerapporteerde sterfgevallen in verband met de Moderna en Pfizer injecties, dan is het contrast alarmerend, zei McCullough, vooral wanneer de injecties niet eens de volledige goedkeuring van de FDA hebben gekregen en alleen op de markt worden toegelaten onder een Emergency Use Authorization.

“In de VS zijn vandaag [eind maart] ongeveer 77 miljoen mensen gevaccineerd voor COVID en er zijn 2.602 sterfgevallen gemeld, dus het is ongekend hoeveel sterfgevallen er zijn opgetekend,” zei hij.

“Op 8 maart kondigde de CDC op hun website aan, met weinig tamtam, dat zij ongeveer 1600 sterfgevallen hadden onderzocht met niet met name genoemde artsen van de FDA en dat zij aangaven dat geen enkel sterfgeval verband hield met het vaccin,” voegde hij eraan toe. “Ik denk dat dat verontrustend was in de academische gemeenschap.”

McCullough zei dat hij uit eerste hand ervaring weet dat het doen van een grondig onderzoek naar 1.600 mogelijk vaccin-gerelateerde sterfgevallen maanden zou hebben gekost om te voltooien.

“Ik ben voorzitter geweest van en heb deelgenomen aan tientallen commissies die toezicht hielden op de veiligheid van gegevens en ik kan u vertellen dat dit soort werk vele maanden zou hebben gekost om alle laboratoria, de overlijdensakten en alle omstandigheden van een gebeurtenis te onderzoeken. Het is onmogelijk dat naamloze regelgevende artsen zonder enige ervaring met COVID 19 kunnen beweren dat geen van de sterfgevallen verband houdt met het vaccin.”

Eerdere studies, waaronder een van de Harvard-universiteit, schatten dat slechts 1 tot 10 procent van alle sterfgevallen als gevolg van vaccins aan VAERS wordt gemeld. Dus naar alle waarschijnlijkheid sterven er meer mensen dan zelfs maar worden gemeld, maar de FDA kan geen enkel sterfgeval noemen dat verband houdt met de inentingen van Moderna en Pfizer.

“Het melden van een sterfgeval vereist dat een gezondheidswerker het in het systeem invoert,” zei hij. En als het overlijden niet plaatsvindt binnen de normale controleperiode van 15 minuten, wordt het vaak niet gemeld. De meeste sterfgevallen vinden plaats binnen 72 uur na de prik. “Ze stapelen zich op op dag één, twee en drie,” zei hij.

Ter vergelijking: Er worden elk jaar 20 tot 30 sterfgevallen gemeld bij VAERS in verband met de griepprik. En dat terwijl 195 miljoen mensen een griepprik hebben gekregen. Vergelijk dat eens met de COVID-prik, die resulteerde in 2.602 gerapporteerde sterfgevallen bij 77 miljoen vaccinaties.

Dat is een verbijsterend hoge verhouding tussen het aantal sterfgevallen en het aantal vaccinaties, het hoogste voor enig vaccin in de geschiedenis van de VS, en toch heeft geen enkel groot mediakanaal een onderzoek ingesteld. Onafhankelijke journalisten en onderzoekers zoals Alex Newman, Robert F. Kennedy Jr. en Leo Hohmann zijn meedogenloos gecensureerd.

“Dus de Amerikaanse regering heeft een besluit genomen, samen met de belanghebbenden – de CDC, NIH, FDA, Big Pharma, Wereldgezondheidsorganisatie, Gates Foundation – ze hebben zich verbonden aan massavaccinatie als de oplossing voor de COVID-pandemie en we gaan echt getuige zijn van wat er in de geschiedenis gaat gebeuren. We hebben op dit moment het grootste aantal sterfgevallen door vaccinaties, tienduizenden ziekenhuisopnames, allemaal toe te schrijven aan het vaccin, en we gaan nog steeds door.”

McCullough getuigde voor de Amerikaanse Senaat op 19 november 2020.

“Ik schatte toen dat we de helft van het aantal verloren levens hadden kunnen redden,” vertelde hij Newman. “Er zijn nu schattingen dat we tot ongeveer 85 procent van alle verloren levens hadden kunnen redden met iets dat sequenced oral multi-drug therapy heet.”


LEES OOK:

Vooraanstaande arts: Media censureerden COVID-19 vroege behandelingsopties die dodental met 85% hadden kunnen verminderen


 

Maar in plaats daarvan kozen de regering en haar “belanghebbenden” in Big Pharma ervoor om zich te concentreren op vaccins. Tegelijkertijd werden nieuwsorganisaties gerekruteerd om slechts één kant van het vaccinverhaal te presenteren.

De grote nieuwszenders zijn overeengekomen om geen kritisch nieuws over de vaccins toe te laten tot het Amerikaanse volk. Deze corrupte collusie valt onder het “Trusted News Initiative“, een wereldwijde samenwerking die is ondertekend door Big Tech social-media giganten en veel van hun corrupte bedrijfsmedia “partners”.

De partners die tot nu toe zijn toegetreden tot het Trusted News Initiative zijn: Associated Press, AFP; BBC, CBC/Radio-Canada, European Broadcasting Union (EBU), Facebook, Financial Times, First Draft, Google/YouTube, The Hindu, Microsoft, Reuters, Reuters Institute for the Study of Journalism, Twitter, The Washington Post. The New York Times heeft in het verleden ook deelgenomen.

Het melden van feiten die verband houden met de duistere kant van de experimentele mRNA-vaccins wordt beschouwd als “gevaarlijke desinformatie” door de globalistische media-elites achter het Trusted News Initiative.

Dr. McCullough beschrijft een ‘doofpot van historische proporties’

“Dus ik denk dat dit effectief een doofpot was, zoals we elders hebben gezien. Er is een Trusted News Initiative, wat heel belangrijk is voor Amerikanen om te begrijpen, dit werd aangekondigd op 10 december, en dit is een coalitie van alle belangrijke media en overheidsbetrokkenen bij vaccinatie, waarbij ze niet zullen toestaan dat negatieve informatie over vaccins in de populaire media komt, omdat ze bezorgd zijn over aarzeling om te vaccineren, dat als Amerikanen enige vorm van eerlijke, evenwichtige berichtgeving over veiligheidsgebeurtenissen zouden krijgen, ze gewoon niet zouden komen en het vaccin niet zouden krijgen.”

“Het Trusted News Initiative is echt verontrustend,” vervolgde hij, “want we hebben nu recordaantallen sterfgevallen, ze blijven zich elke dag voordoen.”

McCullough bevestigde een rapport van LeoHohmann.com van eerder deze maand en zei dat het vaccin van Johnson & Johnson, hoewel het problemen heeft met bloedstolsels, eigenlijk het veiligste is van de drie vaccins die nu aan Amerikanen worden aangeboden.

“Naar mijn professionele mening, was het veiligste vaccin op de markt het J&J vaccin. En dat werd teruggetrokken vanwege zeer zeldzame bloedstolsels. We hadden zeven miljoen mensen gevaccineerd, maar de schattingen zijn dat de bloedstollingspercentages van de andere twee beschikbare vaccins waarschijnlijk 30 keer hoger zijn dan die van J&J, en deze andere vaccins doen het nog steeds goed.”

McCullough suggereerde dat er een incestueuze relatie bestaat tussen de Amerikaanse regering en bepaalde elementen binnen Big Pharma, waardoor regelgevers de andere kant opkijken als ze geconfronteerd worden met veiligheidskwesties.

“Veel Amerikanen begrijpen niet hoe nauw deze belanghebbenden met elkaar verbonden zijn. Vergeet niet dat de NIH [National Institutes of Health] mede-eigenaar is van het Moderna-octrooi, dus zij hebben een gevestigd financieel belang bij het in stand houden van deze vaccins,” zei hij.

Na meer dan 15 maanden van de COVID-nachtmerrie begint het bewijs erop te wijzen dat de Amerikaanse regering vanaf het begin heeft samengespannen met de Gates Foundation, CDC, FDA, de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties en Big Pharma om de vaccins tot het centrale aandachtspunt te maken van de wereldwijde COVID-respons. Zij begonnen de vaccins te promoten nog voordat zij uit de klinische testen waren, aldus McCullough, hetgeen in strijd is met de Amerikaanse wetgeving.

Meer meldingen van hoge sterftecijfers

LeoHohmann.com heeft berichten gekregen die Dr. McCullough’s waarschuwing bevestigen dat schadelijke gebeurtenissen veroorzaakt door het vaccin in de doofpot worden gestopt door het medisch establishment, de regering, de oude media en de sociale-mediagiganten Google, Facebook en Twitter.

Een arts met een praktijk in Kansas City vertelde LeoHohmann.com dat van een recente steekproef van 500 patiënten uit verzorgingstehuizen die de COVID-injectie kregen, er 22 binnen 48 uur overleden. Dat is een verbazingwekkend sterftecijfer van 4,4 procent. De meeste mensen in de verpleeghuizen in Kansas City krijgen de injectie van Pfizer, zei hij.

“Ik kan niet bewijzen dat ze allemaal aan het vaccin zijn overleden, ik kan alleen bewijzen dat het binnen 48 uur is gebeurd,” vertelde de arts aan LeoHohmann.com.

“De eisen zijn dat ze maar 15 minuten in de gaten gehouden hoeven te worden. Dus we zullen nooit de echte cijfers weten,” zei hij. “Als het buiten die 15 minuten gebeurt, is het onmogelijk te bewijzen… Als de FDA dit goedkeurt, moge God ons bijstaan.”

De arts uit Kansas City heeft verzocht zijn naam niet bekend te maken uit angst dat hij zijn medische licentie zou kunnen verliezen.

Een Canadese arts, Dr. Charles Hoffe, heeft onlangs zijn stilzwijgen doorbroken en heeft, in weerwil van een spreekverbod, publiekelijk bekend gemaakt hoe “Moderna shots patiënten hebben gedood en gehandicapt gemaakt.”

McCollough zei dat de regering zich nooit heeft geconcentreerd op de behandeling van zieke patiënten, maar in plaats daarvan heeft gekozen voor de door de WHO aanbevolen strategie van sociale distantie, lockdowns, maskers en vaccins. Als de strategie zich in plaats daarvan had gericht op een behandeling met meerdere geneesmiddelen van de eerste symptomen, hadden tienduizenden levens kunnen worden gered, zei hij.

In een document van december 2020, A Guide for Home-Based COVID-19 treatment: Step by step doctor’s plan that could save your life, schrijft McCullough een viervoudige strategie voor die bestaat uit besmettingscontrole, vroege thuisbehandeling, behandeling in een laat stadium en ten slotte vaccinatie.

“Ik heb het over de vier pijlers gehad, waarbij de eerste pijler de beheersing van de besmetting is [het dragen van maskers en lockdowns. Daar hebben we veel tijd aan besteed. Maar de ontbrekende pijler, als we onze tijd hadden besteed aan zieke patiënten, zou de hoogste waarde voor de volksgezondheid hebben gehad.

“Maar wat er in de VS gebeurde, was dat we een plan ontwikkelden … dat we het belang van sociale afstand zouden promoten als onderdeel van besmettingscontrole en de bevolking gewoon zouden laten wachten op een vaccin. Er zijn geen updates over behandeling, niet poliklinisch, niet intramuraal. We horen niets over zieke patiënten. Alles wat we hoorden was over maskers, lockdowns en wachten op een vaccin.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Neurenberg proces 2.0 is in voorbereiding: W.H.O. en wereldleiders zullen zich moeten verantwoorden voor misdaden tegen de mensheid.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties